Nefret geldi kaynana nefrettttt

cumbur cemaat ne anlıyolar acaba? ben okurken boğuldum yani. tavrınız iyi ama, netsiniz. biraz d eşiniz net olsun, o reddetsin. siz kötü olmayın.

Bi çay değil mevzu çok daha fazlasısın hep yapıyorum mesele evimiz de vakit geçirmemek düzenimiz olmaması hala birbirimize alışmış değiliz zaten eşim hafta içi sekiz buçuk da geliyo yemek ye topla saat on sonra bakıyorum yemekten sonra sızmış uyumuş hafta sonumuz var bi bütün kış zaten sadece yatmadan yatmaya eve gitmişim çok zor ya yaşamak lazım

benim kv. nin de benzer tavri yuzunden konusmuyoruz su anda. bi akraba dugunune (bayramdi ve tatildi) katilanayacagimizi soyledik. tamam dedi bastan anlamis gibi..4 /5 defa esimi arayip gelmediniz,sen gelseydin,geliyo musunuz filan demis.. sonra aradim kac kere soyledik israr edip bizi de kavga ettiriyorsun dedim.. simdi aramiyor hic. biktim evlendigimizden beri su konsuma gecmis olsuna gidin (memesini yaptirdi) bu akrabaya gecmis olsuna gidin.. (burnunu yaptirdi) 30 yasinda egitimli insanim ben beni bi birak yaa

Güzel cevap vermişssiniz. Yazlık nerede siz neredesiniz peki ?

cumbur cemaat ne anlıyolar acaba? ben okurken boğuldum yani. tavrınız iyi ama, netsiniz. biraz d eşiniz net olsun, o reddetsin. siz kötü olmayın.
Eşim annesini kıyamıyor bende kıramamaya çalışıyorum tek gelinim kötü olmayayım diyorum sonuçta ama inan bakıyorum bir yıl geçmiş evleneli hala bi üzen Zaman'la azalır dedim yeni evliyiz özeniyo oğluna dayanamıyor dedim gittim kırmadın ama baktım git gide daha da abartıyor

Yok ben anladım seni , çokta hak verdim .
Herkesin yuvasının safe house olduğuna inanırım ben . Rahat olduğumuz olmamanız gereken yer . Bunu kimsenin bozmasına tahammül göstermem .

Çay getirsen eline mi yapışır diye düşünen arkadaşa , cevap verdim . Biraz senin adına oldu kusura bakma :)

Çöl

eşin farkında değilmi bunların

Y

bursa dayım yazlık Yalova da

Yani yine de çok çok yakın değil bir araba yorgunluğu illa olur çünkü Yalova tarafında trafik var hep. Hem neden işi batsın diyor canım ne saçma, Allah korusun o mu bakacak size işleriniz kötülerse.

Yani yine de çok çok yakın değil bir araba yorgunluğu illa olur çünkü Yalova tarafında trafik var hep. Hem neden işi batsın diyor canım ne saçma, Allah korusun o mu bakacak size işleriniz kötülerse.
Halbu ki ortak iş yeri işte cahil aklı başında olsa öyle der mi yanımda olun da ne olursa olsun hiç çalışmamış sıkıntı çekmemiş

Böylesi durumlarda direkt çirkinleşiyorum ben ya onu fark ettim konunuzu okurken.
Bizim ailelerde de hastalıklı bi ısrar aralığı oluyor bazen, böyle ufaktan duygu sömürüsü ile karışık bi "Pekiy siz bilirsiniss" sitemleri filan. Baktım olmuyor, kestirip atıyorum. "Neden, niyçün" filan soruyorlar (ki hiç sevmem, belki özel bi plan var ve senin bilmeni istemiyoruz) direkt utandırıyorum. Eşim de yapıyor artık.

Başka türlü önünü alamazdık, ilk bir sene bize de yapışmak üzerelerdi, emrivaki manyağı olmuştuk.
Şimdi düzene oturdu. Yine de böyle konuları burada okuyunca dişlerimi sıktığımı hissediyorum :)
Düzene girer belli bir zaman sonra dert etmeyin, basit şeyler bunlar, kararlı durun.

Eşinize gitmek istemediğinizi yumuşak bir dille anlatın. Evinizdeyken güzel vakit geçirin kendi gitmek istemesin:)
Geçiriyoruz aslında ama anne çok baskın . Çok söyledim dedim ki canım ben her gün annenlere gitmek istemiyorum bize ihtlyaçları olsa tabiki giderim o ayrı ama her gib gitmek mantıksız biZ yeni evliyiz düzenimizi kuramayız böyle olursa birbirimize evimize alışamayız bak yanlış anlama ben her gün kendi anneme de gitmek istemiyorum evimizde duralım evliliğimiz in en güzel günlerini tadını çıkartalım dedim yeni evliyiz dayanamıyo sonra o da bıkar Dedi daha bir iki aylık evliyken sonra eşim bi gün otururken Dedi anne çağırma ben artık eşimin yemeklerini yicem böyle yaparsan evimize alışamayız düZen oturtamayız bunu hiç söylememiş gibi aynen devam çağırmaya

Kararlıyım inşallah Can'ım sağol

Aynen öyle hizmetçi gibi

Söylüyor hatta azarlıyor benim yanımda ama boş kayb 5 dakika sonra aynı devam oğluna tapıyo sanki tövbe yarabbim

Onu aradınız mı oraya gidin öyle yapın iki gün bi durum olsa gitmesek üçüncü beş karış surat

eşin farkında değilmi bunların

Farkında, bende söylüyorum hep kendisine annen çok ayrım yapıyor diye.
Mesela bayramda annemlere uğrayıp sonra kayınvalideliye geçtik saat 3 falandı, kendi kendine kızdı nerde kaldınız bilmem ne diye, annemlere uğramayalım mı dedim sustu, sonra gece yarısına kadar orada oturduk, akşam 8,30 gibi kızı ve damadı geldi, ayy yavrum niye geldiniz kii, gezseydiniz karı koca keyfinize bakın annecim, ne hazırlayayım siz ne yersiniz boncuklarım diyor :) Kızı 36, damadı 45 yaşında öyle genç yeni evli bi çiftte değil yani. Eşim 32 bende 28 yaşındayım bizde 2 yıllık evliyiz düşün artık :)

Arada kaldım artık diyor eşim annemi de atamam ya öyle idare ediyorum ben onu yıllardır diyor. Onun huyu da böyle napayım diyor. Babam öldü, bana alıştı diyor
Benden yüz bulamadığı içi tatile vs götürmüyoruz tabi ama kaynanamın sürekli konu açıp, tatile onu da götürmemizden vs bahsediyor her yerde, duymamazlıktan geliyoruz karı koca:) Öyle bi çözüm bulduk ama oğluyla yalnızken ne konuşuyor bilemem, eşimin bu kadar bunaldığına göre annesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…