Negatif sonuctan sonra hayat...

Vallahi tatlim hic uzulme rabbim hayirlisini nasip etsin vardir zamani bende tedavi gordum gecen sene basladik polip ameliyati oldum hsg cektirdim banada istanbulda echomari cok tavsiye etmislerdi hic ama hic memnun kalmadim hem fiyat acayip yuksek hemde ordaki dr acayip moralimi bozdu spekulum taktiramiyorum arkadas burda kucumsuyecek yada alay edecek ne gibi bir durum soz konusu hassasim sonucta nitekim ordan cektirmeden ciktim agrisiz sizisz oldugunada pek inanmiyorum kartalda dibimde hemde varmista haberim yokmus avicenna umutta cektitdim anestezili cektir dedi drum girdim ciktim ne agri ne sizi ne kanama hicmi hic hissetmedim tavsiye ederim arkadasim hemde echomarin yari fiyatina tup bebek merkezim ankarada oldugu icin gercekten git gel mekik dokudum fakat druma deger hersey okdr seviyorumku ilki negatif sonuclanmasina ragmen verdigi yuksek enerji ilgisi alakasi herseye deger ne kdr dua etsem az kasimin sonunda dondurulmuslarla denicez ins bu sefer nasip olur istanbuldada en unlu en baba proflara gittim sadece kocaman hayal kirikligi maddi cokus birde insanin drunu sevmesi guvenmesi cok cok onemli umarim.hersey gonlunuzce olur sotmak istediginz birsey olursa buralardayim

Bende o topaklar hep geliyodu canim, onun icin adetimde oyle topaklanma olmadi. Ama evet cok sinir bozucuydu. Jel kalintisi oldugu cok belliydi cunku normalde yasamadigim bi durumdu o nedenle de kafama takmadim, sen de takma bosver gecicek. Bence rahimin dinlenmesi iyi olur. Bu kadar sik deneme yapmak bence mantikli diil. Hem benim yumurta toplamadan sonra 1 ay ara verip sonrasinda dondurulmus embriyo transferi ile hemen 1. denemede hamile kalan 2 arkadasim var. Insallah bize de iyi gelir bu dinlenme donemi.

Sagol canim arastiririm orayi. Suan daha adetim bitmedi ama gelecek hafta cektirebilirim belki. Ben bruksel tup bebek'te prof. dr. yucel karaman'a muayeneye gidicem 1 aralikta. O bakalim ne diyecek. Transferimi o yapmamisti ama baska bir göz de gorsun istiyorum belki degisik bi tahlil verir diger doktorumun gozunden kacan biseyi gorur.. isimi saglama almak istiyorum bu defa, sunu da yaptirmamistim demem en azindan

Sagol tatlim allah kimsemin emeklerini bosa cikarmasin dedigin yeri incelerim bir de 1 aralikta dr randevum var bakalim o nereyi onerecek. Doktoru sevmek cok onemli ben de kendi doktorumdan memnunum negatif almama ragmen ama yine de baska biri daha baksin istiyorum cunku benimki ilk transferden once rahim filmi istememisti, hala da gerek olmadigini dusunuyor ama ben de garip buluyorum cunku genellikle ilk istenen sey rahim filmi oluyor, yaptirmadigim bir ttkik kalmasin istiyorum onun icin mutlaka cektiricem

Vallahi tatlim gonul rahatligiyla git cektir banada dua edersin bizimde ilk denemede drm gerek gormedi hsgyi bende kendime kiziyorum cektiripte gitsene negatif sonucu alinca istedi hsgyi bizim hoca hsgyi bizim ark baska yerde cektirmis tupler net cikmamis onun drda bidaha istemis filmi oyuzden iyi biryerde cekilmesi gerekiyo ben hsgyi cektirip gittim hidrosalpeks cikti direk.sol tupte bastan belli olaydi 2 embriyom daha duracakti nasip boleymis demekki guzel haberlerini bekliyorum bende yazarim illaki

Tatlim bu arada hangi merkezde denedin oncekini istda hangisine gideceksin peki

Ins canim bu sefer guzel.olur herseu benimde haftaya dondurulmuslarla denicez bizede nasip olur bu sefer ins gercekten cok yoruldum ankya gidip gelmekten maddi manevi cok yiprandim fakat drum icin deger ameliyatimi herseyimi yaptigi icin yarida kesip istdada baslamak istemedim simdi herseyimi biliyo yha bakalim rabbim buyuk emeklerimizin karsiligini hepimiz aliriz florencede iyi diye duymustum cevremden yucel hocayada cok iyi diyolar bskalim ne dicek haberlesiriz cnm dualarini bekliyorum

Slm kızlar yazılarınızı okudum bende sizinle aynı durumdayım 7 kasımda transfer yapıldı 14 kasımda kanamam oldu ertesi gün hastaneye gittik gebelik testi yapıldı gebelik oluşmuş fakat düşük yapıyomuşum hala yoğun şekilde kanamam devam ediyo dr um bidahki ay dondurulmuları transfer edelim dedi bilemiyorum bakıcaz artık

Ayse melekcimm cok gecmis olsun cnm hic uzulme bundada vardir bi hayr diye dusun tatlim seni cok iyi anliyorum bende iki tane embriyo trans olup negatif sonucu alinca dunyam basima yikilmsti sonra anladimki herseyin bir zamani var ne kdr uzulsemde aglasamda bos oldugunu anladim dondurulmuslarinla denersin cnm rabbim buyik hayatta ne buyuk dertler var ins sonu guzel olur hepimiz icin drnla konustunmu aradimi peki seni gel goruselim konusalim gibisinden illa bi sebebi vardir benimki mesela tupte sivi birikmesindn tutunma olmamis dedi

Gecmis olsun. Ben fe uzulmustum en basta tutmadi diye ama tutmamasinin mutlaka bir nedeni var. Genetik olarak bozuklugu vardi belki ve tutsaydi bile dusecekti. Doktorum oyle dedi yani her seyde bir hayir var. Allah saglikli dogurmayi nasip etsin hepimize.

Evet ama beklemek beni daha cok geriyor niyeyse.

Kan sulandırıcı iğneler çözüm olmuyor mu acaba?

İkinci denemenden once lütfen kendine pıhtılaşma testi yaptır
Sonrasında baska bir kadın Doğumcuya görün adet 2. Günü
Rahiminde perde /polip/miyom var Mİ bunları sor özellikle

Son olarak da lütfen embriyolarını transferden önce pgt ye yolla

Pihtilasma testi nasil oluyor kan testinde mi anlasiliyor? Benim kuzenimde ayni sorun vardi 32. haftaya kadar pihtilasmayi onlemek icin igne kullanmisti, ben de baktirmak istiyorum bi daha deneme yapmadan once

Ust uste tekrarlayan dusuklerde pgtye basvurduklarini dusunuyorum zaten iyi bir labaraotuarda en kaliteli embriyolar seciliyo ama vajinal muaynede polip perde sivi birikimi varmi tuplerde tabiki degerlendirilsin ben daha oncesinde kac dr gitmistim ist a gelmeden biride bana sende polip var demede be zaman tedaviye basladim hocamiz bir muayne edeyim dedi vajinal ultasorunu koyar koymaz polip var dedi drdan drada farkediyo illaki gozden kacan birseyler olabiliyo hepimiz icin guzel olur ins saglikla aliriz kucagimiza yasamayan bilemez bu zor sureci hoscakalin kizlar

Pihtilasma testi nasil oluyor kan testinde mi anlasiliyor? Benim kuzenimde ayni sorun vardi 32. haftaya kadar pihtilasmayi onlemek icin igne kullanmisti, ben de baktirmak istiyorum bi daha deneme yapmadan once
Kandan bakılıyor evet
Yaşadığın ilde araştırma hastanesi ücretsiz yapar
Özel labaratuvarlar 500 tl ye yapıyor ortalama
Bende de var Bennde iğne kullanacak Doğuma kdar

Ben tup bebek tedavisine baslamadan once polip aldirdim ve o islemde domtorum rahmimi de duzelttigini soyledi. Simdi tam hatirlamiyorum, darlik varmis galiba onu duzelttim dedi. Bu arada donmus transferim icin bir ay beklememi soyledi doktorum. Su an rahmim hazir degilmis. Bir sonraki adetimde gidicem tekrar insallah o zamana kadar rahmim dinlenmis olur. Su an hala sonmeyen yumurtalarim varmis.

Hayirlisi olsun benimde haftaya dondurulmuslarla cok heyecanliyim 2 ay once ameliyat olmustum laparaskopi ara verdik rahimin dinlenmesi icin bu ay basladik adetle tedaviye kontrole gidip geliyorum rahimin kalinligi icin ins bu sefer rabbim nasip eder esim bndende heyacanli bnden cok onun mutlu olmasini cok istiyorum ilkinde cok agladigim.icingunlerce aylarca cok zor esiminde gozyaslarini akittigini biliyorum gizliden gizliye normalde cok acimasz biridir meslegi geregi ama bakalim hayirlisi rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…