nefret

Nefret çok ağır bir duygu..:çok üzgünüm:
Aslında karşınızdakine değil size çok büyük zararı var..
Sürekli bu duygu ile yaşamak yıpratır sizi.. Ben nefretin sırtımızda bir yük olduğuna inanırım,o yükü atmadan rahat nefes alamazsınız. Sorunlarınızı bilmiyorum ama nefret ettiğiniz eşinizle evliliğinize devam ediyor olmanız da pek doğru gelmedi bana..:delphin:

Ayni yastiga bas koydugun insandan nefret ediyor hatta tiksiniyorsun....bunun sebebi olmali ama....Neden?? daha dogrusu neden daha hala evlisinki?:delphin:

insanlar böledir canım aslında bayanlar demek daha doğru o zaman sen aşık değilsinnnn........
can dündarın bi slaytı vardı belki çoğunuz biliyosunuzdur evlilik ve aşk diyeee ...onu bi izle derimm canım gerçekten seven ve aşık olan insan nefret edemez.............

insan nefret ettiği ile mecburiyetliklerden hala birliktedir
yada alışkanlıklarından vazgeçicek olmak korkusu ,durduruyordur

bu duyguyla yaşamak,nefret ettiğin insanla yaşamaktan daha zor.
ilk önce hayatını zehir eden bu duygudan kurtul daha sonra hayatına yön vermek daha kolay olur senin için.
üzüldüm

Nedenlerini belki yazmaya bile yoruldun.
Ama bu durumda çok fazla bir yorumda yapamayız.

nefret ettiğin kişiyle aynı yastığa baş koyuyorsun...belkide mecbur kaldığın için hala evlisin onla...
neden nefret ettiğinizi yazmamışsınız...
konuyu biraz daha açsanız...belki yardımcı olabiliriz..

her ne yaşamış olursan ol
bir evlilikte nefret duguları başladıysa şayet,
o evlilik bitmiş demektir..
yürütmeye çalışmanın bir anlamı yok..!

arkadaslar cok teskkur ederim cevaplariniza aynii bildigin ........................ gibi ne sormalar nasilsin diye ne bi sicak kelime sadece bildi sey kahve ve sigara naptin canim nasil gecti falan yok bir sey demeye kalksan sen benim gibi kocayi arasan bulamassin guya severek evlendik bilgisayarim bozuktu yeni cevap yazdim cok ozur

evet katılıyorum insan nefret ettiği biriyle birlikte olamaz, ya da bu çok yorucu olur ruhen..ama konuşmanın derdini anlatmanın ikna etmenin doğru bi yolu vardır mutlaka..yoksa da neden ayrılmıyosunuz,ona muhtaç olmanızı gerektiren bi durum mu var?

nefret insanı çok yorar :1no2:at bu duyguyu içinden ve tiksindiğin biriyle aynı yastığa başkoyma bence!böyle evlilik olmaz kendini kandırma!:teselli:

Kahve ve sigara alışkanlığı var diye mi neferet ediyor ve tiksiniyorsunuz eşinizden...
Bence sakin sakin konuşarak çözebilirsiniz.. Nebiliyim, seni özlüyorum daha çok beraber vakit geçirmek istiyorum falan deyin....

Semek; sevdiğini herşeyi ile kabullenmektir.
Kabul edilemiyorsa ortada gerçek sevgi yok demektir.

Ayrıca lütfen biraz da kendinizde arayınız. Ben de eşiniz aldattı, dövdü hakaret etti sandım yazdıklarınızı okuyunca. Ama lütfen aynayı kendinize tutun.

Siz nasılsanız karşınızdaki insan da öyledir. Karşınızdaki insana sevgi verirseniz sevgi alırsınız. Neret verirseniz nefret edilirsiniz. Bitmeye mahkum bir evlilik için mi çırpınıyorsunuz? Eğer eşinizden bu kadar soğuyup da hala aynı yastığa baş koyuyorsanız ya sizde sorun var demektir. Ya da eşiniz hala sizin ona karşı olan duygularınızı göremiyorsa, onda bir sorun var.

Back
X