Negatif diye üzülürken yarım saat sonraki sonuç!!.. Hamilemiyiiim??

Ikinci Testi nezaman yapacaksin?

Bence hemen bitanede daha yap sonra kan ver hayırlısı inş var canım ama garantiye al

merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım...
forumu takip ediyordum sürekli... adetime 3 gün kala 3 farklı markanın idrar testini yaptım, 3ü de pozitif çıktı...
kan testi de beta 308.
ancak şöyle bir sorunum var, adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor ara ara.
sizce bu normal midir? önümüzdeki hafta tüm sonuçlarla birlikte doktora gideceğiz ancak aranızda yaşayan var mı bu tarz bir şey merak ettim

eger bebiş yoksa o aletler 1 saat sonra bile iki çizgiyi göstermiyor
bende yaptım tek çizgi birkaç saat sonra gene baktım halaa bir çizgi ,

inşallah vardır bizde dua edersin

eger bebiş yoksa o aletler 1 saat sonra bile iki çizgiyi göstermiyor
bende yaptım tek çizgi birkaç saat sonra gene baktım halaa bir çizgi ,

inşallah vardır bizde dua edersin

Dogru soyluyorsun canim bende oyle dusunuyorum. onceki aylarda yaptigimda 2 gunde bekliyodu hic gormuyodm bende ikinci cizgiyi falan.

Insallah canim ederim tabiii rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Normal.

Kızlarr çok şaşkınım suan testi ilk yaptim negatifti 5 dk bile beklemeden birakip gittim yemek yedim yarim saat yada 1 saat olmustur hatirlamiyorum odaya tesaduf girdigimde gozlerime inanamadim ikinci cizgi silik cikmis
Ben de de benzer bir durum olmuştu. Test yaptım hiçbişey çıkmadı. Sinir olup çöpe attım testi. Yemek yedim falan mutfaktan çıkarken gittim çöpten aldım baktım çift çizgi olmuştu. Yani 1 saat sonra çıkan çizgi yanıştıcındeğilmiş gerçekten hamileymişim. Senin de böyle bir durum olabilir. Çünkü hamile değilsen 1 saat sonra bile çizgi çıkmıo. İnşallah hamilesindir. Yarın tekrarla bence

Internette ve test kutularinin uzerinde hep 10 dkdan sonraki sonuclar gecersiz yaziyo ama nedense burda okudugum ver seninde soyledigin gibi sonuclar hep pozitif :) insallah benimde oyledir canim testi tekrarlicam

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?

Internette ve test kutularinin uzerinde hep 10 dkdan sonraki sonuclar gecersiz yaziyo ama nedense burda okudugum ver seninde soyledigin gibi sonuclar hep pozitif :) insallah benimde oyledir canim testi tekrarlicam
İnşallah canım. Benim daha önceki aylarda yaptığım testlerde yani hamile değilken yaptıklarımda 1 gün sonra bile çizgi falan çıkmıodu. Sadece hamileyken çıktı o çizgi. Hamilelik daha çok yeni olduğu durumlarda bu şekilde oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…