Negatif diye üzülürken yarım saat sonraki sonuç!!.. Hamilemiyiiim??

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kızlarr çok şaşkınım suan testi ilk yaptim negatifti 5 dk bile beklemeden birakip gittim yemek yedim yarim saat yada 1 saat olmustur hatirlamiyorum odaya tesaduf girdigimde gozlerime inanamadim ikinci cizgi silik cikmis

Eklentiler

• Screenshot_20161215-145156.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 314
Bence var bir şeyler ,istiyorsanız inşallah vardır.

Canım ilk 10 dkdan sonra çıkan sonuçlar gerçeği yansıtmaz derler ama ben de senin gibi okuldan öğle arasına geldiğimde yapmıştım testi unutup okula gittim geldim bi baktım testte ikinci çizgi silik ve sonuç hamileyim inşallah hamilesindir yarın ilk idrarla tekrarla sonra da kan ver

Erken olabilir yani bebis kucuktur belki 2 gun sonra tekrarla sabah idraryla hmn cikarsa gozumuz aydn insallah cikar cok sevdm cnmm

Hem bu golgede degilki bildgn pembe cizgi bnce var bebegin cnm bnmkilerde hep cizgi cikiyor ama golge olarak cikti hic pembelesmedi hayrli olsn

Benimde oyle bir anım var .. Senin gbi baktim negatif hic beklemedim .. Sonra ertesi gun baktim pozitif sonuc hamileyim .. Var bence testi tekrarla canim :)

Bence kan ver canım netleştir ki aklın kalmasın geç bile çıkmış olsa kolay kolay çıkacak gibi değil o çizgi yoksa bebek.. En kötü ihtimal test bozuksa çıkar.. Bence sabah ilk idrarla yap ya da kan ver

Benim teyzemdr testi yapıp kenara koyöustu bi daha sabah görmüş ikinci çizgi silik çıkmış sonradan ve sonuç şimdi kucağında bebişi bence vardır kanntesti yaptır

Testi tekrarlayıp sonucu bize de yazar mısınız? Çok merak ettim. Veeeee bence de hamişsiniz

Hamilesin bence renk gayet pembe benimde ilk testim bi saat sonra belirdi üstelik bu kadar bile değildi

Test kutusunun uzerindede oyle yaziyo zaten 10 dk dan sonra sonuc gercegi yansitmaz diye ama yoksa o cizgi kendi kendinede cikmaz diye dusunuyorum hayirlisi bakalim :)

Hamilesin bence renk gayet pembe benimde ilk testim bi saat sonra belirdi üstelik bu kadar bile değildi
Ayy canim yaaa cok tesekkurler bazen gec ciktigi icin gecersizdr diyorm bazende olmasa hic cikmazdi diyorum cunku gecn aylarda 2 gunde beklese asla hic bisey gorunmuyodu :)

Benimde oyle bir anım var .. Senin gbi baktim negatif hic beklemedim .. Sonra ertesi gun baktim pozitif sonuc hamileyim .. Var bence testi tekrarla canim :)
Valla bu hikayelerinizle icimi rahatlatiyosunuz bende var diye umut ediyorm sonucta test hcg hormonunu algilamasa asla cikmaz

Bencede hamilesin insallah canim :) bende bnekliyorum haberini

Nezaman tekrarlicaksin? Bence hemen tekrarlaaaa

Ayy canim yaaa cok tesekkurler bazen gec ciktigi icin gecersizdr diyorm bazende olmasa hic cikmazdi diyorum cunku gecn aylarda 2 gunde beklese asla hic bisey gorunmuyodu :)
Negatifi hiç bir güç pozitif yapamıyor bu gayet pembe net bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…