Nefret

deryaderya

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
2.118
1.686
683
Şimdi ağladığım için kendimden nefret ediyorum. Senin sevdiğim için sevden nefret ediyorum.tanıştığımız o günden seni bana tanıştırandan güvenmediğim 6. hissimden nefret ediyorum.

hep böyle olur zaten
ağlarsın sonra ağladığın için pişman olursun
bende pişman oldum şiş gözlerle uyandığım sabahlarıma
bütün günümü uyumaya çalışarak geçirdiğim o günlerime
sadece aşk acısı için değil bu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayatın her alanında olabiliyor malesef
ama canımızı en çok yakan aşk acısı olmuştur herhalde...

ne olduysa aranızda ailenin tepkisini falan almadıysan üzülme boşuna...bir erkek içinde rahatını bozma..ağlayıp sızlanma...unut gitsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende birinden nefret ediyorum.. adamla uzun sure birbirimize hos sozler soyledik, sarkilar gonderdik.. tam duygularimi ogrendigi gunu sonrasi gelip boyle biseyin etik olmadigini soyledi, bi tanidigiyla sozlenmistim.. e be gerizekali simdiye kadar aklin nerdeydi?.. bana bunca yaptigi seyin beni denemek amacli oldugunu soyledi =)... bende bu isin olmadigina sevindigimi zaten boyle bi karakterde olan bi kisiyle yapamayacagimi soyledim..

yorumu size birakiyorum. Boyle bi kisi icin uzunulmesi bile gereksiz. Sadece yaptigi bu serefsizlige kiziyorum.kötükedihüso

Bende birinden nefret ediyorum.. adamla uzun sure birbirimize hos sozler soyledik, sarkilar gonderdik.. tam duygularimi ogrendigi gunu sonrasi gelip boyle biseyin etik olmadigini soyledi, bi tanidigiyla sozlenmistim.. e be gerizekali simdiye kadar aklin nerdeydi?.. bana bunca yaptigi seyin beni denemek amacli oldugunu soyledi =)... bende bu isin olmadigina sevindigimi zaten boyle bi karakterde olan bi kisiyle yapamayacagimi soyledim..

yorumu size birakiyorum. Boyle bi kisi icin uzunulmesi bile gereksiz. Sadece yaptigi bu serefsizlige kiziyorum.kötükedihüso

haklısın canım kim olsa kızar küstah şey kendini ne sanıoda hıhhhh yap geçr degmez takmaya bileee eşşolunun:)azımı bozdurcaklar yaw en büyük:enbuyukkk:

haklısın canım kim olsa kızar küstah şey kendini ne sanıoda hıhhhh yap geçr degmez takmaya bileee eşşolunun:)azımı bozdurcaklar yaw en büyük:enbuyukkk:

Tam mal ya =).. kesin ailesi karsi cikti buda zavallim delikanliligi cope atti =)

Neyse verilmis sadakam varmis adami modern biri sanarken gerici cikti iyimi:enbuyukkk:

Erkeklerin birde bu deneme huyu var. Yaaa neyi deniyorsunuz kendinizin salaklık ölçülerinizin uyup uymadığınımı.İlk yazımı birkaç ay önce yazmıştım ama halen ondan ve kendinsen nefret ediyorum . Başka böyle birini niye sevdim ve halen niye seviyorum diye.. O mu o zaten allahlık......

Back
X