Cok istiyorzBence var bir şeyler ,istiyorsanız inşallah vardır.
Cumada bekleyip cumartesi tekrarlamayi dusunuyorum canim gayet rahat olmam lazim cunku digerinde cok stres yaptim dusuk oldu akisina birakmam daha iyi olcak ama ben umutluyum :)Nezaman tekrarlicaksin? Bence hemen tekrarlaaaa
HAYIRLISI CANIMCok istiyorzinsallah canim
Bende oyle dusunuyorum umutluyum o yuzden :)Negatifi hiç bir güç pozitif yapamıyor bu gayet pembe net bence
Hamilesin canım sen.kesin.hayırlı olsun
Kan testi yaptirin bence.
En azindan net sonuc almis olursunuz.
eger bebiş yoksa o aletler 1 saat sonra bile iki çizgiyi göstermiyor
bende yaptım tek çizgi birkaç saat sonra gene baktım halaa bir çizgi ,
inşallah vardır bizde dua edersin
Normal.merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım...
forumu takip ediyordum sürekli... adetime 3 gün kala 3 farklı markanın idrar testini yaptım, 3ü de pozitif çıktı...
kan testi de beta 308.
ancak şöyle bir sorunum var, adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor ara ara.
sizce bu normal midir? önümüzdeki hafta tüm sonuçlarla birlikte doktora gideceğiz ancak aranızda yaşayan var mı bu tarz bir şey merak ettim
Normal.
Ben de de benzer bir durum olmuştu. Test yaptım hiçbişey çıkmadı. Sinir olup çöpe attım testi. Yemek yedim falan mutfaktan çıkarken gittim çöpten aldım baktım çift çizgi olmuştu. Yani 1 saat sonra çıkan çizgi yanıştıcındeğilmiş gerçekten hamileymişim. Senin de böyle bir durum olabilir. Çünkü hamile değilsen 1 saat sonra bile çizgi çıkmıo. İnşallah hamilesindir. Yarın tekrarla benceKızlarr çok şaşkınım suantesti ilk yaptim negatifti 5 dk bile beklemeden birakip gittim yemek yedim yarim saat yada 1 saat olmustur hatirlamiyorum odaya tesaduf girdigimde gozlerime inanamadim ikinci cizgi silik cikmis
Ben de de benzer bir durum olmuştu. Test yaptım hiçbişey çıkmadı. Sinir olup çöpe attım testi. Yemek yedim falan mutfaktan çıkarken gittim çöpten aldım baktım çift çizgi olmuştu. Yani 1 saat sonra çıkan çizgi yanıştıcındeğilmiş gerçekten hamileymişim. Senin de böyle bir durum olabilir. Çünkü hamile değilsen 1 saat sonra bile çizgi çıkmıo. İnşallah hamilesindir. Yarın tekrarla bence
İnşallah canım. Benim daha önceki aylarda yaptığım testlerde yani hamile değilken yaptıklarımda 1 gün sonra bile çizgi falan çıkmıodu. Sadece hamileyken çıktı o çizgi. Hamilelik daha çok yeni olduğu durumlarda bu şekilde oluyor sanırım.Internette ve test kutularinin uzerinde hep 10 dkdan sonraki sonuclar gecersiz yaziyo ama nedense burda okudugum ver seninde soyledigin gibi sonuclar hep pozitif :) insallah benimde oyledir canim testi tekrarlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?