Negatif sonuctan sonra hayat...

Ay hadi insallah. Cok az kalmis seninkine. Adet olunca gidiyoruz ya, sonra surec nasil? Ilaclar var dedi doktorum ama deray bilmiyorum. Biraz anlatir misin dondurulmuslarla transfer sureci nasil? Dongunun kacinci gunu transfer oluyor?

Tatlim adetin 3gunu cagiriyo vajinal muayne yapip rahim icine kalinligina vs yumurtalara bakiliyo kan veriyosun hormonlara gore ilac baslatiliyo hormon aliyosun takviye folikasit agrikesici tupteki ilaclarin aynisi igne olmuyo bunda toplamda 2kere kontrole cagiriyo eger rahim istenilen kalinliga ulasilmissa transferi gerceklestiriyo bu sefer ins tutunurda miniklerimiz babalari cok heyecanlisanki o doguracak bazen diyorum gel sana yaptiralim transferi diyesadece hormon ilaci zorluyo beni ilk 4gun sabah aksam sonrasi sabah ogle aksam dualarinizi bekliyorim cnm senin ne zaman transfer olacak

Kandan bakılıyor evet
Yaşadığın ilde araştırma hastanesi ücretsiz yapar
Özel labaratuvarlar 500 tl ye yapıyor ortalama
Bende de var Bennde iğne kullanacak Doğuma kdar

saol canim tesekkur ederim. sana saglikli bir hamilelik diliyorum insallah hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin canim

Ben ilk adetimi oldum, yeni bitti. Bi sonraki adette gel dedi. Aralik’in 2. Haftasi adet olacagim galiba, bu hormonlar dengemi bozmadiysa. Eger her sey yolunda giderse yeni yila girmeden transferim olacak insallah

Geçmiş olsun. Ben 5 kere tüp bebek denemei yaptım Ma hepsi negatif ile sonuçlandı. Bu süreçte ilk başta gerçekçi olmak gerek yüzde elli şansımız var. Her türlü sonuca hazır olmalıyız. Beden dışında ruhende kendini hazırlamalısın eğer hazır değilsen çok yıpranıyorsun. Ben ilk denemede ne olup bittiğini anlamadan sonucu kabullendim ancak 2. Deneme benim psikolojimi alt üst etti 1.5 yıl ara verdim. Diğer denemelerde belli aralıkta oldu ama daha katlanır karşıladım durumu. Şuan kendimi hazır hissetmediğimden kafamdan bu konuyu sildim. Çünkü hem zaman harcayacaksın hem para harcayacaksın bir de bu süreçte beden ve ruhsal sağlığına özen göstereceksin. Bu süreç kolay bir süreç değil o yüzden sana tavsiyem ilk olarak kendini düşün. Ne istediğini hazır olup olmadığı tart ona göre hareket et. Allah yardımcın olsun, inşallah istediğin gibi sonuçlanır bir sonraki tedavi süreci.

Ins cnm moral cok onemli biliyosun burdan yazarsin gelismeleri bizimde haftaya yapabilir transferi ins rabbim bu sefer yuzumuzu guldurur
Canim, naptiniz? Transferin oldu mu? Benim adet gunum gecti. Acaba hamile miyim diye dusunmekten kendimi alamiyorum. Yarin belki gebelik testi alirim. Ama hic ihtimal vermedigim icin ilac kullandim. Negatiften sonraki ilk adetimi oldum. Ama simdi olmam gerekeni olmadim. Acaba vucudumun dengesi mi sasti ilaclardan yoksa hamile miyim yarin ogrenecegim.

Canim negatif pldu malesef 7.gun kanamam basladi sonuc negatif malesef hakkinda hayirlisi olsun ins

Canim negatif pldu malesef 7.gun kanamam basladi sonuc negatif malesef hakkinda hayirlisi olsun ins
Cok uzuldum canim ben de adet oluyorum galiba, leke gibi geliyor. Doktora gidicem yarin baslarsa. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…