Nefret geldi kaynana nefrettttt

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
Kızlar patlamak üzereyim. Daha önce de konu açmıştım evlendiğimiz günden beri kaynanamın sürekli bir arada olmak istemesi aşırı ısrarcılığından vs. -------Yine öyle bi konu kv yazlık da 3 görümcem de nerdeyse her hafta sonu yanında . hafta içi duranlarda var sade ve hafta sonu gelende .. çoluklu çocuklu kocaları ile birlikte. Eşimin kendi işi dolayısıyla bi pazarımız var ve yeni evliyiz . onda da Kv her hafta sonu çağırıyor gelin falan geçen hafta gitmedik işimiz var anne dememe rağmen oğluna gece aradı gelseydin güneşlenirdin sanki hiç benle konuşmamış gibi . Sabah namazında tekrar mesaj gelmediniz bekledim .. Kahvaltı yaparken yine mesaj tekrar gelseydiniz güneşlenirdiniz , öğlen tekrar mesaj yavrularım ne yapıyorsunuz gelmediniz sağlık olsun diye kırk kere söyledi bunalttı bende eşime annene işimiz olduğunu söyledim hala kırk kere söylüyor dedim oda bizi düşünüyor gidelim faydalanalım diye Dedi eşimde annesine kıyamaz hiç..neyse bu haftada düğünler vardı bide eşim pazar günü de işe gitti ondan gidemedik neyse kv konuştuk napıyosunuz pazar günü kahvaltıya gelşrsiniz diye bekledim gelmediniz eşim işe gitti ondan dedim aman ne işi sende babasının işleriyle uğraşıyordur Dedi yok dedim gün parasını bile veremedik ondan dedim. bu hafta gelşrsiniz artık (kız kardeşi gelecekmiş eşimin teyzesi yani ) gelip tatil yaparsınız Cumadan gelin Cts pazar pazartesi durur akşam dönersiniz bi günden iş batmaz batarsa batsın canı ceheneme teyzenleri gezdirirsiniz vakit geçirirsiniz. Millet pazar günü kahvaltıya geliyor denize gidiyor akşam dönüyor sanki uzak yol siz gelmiyorsunuz Dedi.
Oğlun gelmek istemiyor bi gün gidince bişey anlamadığını daha çok yorulduğunu ,dinlenmeden işe gittiğini söylüyor dedim . Yorulacak ne varmış gelenler insan değilmiymiş herkes burdaymış biz yokmuşuz diye üzülüyormuş. yapcak bişey yok anne dedim her zaman aynı olacak diye bişey yok bazen şartla uyar geliriz bazen uymaz bişey çıkmaz gelemeyiz dedim sustu . Zaten sende hiç boş kalmıyorsun dedim .çoluk çocuk çok olunca diyo . Güya bizi tatil yapmaya çağırıyor ..koloni şeklinde yine görümceler çocukları kocaları , kv, kp, eşimin teyzesi, eşi ve çocukları , bende hiZmetçi sürekli.. sözde tatile çağırıyor .. bıktım gerçekten bıktım çağırmasından anlayışsızlığından kışın her günü , yazın her hafta sonumuzu yemesinden bıktımmmmmm..

Yani okuduğum kadarı ile verelebilecek tüm cevapları vermişsiniz .

Tavrınız net , böyle de devam edin .

Kimse bulunmak istemediği bir ortama her hafta sonu ısrar ediyorlar diye gitmez .

Arada kafanıza eserse gidersin . O da esmezse keyif sizin .

Hastalık değil , dert değil ... Onun keyif için çağırdığı şey sizin keyifsizliğinize dönüşüyorsa taviz vermeyin .

Valla ben seni çok iyi anlıyorum. Hepsi aynılar. Sen oraya gidince dinlenemiyorsun ki. Kahvaltı hazırla bi tok insana ,bulaşık topla kaldır , evi sil süpür havluları as topla. aynından bende de var . Şu hafta sonu anahtarı sana verim eşinle git dinlen yok....

yeni gelinsin, uzerine o yuzden fazla dustugunu zannediyorum. birde sanirim evin tek oglu, o yuzden fazla duskun gibi. kendi annemden biliyorum, kardesimle esi bize bir hafta gelmesin gozu yollarda kalir. istiyor gormek. hem ne olur iki cay getirip goturseniz elinize mi yapisiyor?

Tatil dedigin esinle beraber
Kalkip inip kahvaltin yaptigin
Carsaflari kendinin degistirmedigi
Denizine girip guneslendigin
Dondugunde aksam yemegini acik bufe alip yiyip dinlenmedir.
Ben o yuzden hicbir yaz ne annemlere nede kayinvalidemlere giderim yazlik olayindan nefret ediyorum.
Hayattadaa esime al demicegim gereksiz bir mulktur.
Kadinin amelelik yaptigi bir yazdir yazlik tatili

eşiniz ne düşünüyor annesinin bu tacizleri konusunda?

sabah akşam öğle mesaj atıyor arıyor cidden bıktırmış.
siz değil eşiniz söylesin yoruluyorum gelmek istemiyoırum diye belki vazgeçer o zaman?

Bana kalsa derim valla yeni evliyiz, baş başa kalmak istiyorum diye. Plan yapar farklı yere de giderdim. Sinir oluyom anlayışsız insanlara.

Mevzunun iki çay getirip götürmek olduğunu sanmıyorum ben .

İnsanların özel hayatı ve bu hayat içinde bazı programları vardır . Bütün hafta sonu evden çıkmak istemeyip yan gelip yatmak bile evli bir çift için plan olabilir mesela

Koloni halinde yaşamak sıkıcı gelebilir .

Bağımsızlık denen bir şey var , her hafta bir yere bağlı kalmak istememek gibi bir şey de .

Bence nacizane tavsiyem sizde annenizi tatlı dille uyarın , her hafta her hafta gelmelerini isteyip (hele karşı taraf istemiyorsa ) belkide ruhunun bile duymadığı tartışmalara sebep oluyordur kardeşin ve eşi arasında . Bence bir anne en çok bunu istemez , istememeli .

off tam çıldırmalık benim kvde ısrarcıda bu kadar değil. böyle olsaydı heralde cinnet geçirirdim

İyi niyetle çağırıyor ama. Bu güzel birşey.
Ya o kadar bunaltıyor ki artık iyi niyeti de göremiyor insan. Bütün kış yeni evlile demedi bi gün baş başa yemek yesinler demedi evde oturup baş başa tv bile izlediğimiz çok Nadir gelin de gelin yemek yaptım bende yaptım diyorum bu gün evdeyiz yok onu yarın yersiniZ gelin dört görümcem var teyze hala sürekli bi arada bulunmak karışı kocalı bunalıyo insan

Benim kaynanamın da seninkiden farkı, her yere bizimle gelmek istemesi, kendisi çağırmaz ama tatile, pikniğe, sinemaya, alışverişe... Aklına neresi gelirse bende geleyim der, yahu bizimde karı koca bi hayatımız var, yalnız kalmaya ihtiyacımız var demi ama anlamaz, pişkin pişkin söyler bunu her defasında beni de götürün diye.
Kendi kızı ve damadına beni boşverin siz karı koca gezin keyfinize bakın der bizim yanımızda, bize gelince bende tatile gelcem, beni de sinemaya götürün, bende piknik istiyorum der.
Bi önceki hafta onu pikniğe götürdük, geçen haftasonu da arkadaşlarla pikniğe gittik, bozuldu, bi tripler atıyor ki gıcık oluyorum. Nasıl pikniğe gideriz.
Yahu demiyor ki çocuklar geçen hafta beni götürdü Allah razı olsun, bu hafta da onlar gezsin. Ama kızı olsa aman yavrum kocanla gezin siz der.
Böyle yapışkan kaynanalardan nefret ediyorum artık. Her yerde her dakika huzur kaçıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…