Evet en iyisi adet geciktikten sonra yapın ama erken gebelik testlerinde çıkar eğer hamileysenizNormalde adet olmadan 5 gün önce karnım ağrımaya başlar göğsüm hassaslaşır. Adetim 3 gün gecikti hiçbir adet belirtim yok sadece 1-2 saniye sancı vurup gidiyor. Test yaptım negatif çıktı birkaç gün sonra tekrarlamalı mıyım? En iyi sonuç adet 1 hafta geçikince olur diye okudum başına gelen var mı? Ve ayaklarım çok üşüyor bu hamilelik belirtisi mi
3 gün geçti aslında negatif çıktı biraz daha bekleyeyim o zamanEvet en iyisi adet geciktikten sonra yapın ama erken gebelik testlerinde çıkar eğer hamileyseniz
Ben de bu ay çok belirti hissetmedim normalde PMS dönemini çok yoğun yaşarım hamile kaldığımı düşünmüyordum ama işte bu durum beni birazcık belirsizliğe attı bugün adetime dört gün var sabah test yaptım ve negatif çıktıNormalde adet olmadan 5 gün önce karnım ağrımaya başlar göğsüm hassaslaşır. Adetim 3 gün gecikti hiçbir adet belirtim yok sadece 1-2 saniye sancı vurup gidiyor. Test yaptım negatif çıktı birkaç gün sonra tekrarlamalı mıyım? En iyi sonuç adet 1 hafta geçikince olur diye okudum başına gelen var mı? Ve ayaklarım çok üşüyor bu hamilelik belirtisi mi
Bende kaset yaptım ama çıkmadıEvet en iyisi adet geciktikten sonra yapın ama erken gebelik testlerinde çıkar eğer hamileyseniz
Evet ben de öyle çok ağır geçiririm regl dönemini ama şimdi sadece hafif kasık ağrıları vurup geçiyor. Adetiniz geçerse test yapın adet geçmeden önceki testler yanıltıcı olabiliyormuşBen de bu ay çok belirti hissetmedim normalde PMS dönemini çok yoğun yaşarım hamile kaldığımı düşünmüyordum ama işte bu durum beni birazcık belirsizliğe attı bugün adetime dört gün var sabah test yaptım ve negatif çıktı
Regl gününüz geçmiş miydiBende kaset yaptım ama çıkmadı
Evet benim de o şekilde ben çok fazla yaşarım bu duruma ve benim adetlerim çok sancılı olur şu an pek bir belirtim yok dediğim gibi 2.03 gün bir kaşık ağrısı oldu gibi oldu sonra o da geçti göğüslerim desen pek bir hassasiyet yok ve ben yapay zeka ile konuştum yapay zeka da bana şunu dedi eğer dedi döllenme 5 Mayıs’ta olduysa ve çocuk daha geç yerleştğiyse benim HC G’nin vücuduma yayılması on sekizinden sonra olurmuş ve bana şunu söyledi adet Gecikirse test yapmam gerektiğini söyledi ya şu an negatif çıkması normal dedi yine de umut bağlamak istememEvet ben de öyle çok ağır geçiririm regl dönemini ama şimdi sadece hafif kasık ağrıları vurup geçiyor. Adetiniz geçerse test yapın adet geçmeden önceki testler yanıltıcı olabiliyormuş
Hayır bat 19 MayısRegl gününüz geçmiş miydi
Reglin gecikti miBende kaset yaptım ama çıkmadı
Daha erken test için benim 4 gün kala yapmıştım negatifti 3 gün kala pozitif çıkmıştıHayır bat 19 Mayıs
Gerçekten mi peki siz hamile olmadığınızı mı düşündünüz negatif olunca neden bidaha ertesi un yaptınız ben belki yarın sabah yaparım yine ama sanmam 16 sında çıkacağınıDaha erken test için benim 4 gün kala yapmıştım negatifti 3 gün kala pozitif çıkmıştı
Aynı durumu yaşıyoruz sizinle inşallah umutlarımız boşa çıkmazEvet benim de o şekilde ben çok fazla yaşarım bu duruma ve benim adetlerim çok sancılı olur şu an pek bir belirtim yok dediğim gibi 2.03 gün bir kaşık ağrısı oldu gibi oldu sonra o da geçti göğüslerim desen pek bir hassasiyet yok ve ben yapay zeka ile konuştum yapay zeka da bana şunu dedi eğer dedi döllenme 5 Mayıs’ta olduysa ve çocuk daha geç yerleştğiyse benim HC G’nin vücuduma yayılması on sekizinden sonra olurmuş ve bana şunu söyledi adet Gecikirse test yapmam gerektiğini söyledi ya şu an negatif çıkması normal dedi yine de umut bağlamak istemem
Yemin ediyorum aynı ben bugün gecikmemin 3. Günü ..Ne adet olacakmışım gibi ağrı var ne sızı ve hiç gecikmem olmazdı hiç şaşmazdı regl gelecek gibi değil niye böyle.Predoctor Testi de ilk bu sabah yaptım negatifti pozitife asla dönmez ama inşallah başka birsey yoktur ya . Hani artık bebisi beklemekten vazgeçtim reglim gelsede rahatlasamNormalde adet olmadan 5 gün önce karnım ağrımaya başlar göğsüm hassaslaşır. Adetim 3 gün gecikti hiçbir adet belirtim yok sadece 1-2 saniye sancı vurup gidiyor. Test yaptım negatif çıktı birkaç gün sonra tekrarlamalı mıyım? En iyi sonuç adet 1 hafta geçikince olur diye okudum başına gelen var mı? Ve ayaklarım çok üşüyor bu hamilelik belirtisi mi
Pozitife dönebilir canım hem burda çok okudum hem chatgbtye sordum adet 1 hafta geçince test kesin oluyormuş. Ben de arada bir kasık ağrısı oluyor bu arada sende oldu mu?Yemin ediyorum aynı ben bugün gecikmemin 3. Günü ..Ne adet olacakmışım gibi ağrı var ne sızı ve hiç gecikmem olmazdı hiç şaşmazdı regl gelecek gibi değil niye böyle.Predoctor Testi de ilk bu sabah yaptım negatifti pozitife asla dönmez ama inşallah başka birsey yoktur ya . Hani artık bebisi beklemekten vazgeçtim reglim gelsede rahatlasam
Ben bebek gelmesini istiyorum hiç umudum yoktu 2 gündür umutlandırdılar beni ağrı olmayınca bebek olur diye bende şimdi burda arkadaş negatifti sonra pozifit diyince yine umut olduYemin ediyorum aynı ben bugün gecikmemin 3. Günü ..Ne adet olacakmışım gibi ağrı var ne sızı ve hiç gecikmem olmazdı hiç şaşmazdı regl gelecek gibi değil niye böyle.Predoctor Testi de ilk bu sabah yaptım negatifti pozitife asla dönmez ama inşallah başka birsey yoktur ya . Hani artık bebisi beklemekten vazgeçtim reglim gelsede rahatlasam
2/3 gün solda biraz oldu geçti genelde yatmaya yakın oluyor geçiyo bide sabahları tır çarpımış gibi uyanıyorum sonra duzeliyorPozitife dönebilir canım hem burda çok okudum hem chatgbtye sordum adet 1 hafta geçince test kesin oluyormuş. Ben de arada bir kasık ağrısı oluyor bu arada sende oldu mu?
Insallah sizin bat nedirAynı durumu yaşıyoruz sizinle inşallah umutlarımız boşa çıkmaz
Evet gerçekten öyle oldu 4 gün kala gunduz yaptım çıkmadı tertemiz bı negatifti ertesi günü akşam kulağıma biri fısıldadı oturduğum yerde kalk test yap diye çünkü bu ayda olmadı diye test yapmayacaktim gittim yaptım anında çizgi belirdi ama silikti o şekilde öğrenmiştimGerçekten mi peki siz hamile olmadığınızı mı düşündünüz negatif olunca neden bidaha ertesi un yaptınız ben belki yarın sabah yaparım yine ama sanmam 16 sında çıkacağını
Çok hafif ve nadir oluyor giriyor çıkıyor sanki adet olacakmisim gibi hissettiriyor ama olmuyorum işte..Şimdi forumda gezerken okudum çok ilginç birsey sizinlede paylaşayım dedim hani adet düzensizliği yaşamayan insan böyle birsey yaşıyorsa kısa zamanda hamile kalıyormuş vücut kendini hazırlıyormus..Yani şuanda bencede ve testcede negatif ama kısa zamanda olacaktır insallah hepimiz icinPozitife dönebilir canım hem burda çok okudum hem chatgbtye sordum adet 1 hafta geçince test kesin oluyormuş. Ben de arada bir kasık ağrısı oluyor bu arada sende oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?