Negatif test pozitife döner mi

Ay az önce kahverengi leke geldi yarın bakalım adetim mi başlayacak yoksa yerleşme lekesi miydi adetim 4 gün gecikmiştim

Ay az önce kahverengi leke geldi yarın bakalım adetim mi başlayacak yoksa yerleşme lekesi miydi adetim 4 gün gecikmiştim
Lekeyi bilirsin ya adet koyu zaten açık kahverengi pembemsi akıntım oldu en son gün gelende siyahimsiydi

Lekeyi bilirsin ya adet koyu zaten açık kahverengi pembemsi akıntım oldu en son gün gelende siyahimsiydi
Bilemedim ya âdetten önce de hafif kahvemsi leke gelir benden normalde. yarın kan gelirse anlarım artık

Benim 1 hafta sürdü sol kasık ağrısı bı de sanki bişey pıt pıt atar gibi sol kasıkta çok oldu arada herkeste hamilelik değişik oluyor
Benim akintim da fazlaca oldu. Bide kasık ağrısı bir hafta boyunca neredeyse yaşadım. Bilmiyorum strese bağlı da adet olamıyor olabilirim afedersinjz bide bağırsak hareketlerim epey yavaşlamis hissediyorum

Benim akintim da fazlaca oldu. Bide kasık ağrısı bir hafta boyunca neredeyse yaşadım. Bilmiyorum strese bağlı da adet olamıyor olabilirim afedersinjz bide bağırsak hareketlerim epey yavaşlamis hissediyorum
Benim de ya aşırı şişkinlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…