• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefsimle basa cikamiyorum

O adamin kitaplarini duymuştum canim en yakin zamanda bi bakayim çok tskler Rabbim saglikla sanada yavrunun kucagina almayi nasip etsin inşallah
kuzum
Sagol canim insallah.namaz konusunda da bende ayniyim sabah namazi haric ama 40 gun duzenli kilarsan devami gelir derler adet doneminden sonra isteyerek basliyorum sorun olmuyor ama birde arada vakit namazlarimi gecirmesem rabbim hepimize hidayet versin ins

Offf benimde derdim aynı:KK43:
İbadet ayrımı olmaz Allahım affetsin ama her akşam namazından sonra 1 yasin okuyorum..
O yasini kalbimle gönlümle herşeyimle seve seve okuyorum ama namazlara gelince sanki görevmiş gibi ooffff..

Bende bu yaz basladim namaz kilmaya RAbbim devamli eder ins.
Benide havalar sogudukca abdest usendiriyo
Sık abdest alıyorum unutuyorum vs
Yatsida uzun oldugundan bazen kilarim kilarim diyip cok gec saatlere birakiyorum
Her namazda da ALlahim beni yolundan saptirma namaz aski ver diyorum
İnsallah devamli olur benim namazimda
Suan reglim mesela her ezan okundgunda kilmam lazimmis gibi yuk gibi hissediyorum kilasim geliyo

Namaz secde RAbbime en yakin oldugumuz yer

Mesela cuma namazi var ya melekler cumaya giden her er kisinin adini gumus kalemlerle deftere yazarmis
Bizlerinde adinin gumus kalemlerle yazilmasi dilegiyle

Dini Sohbetlere gidin.Vardır çevrenizde muhakkak.

konu dini olduğu için, bdv kuralları doğrultusunda kapatıyorum.

Back
X