nefret

Bence başka birşey var nefret etmeniz için.
Sadece kahve ve sigara nedeni olamaz.
Kaldıki evlenmeden öncede bu adam
sigara içiyordur mutlaka........

adam hal hatır sormuyor diye nefret edilmesi bana düşük geldi ..
başka sebeplerde olmalı işin içinde..
belkide birikim ne kadarlık bir evlilik ki bu ?

esimle cok kavgalarim oldu birbirimize girdik falan ama hic nefret etmedim neden bu kadar nefret ediyorsun ki ediyorsan ve eminsen bence hayati zindan etme kendine ayril

insan hayat arkadasindan nefret edermi ben ediyorum tiksiniyorum ama niye hala beraberim bilmiyorum yadelikafadulden
nefret etmek tiksinmek bunlar çok ağır şeyler arkadaşım bu duygular hele hele hayat arkadaşına karşı kolay kolay oluşacak şeyler değil
mutlaka altında çok ağır nedenler olmalı
ama benim takıldığım nokta niye hala beraberim bilmiyorum cümlesi
beraber olmaya mecburum ya da başka çarem yok dememişsin bilemiyorum demişsin
demekki istesen beraber olmak zorunda değilsin o halde arkadaşım bu kadar ağır şeyleri kaldırmak zorunda değilsin bence
bu kadar ağır duyguları taşıdığın bi insanla nasıl aynı evi aynı yatağı paylaşabiliyosun ki
inşallah bunun için bi mecburiyetin yokturdur
Rabbim yardımcın olsun

:kızgın: ben ediyorum.şuan karşımda oturuyor ve ben baktıkça miğdem bulanıyor.neden derseniz bunu daha önce bir derdim var köşesine yazmıştım.bu nefret gittikçe büyüyor ve artık sınırı aştı ben yaz'ın gelmesini bekliyorum.kızımın okulunun bitmesini.yaz'ın herşey bitecek.bu nefreti onla beraber gömecem .eğer nefret edecek boyuta geldiyse kendine yön ver.çünkü düzelmiyor nefret sevgiye dönüşmüyor.ben denedim olmuyor...

Bitmekte olan ilişki aşamalarından biri nefret aşaması..
Sevgi nefrete , nefret zamanla hissizliğe dönüşüyor..

eşimi sevmiyorum cümlesi nefret barındırmaz
ama siz nefret ediyorsunuz.eş duygusunu çoktan bitirmişsiniz.pardon eşiniz bitirirtmiş sanırım.
herkes yaşadığının bilir.
ama nefret ettiğin bir insanla aynı evde ömür nasıl geçer?
bu eziyeti neden kendine çektiriyorsun

Back
X