Ben dusunmedigim ay hamile kaldım yumurtlama döneminde hiç akıntım olmadı adete 7 gün kala göğüs ağrısı çok aşırı derecede yaşadım catlayacakti sanki adete 5 gün kala akıntım çok oldu adet gününe kadar kabızlık yaşadım akıntı ve kabizlikla anladım adete 4 gün kala sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı bu ayda olmadı dedim bıraktım aşırı iştahsızlık yorgunluk sürekli uyuma isteği her dk uyumak için yer arıyorum şiddetli baş ağrısı sol kasık ağrısı adete 3 gün kala akşam kulağıma biri fısıldadı kalk test yap diye bu ayda olmadı diyip bıraktım düşün sonra kalktım test yaptım yapar yapmaz silik çıktı 4lu attığım testte 2.siradaki ilk testim şok oldum normalde bu test ne kuruma çizgisi ne de başka bişey testi ayırdım lavaboya düştü onun dedim ondan dolayı olmuştur tekrar bı test daha yaptım yine silik şok oldum duramıyorum ama gidip geliyorum sabah kalktım farklı test aldım yaptim bu sefer daha belirgin silik çizgi çıktı ilk yaptığım testlerden 2 tane daha yaptım gün içinde onlarda kıl gibi ince çizgi çıktı duramıyorum erken gebelik testi aldım tekrar yaptım ertesi gün ondan da çizgi çıktı sonra yerleşme kanaması geçirdi ama adetim sokulmeye çalışıyor sandım yerlesme varken yaptım testler negatifti modum düştü bu ay ayda olmadı diye sonra gittim adetin 7.gunu dijital gebelik testi aldım hamile çıktı ayyy o gün çok tuhaftı sonrasında bı anda kanamam oldu gittim kese bebek var dedi sonrada düşük yaptım bundan hariç o ay 16 tane toplam test yapmisim düşün