- 22 Mayıs 2014
- 156
- 7
- 298
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Yediklerini ama her yediğini bir kağıda not et,kendinle yüzleşmeni sağlar.Kizlar nezamandir bol giyiniyodum bide tatile gitmedigim icin sıkıntıdan abur cubura fast fooda sarmistim, bugun aynada kendime bir baktim aynen böyle oldum
Ay öküz gibi olmusum, şişmiş de şişmişim kendimden utandim suan hayvan gibiyim ya bitek gobek kalca falan değil kalinlasmisim resmeen !!
Ama ben hiicc nefsine hakim olabilen biri degilim bisey yemeden(abur cubur, fast food) duramiyorum ya basaramiyorum "ay nolcak be bugun ye yarin başlarsın zaten pazartesi de değil" diyorum ama bi hafta sonra kursa baslycam oyle gitmek istemiyorum orayaa
Bana bi taktik soyleyin, nefsimi koreltmek icin ne yapabilirim ya da var mi soyle abur cuburdan fast foodtan sogutan bi yontem
Unv.e de baslycam acil zayiflamam lazimmmm
Her yedigimi yazarsam yuzlesirken intihar etme ihtimalim var 6 cilt kitap olur vallaYediklerini ama her yediğini bir kağıda not et,kendinle yüzleşmeni sağlar.
Yazın klimalı odada durma, serinde insan daha çok yer; sıcakta miden bir şey almaz pek, 2 3 gün az yesen zaten insanın midesi küçülüyor az yemeye alışınca istese de çok yiyemiyor.
Bir de bol bol koş, mesela ben yediklerime çok sınır koymam, sadece sağlıklı olmasına dikkat etmeye çalışırım, ama düzenli spor yaptığım için kilo almam. İlk başta üşenirsin belki spora ama inan ki dünyanın en zevkli şeyi, ben yapmayınca eksikliğini hissediyorum. İnsanı fiziksel anlamda güçlü kılıyor, kafasının içini boşaltıyor, stresini götürüyor,mutluluk hormonu salgılatıyor, insanın kendine güvenini getiriyor, benim uyku düzenimi bile sağlıyor. Sen ya spor salonuna yazıl ya da her sabah ve akşam üzeri koşu yap, egzersiz de yap.:)
Ben zaten abur cubur fast foodu kessem ucmiyim diye ip baglarlarirademle hakim oluyorum
amaç belli zayıflamak bu yemek yemekle uyuşmuyorsa yemeyeceksin başka çıkar yol yok
ben sadece abur cuburu kestim normal yiyorum
gayet işe yarıyor
Sekeri kestim guya ama yedigim seylerCok sık ye ara ogunlerinde bol bol salatalık ye ayran mideyi şişiriyo bir avuç badem yanında ayran iç tabiki yediklerin az kalorili olmali şekeri tamamen kes
Ben zaten abur cubur fast foodu kessem ucmiyim diye ip baglarlaryedigim bi onlar çünkü
Sürekli diyorumki cok kararliyim diyete girip 10 kilo vericem! Ama önce su pizzayi bitirim zaten aksam aksam diyete mi baslanir.... sonra o diyete hic başlanmıyor tabi
Yine kendimi kendim telkin edicem bu konu da ama basaramiyorum yakinda kursa falan basliyorum egitim icin belki ozaman derslerden dolayi aklima yemek gelmez de zayiflarim diyorum
Ha ama şunu soylim mesela dun 4 5 paket cips yine 4 5 tane soda, bitane pasta, doner, cigkofte falan aldım ve hepsini yedimama okadar cok yemisimki artik kusucaktim zaten suan cips derken bile migdem bulaniyo yani hevesini alinca biraz insan soguyo tabi insallah böyle gider
Musli hangisiydi suan hatırlamıyorum da su salt tahil olanlar igrenc onlari yiyecegime ölürüm daha iyibende de öyle oldu 2 haftada göbeğim indi hemen
biraz dişini sıksan aslında doğal yiyecekler daha hoş gelecek
bilemiyorum mesela gece acıktığımda müsli yiyorum çok küçük bir tabak
kola yerine maden suyu içiyorum (meyvelileri de var ama dikkat et şekerli oluyorlar) hani madensuyu da asitli gibi ya kola isteğini bastırıyor
tatlı için de kuru kayısı, kuru incir falan çikolata yerine
ya da küçük çikolatalardan al hani oluyordu ya içi fındıklı onlardan bir iki tane yersin günde
Musli hangisiydi suan hatırlamıyorum da su salt tahil olanlar igrenc onlari yiyecegime ölürüm daha iyiama hani icinde meyveler olanlar varya üzüm cikolata falan oluyo onlar super aslında abur cubur ihtiyacimi onla karsilayabilirim iyi fikiiirr cok tesekkurlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?