Nefrette bir duygu değil midir ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Hanımlar merhaba
2.5 ay felan oluyor 3 senelik ilişkimi bitireli. Bundan 5 gün önce yıl dönümümüzdü ve tekrar denemeye karar verdik ama olmadı 2 gün düzeldi her şey. İçime attığım ama artık dayanamadığım çok şey var. Tüm duyguları bastırsam içimde hep bi nefret bi öfke. Kızıyorum ona çabalasaydı emek verseydi böyle olmazdı biliyorum çok kızıyorum. Ama kızmakta bir duygudur nefrette. Bana zarar veriyor canımı yakıyor biliyorum. Nasıl kurtulayım ben bu dertten. Ne yapayım ablalarım kardeşlerim ?? İçim yüz bin parça sanki.

Aşamadığınız seyler neler?Biliorum zor ama zorlamanın gercekten faydası yok.

İlişkiniz ayrılık surecınız?Yani nasıl boyle oldunuz?Aşamadıgınız sorunlar neydı?

Evlenınce daha kötü olur .Evlenınce gecer dıosun ya gecmıo.Daha da beter oluolar.O yuzdn gercekten zorlamanın mantıgı yok.

o cabalamadi duzeltmek icin bisey yapmadi diye bilenmissiniz.
iliskinize ve size kiymis olmasi, onu gozunuzde buyutmenize neden olmu.gozdw buyutmede takintiya.takinti yuzunden yenden barismissiniz ama cocuk anladigim kadariyla umursamamis yine.
bu ofke sizi yer bitirir.
basit bir adam oldugunu sık sık hatirlatin kendinize.
bazi ayriliklarda sidiklinin teki brad pitt e donusebiliyor hirs yuzunden.
hirsinizin kurbani olmayin.

İlişkiniz ayrılık surecınız?Yani nasıl boyle oldunuz?Aşamadıgınız sorunlar neydı?
Geçen sene çok zor bir dönemdi. O çok gergin çok stresli günler geçirdi. Bana kustu ama tüm her şeyi. Çok ağladım bana çok kötü davrandı. Sonra özür diledi ama şöyle ki bir özürle düzelir miydi her şey. Zaman gerekliydi açtığı yaraları kapatması gerekirdi. Bu süreçte ben çok kırılgan bi haldeydim. Anlayamadı hep kızdı hep azarladı. Ufak şeyler bardağı taşırır olmuştu. Kavgalar ettik ama hep düzeldik bi şekilde. Fakat zamanka beni hiç dinlememeye başladı ben sğladım sustum küstüm konuşmadım güzelce anlattım ama hayır olmadı. Dinlemedi ve bende çok yoruldum.

Geçen sene çok zor bir dönemdi. O çok gergin çok stresli günler geçirdi. Bana kustu ama tüm her şeyi. Çok ağladım bana çok kötü davrandı. Sonra özür diledi ama şöyle ki bir özürle düzelir miydi her şey. Zaman gerekliydi açtığı yaraları kapatması gerekirdi. Bu süreçte ben çok kırılgan bi haldeydim. Anlayamadı hep kızdı hep azarladı. Ufak şeyler bardağı taşırır olmuştu. Kavgalar ettik ama hep düzeldik bi şekilde. Fakat zamanka beni hiç dinlememeye başladı ben sğladım sustum küstüm konuşmadım güzelce anlattım ama hayır olmadı. Dinlemedi ve bende çok yoruldum.
Sizi onemsemıyomuş ki?Gercekten kendınızı yormayın.Demekkı ıyı gelmıosunuz bırbırınıze.Anlattıklarınızdan zerre sevgi kırıntısı gormedım sevgılınızde.Bırak gitsin.

olmuyorsa uğraşmıyorsa sizi dinlemiyorsa boşverin daha kaç yılınızı alsın istersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X