Döktüm ama dinlemedi.İçinizi ona dökseydiniz keşke. Rahatlardınız.
İlişkide mi bu ayrılık sürecinde miAşamadığınız seyler neler?Biliorum zor ama zorlamanın gercekten faydası yok.
Evet değilmişiz.Demekki siz birbirinize uygun değilmişsiniz
Geçen sene çok zor bir dönemdi. O çok gergin çok stresli günler geçirdi. Bana kustu ama tüm her şeyi. Çok ağladım bana çok kötü davrandı. Sonra özür diledi ama şöyle ki bir özürle düzelir miydi her şey. Zaman gerekliydi açtığı yaraları kapatması gerekirdi. Bu süreçte ben çok kırılgan bi haldeydim. Anlayamadı hep kızdı hep azarladı. Ufak şeyler bardağı taşırır olmuştu. Kavgalar ettik ama hep düzeldik bi şekilde. Fakat zamanka beni hiç dinlememeye başladı ben sğladım sustum küstüm konuşmadım güzelce anlattım ama hayır olmadı. Dinlemedi ve bende çok yoruldum.İlişkiniz ayrılık surecınız?Yani nasıl boyle oldunuz?Aşamadıgınız sorunlar neydı?
Sizi onemsemıyomuş ki?Gercekten kendınızı yormayın.Demekkı ıyı gelmıosunuz bırbırınıze.Anlattıklarınızdan zerre sevgi kırıntısı gormedım sevgılınızde.Bırak gitsin.Geçen sene çok zor bir dönemdi. O çok gergin çok stresli günler geçirdi. Bana kustu ama tüm her şeyi. Çok ağladım bana çok kötü davrandı. Sonra özür diledi ama şöyle ki bir özürle düzelir miydi her şey. Zaman gerekliydi açtığı yaraları kapatması gerekirdi. Bu süreçte ben çok kırılgan bi haldeydim. Anlayamadı hep kızdı hep azarladı. Ufak şeyler bardağı taşırır olmuştu. Kavgalar ettik ama hep düzeldik bi şekilde. Fakat zamanka beni hiç dinlememeye başladı ben sğladım sustum küstüm konuşmadım güzelce anlattım ama hayır olmadı. Dinlemedi ve bende çok yoruldum.
Öfkem hiç bitmiyor. Umarım zamanla geçerBak bu cümlemin samimiyetine inan.
Sadece zaman kaybından ibaret.. Bunu ileride anlayacaksın.
Gecıcek ama onu onemsedıgını bellı ederek yapma.O zaman daha çok dıbe batarsınÖfkem hiç bitmiyor. Umarım zamanla geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?