- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
- 103
- Konu Sahibi -EarthLing-
-
BEnimki yogunluk olarak ayni geciyor ama crinone jel topaklari geliyor. Cok sinir bozucuydu. Kusura bakmayin igrenc bir konu ama resmen sok oldum. Jel bende hic geri gelmiyordu. Megerse icimde birikmis. Adetle cikiyor benim doktorum bakalim ne diyecek bana yarin. Aslinda bu ay bos gecmeyi ben de istiyorum galiba. Ilaclar cok yordu beni de. Bu ayi ilacsiz gecirmek istiyorum.
Canım önlem için rahim filmi düşünmen çok çok mantıklı eğer rahim filmi çektirceksen kesinlikle echomar hastanesini tavsiye ederim rahim filmi konusunda uzmanlar en ufak ayrıntıyı bile atlamıyorlar benim doktorumda echomarı önermişti netten araştırabilirsin hemde ağrısız rahim filmi çekiyorlar
Vallahi tatlim hic uzulme rabbim hayirlisini nasip etsin vardir zamani bende tedavi gordum gecen sene basladik polip ameliyati oldum hsg cektirdim banada istanbulda echomari cok tavsiye etmislerdi hic ama hic memnun kalmadim hem fiyat acayip yuksek hemde ordaki dr acayip moralimi bozdu spekulum taktiramiyorum arkadas burda kucumsuyecek yada alay edecek ne gibi bir durum soz konusu hassasim sonucta nitekim ordan cektirmeden ciktim agrisiz sizisz oldugunada pek inanmiyorum kartalda dibimde hemde varmista haberim yokmus avicenna umutta cektitdim anestezili cektir dedi drum girdim ciktim ne agri ne sizi ne kanama hicmi hic hissetmedim tavsiye ederim arkadasim hemde echomarin yari fiyatina tup bebek merkezim ankarada oldugu icin gercekten git gel mekik dokudum fakat druma deger hersey okdr seviyorumku ilki negatif sonuclanmasina ragmen verdigi yuksek enerji ilgisi alakasi herseye deger ne kdr dua etsem az kasimin sonunda dondurulmuslarla denicez ins bu sefer nasip olur istanbuldada en unlu en baba proflara gittim sadece kocaman hayal kirikligi maddi cokus birde insanin drunu sevmesi guvenmesi cok cok onemli umarim.hersey gonlunuzce olur sotmak istediginz birsey olursa buralardayim
Tatlim bu arada hangi merkezde denedin oncekini istda hangisine gideceksin peki
Gecmis olsun. Ben fe uzulmustum en basta tutmadi diye ama tutmamasinin mutlaka bir nedeni var. Genetik olarak bozuklugu vardi belki ve tutsaydi bile dusecekti. Doktorum oyle dedi yani her seyde bir hayir var. Allah saglikli dogurmayi nasip etsin hepimize.Slm kızlar yazılarınızı okudum bende sizinle aynı durumdayım 7 kasımda transfer yapıldı 14 kasımda kanamam oldu ertesi gün hastaneye gittik gebelik testi yapıldı gebelik oluşmuş fakat düşük yapıyomuşum hala yoğun şekilde kanamam devam ediyo dr um bidahki ay dondurulmuları transfer edelim dedi bilemiyorum bakıcaz artık
Evet ama beklemek beni daha cok geriyor niyeyse.Bende o topaklar hep geliyodu canim, onun icin adetimde oyle topaklanma olmadi. Ama evet cok sinir bozucuydu. Jel kalintisi oldugu cok belliydi cunku normalde yasamadigim bi durumdu o nedenle de kafama takmadim, sen de takma bosver gecicek. Bence rahimin dinlenmesi iyi olur. Bu kadar sik deneme yapmak bence mantikli diil. Hem benim yumurta toplamadan sonra 1 ay ara verip sonrasinda dondurulmus embriyo transferi ile hemen 1. denemede hamile kalan 2 arkadasim var. Insallah bize de iyi gelir bu dinlenme donemi.
Kan sulandırıcı iğneler çözüm olmuyor mu acaba?Oncelikle gecmis olsun.Sakın uzulme.ben 36 yasindayim 3. Tup bebegimi yaptirsim sonuc bekliyorum.Ilki negatifti. Ikincisinde pozitif ama 6 haftalikken kalbi durdu.3.yu bilmiyorum evde test yaptim cift cizgiyi gordum ama c.tesi test gunum.Eger varsa benim 6.hamileligim olcak. Ama tutunamiyor.Kan pihtilasmasi var bende .
Pihtilasmayı onluyor evetKan sulandırıcı iğneler çözüm olmuyor mu acaba?
İkinci denemenden once lütfen kendine pıhtılaşma testi yaptırBugun ilk denememin test gunuydu. Sonuc negatif. Cok uzgunum, sanki ilk defada olacak gibi hissediyordum. Simdi nolacak bilmiyorum. Pazartesi doktorumla gorusecegiz. Bundan sonraki transfer nasil olacak, ne zaman olacak bilmiyorum. Vucudumun dengesi ilaclardan alt ust oldu zaten. Ne zaman adet olacagimi bile bilmiyorum. Negatif sonuc alan arkadaslar sizde nasil ilerledi surec? Vucudunuz ne zaman normale dondu? Psikolojiniz nasil topladiniz? Ilki basarisiz olumca bundan sonraki denemelerde daha cok korkacagimi ve stres yapacagimi biliyorum, stresle nasil basettiniz? Lutfen deneyimlerinizi yazin. Cok ihtiyacim var...
İkinci denemenden once lütfen kendine pıhtılaşma testi yaptır
Sonrasında baska bir kadın Doğumcuya görün adet 2. Günü
Rahiminde perde /polip/miyom var Mİ bunları sor özellikle
Son olarak da lütfen embriyolarını transferden önce pgt ye yolla
Kandan bakılıyor evetPihtilasma testi nasil oluyor kan testinde mi anlasiliyor? Benim kuzenimde ayni sorun vardi 32. haftaya kadar pihtilasmayi onlemek icin igne kullanmisti, ben de baktirmak istiyorum bi daha deneme yapmadan once
Ben tup bebek tedavisine baslamadan once polip aldirdim ve o islemde domtorum rahmimi de duzelttigini soyledi. Simdi tam hatirlamiyorum, darlik varmis galiba onu duzelttim dedi. Bu arada donmus transferim icin bir ay beklememi soyledi doktorum. Su an rahmim hazir degilmis. Bir sonraki adetimde gidicem tekrar insallah o zamana kadar rahmim dinlenmis olur. Su an hala sonmeyen yumurtalarim varmis.Ust uste tekrarlayan dusuklerde pgtye basvurduklarini dusunuyorum zaten iyi bir labaraotuarda en kaliteli embriyolar seciliyo ama vajinal muaynede polip perde sivi birikimi varmi tuplerde tabiki degerlendirilsin ben daha oncesinde kac dr gitmistim ist a gelmeden biride bana sende polip var demede be zaman tedaviye basladim hocamiz bir muayne edeyim dedi vajinal ultasorunu koyar koymaz polip var dedi drdan drada farkediyo illaki gozden kacan birseyler olabiliyo hepimiz icin guzel olur ins saglikla aliriz kucagimiza yasamayan bilemez bu zor sureci hoscakalin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?