yeni gelinsin, uzerine o yuzden fazla dustugunu zannediyorum. birde sanirim evin tek oglu, o yuzden fazla duskun gibi. kendi annemden biliyorum, kardesimle esi bize bir hafta gelmesin gozu yollarda kalir. istiyor gormek. hem ne olur iki cay getirip goturseniz elinize mi yapisiyor?
Ya o kadar bunaltıyor ki artık iyi niyeti de göremiyor insan. Bütün kış yeni evlile demedi bi gün baş başa yemek yesinler demedi evde oturup baş başa tv bile izlediğimiz çok Nadir gelin de gelin yemek yaptım bende yaptım diyorum bu gün evdeyiz yok onu yarın yersiniZ gelin dört görümcem var teyze hala sürekli bi arada bulunmak karışı kocalı bunalıyo insanİyi niyetle çağırıyor ama. Bu güzel birşey.
Kızlar patlamak üzereyim. Daha önce de konu açmıştım evlendiğimiz günden beri kaynanamın sürekli bir arada olmak istemesi aşırı ısrarcılığından vs. -------Yine öyle bi konu kv yazlık da 3 görümcem de nerdeyse her hafta sonu yanında . hafta içi duranlarda var sade ve hafta sonu gelende .. çoluklu çocuklu kocaları ile birlikte. Eşimin kendi işi dolayısıyla bi pazarımız var ve yeni evliyiz . onda da Kv her hafta sonu çağırıyor gelin falan geçen hafta gitmedik işimiz var anne dememe rağmen oğluna gece aradı gelseydin güneşlenirdin sanki hiç benle konuşmamış gibi . Sabah namazında tekrar mesaj gelmediniz bekledim .. Kahvaltı yaparken yine mesaj tekrar gelseydiniz güneşlenirdiniz , öğlen tekrar mesaj yavrularım ne yapıyorsunuz gelmediniz sağlık olsun diye kırk kere söyledi bunalttı bende eşime annene işimiz olduğunu söyledim hala kırk kere söylüyor dedim oda bizi düşünüyor gidelim faydalanalım diye Dedi eşimde annesine kıyamaz hiç..neyse bu haftada düğünler vardı bide eşim pazar günü de işe gitti ondan gidemedik neyse kv konuştuk napıyosunuz pazar günü kahvaltıya gelşrsiniz diye bekledim gelmediniz eşim işe gitti ondan dedim aman ne işi sende babasının işleriyle uğraşıyordur Dedi yok dedim gün parasını bile veremedik ondan dedim. bu hafta gelşrsiniz artık (kız kardeşi gelecekmiş eşimin teyzesi yani ) gelip tatil yaparsınız Cumadan gelin Cts pazar pazartesi durur akşam dönersiniz bi günden iş batmaz batarsa batsın canı ceheneme teyzenleri gezdirirsiniz vakit geçirirsiniz. Millet pazar günü kahvaltıya geliyor denize gidiyor akşam dönüyor sanki uzak yol siz gelmiyorsunuz Dedi.
Oğlun gelmek istemiyor bi gün gidince bişey anlamadığını daha çok yorulduğunu ,dinlenmeden işe gittiğini söylüyor dedim . Yorulacak ne varmış gelenler insan değilmiymiş herkes burdaymış biz yokmuşuz diye üzülüyormuş. yapcak bişey yok anne dedim her zaman aynı olacak diye bişey yok bazen şartla uyar geliriz bazen uymaz bişey çıkmaz gelemeyiz dedim sustu . Zaten sende hiç boş kalmıyorsun dedim .çoluk çocuk çok olunca diyo . Güya bizi tatil yapmaya çağırıyor ..koloni şeklinde yine görümceler çocukları kocaları , kv, kp, eşimin teyzesi, eşi ve çocukları , bende hiZmetçi sürekli.. sözde tatile çağırıyor .. bıktım gerçekten bıktım çağırmasından anlayışsızlığından kışın her günü , yazın her hafta sonumuzu yemesinden bıktımmmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?