- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
HahaSabahları ılık suyun içine bir kaç damla sirke suyu dök ve iç bütün gün mide bulantısından bir şey yemek istemeyeceksin zaten:)
Hay masallahBen hakim olamayanlardanım mesela.. Bir ara dişimi sıktım 10 kilodan fazla verdim sonra oh ne güzel verdim dedim kaldığım yerden devam ettim hoop 5 kilosunu geri aldım bile sıkıldım bu işlerden artık kesin çözümü bulursan bende bilmek isterim
Yumurtadan nefret ederim, ama bildircin yumurtasini severim onu bi deneyeyim :))Karniniz tok evden cikin(sabahlari yumurta tok tutar).
Yaninizda galeta veya diyet buskuvi ve icecek bulundurun.
Ben mesela markette alisveris yapacaksam once bir seyler yiyorum, liste yapiyorum ve ona gore alacaklarimi aliyorum.
Hay masallahpeki o 10 kiloyu nekadar surede verdiniz?
Yumurtadan nefret ederim, ama bildircin yumurtasini severim onu bi deneyeyim :))
Yalniz benim sorunum ac olmak degil, ağzıma kadar dolu olsam cok afedersiniz kusup tekrar yerim ki yapmisligim var benim sorunum pis bogazimla, ac gozumle
7 8 ay gibi bir sürede verdim fakat 3 ay kadar ne fast food ne cips çikolata yemedim ondan rahat verdim.. Birde ben kilo almaya çok müsaitim bünye meselesi sanırım hiç zorluk çekmiyorum 1 hafta da 2 3 kilo almışlığım bile vardır
Cok tesekkurler hemen bakiyorum:)Fast food birakmazsaniz dunyada kilo veremezsiniz.
Isterseniz maraton kosun yine veremezsiniz.
EFT tekniklerini yeme konusunda kendinize uygulayin, bu konuda cok guzel videolar var nette.
7 8 ay cok benim 1 ayda vermem lazimm
Kahveden nefret ederim ama su sıcak su olayini yapicam :) gerçi yazin cok zor olacakMerhabalar..
Ben ne zaman duygusal boşlukta olsam, çok atıştırma yaparım.. Yemeği de çok severim..
Ben bununla ilgili şöyle bir formül buldum..
Sabahları ve bir şeyler atıştırmak istediğim zaman sıcak su içerim...
Günde 2-3 fincan türk kahvesi içerim.. ( yüksek oranda lif olduğu için tokluk hissi veriyormuş)
Nescafe içerim..
Akşam yemeğini en geç saat 7 de yerim..
Akşamları çayın yanında kuruyemiş dışında pek birşeyler atıştırmamaya çalışırım..
Umarım yardımcı olabilmişimdir..
Oooh ne guzel :)yemek yemeği, abur cuburu sevmediğim için nefsıme hakım olmama da gerek kalmıyorbazen içimde bir boşluk oluyor ve düşünüyorum ne dıye, bir bakıyorum yemek yemeyı unutmusum
Yok da olsa süper olurdu tabi1 ayda 10 kilo vermeyi düşünmüyorsun herhalde:)
belkı de iyi bişi degıldır. aklıma hiçbir şey gelmıyor. boş boş oturuyorum. içecek almayı bıle unutuyorum yanıma.Oooh ne guzel :)
Hic mi canınız cips kola vs cekmiyor yahubelkı de iyi bişi degıldır. aklıma hiçbir şey gelmıyor. boş boş oturuyorum. içecek almayı bıle unutuyorum yanıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?