Negatif test pozitife döner mi

Ben bebek gelmesini istiyorum hiç umudum yoktu 2 gündür umutlandırdılar beni ağrı olmayınca bebek olur diye bende şimdi burda arkadaş negatifti sonra pozifit diyince yine umut oldu
Ay var mı böyle
gercekten ama benim 3 gün gecti sadece kahve pembe gibi leke ve negatif test var elimde... Belki mevsimseldir ya ..Benim umudum yok hiç..Bide çok üşüyorum onun haricinde ne gogus ne baska bir yerim agriyor Hayır regl olacaksam olsa ya..Benim hiç sasmazdi regl tarihim..İnşallah başka birsey degildir

Vay be benim öyle olacağını sanmıyorum Ö belki ben de yaparım cuma veya cumartesi sabaha

Aminn inşallah ben de pcos var ama reglim düzenlidir daha yeni başladım çocuk düşünmeye zaten

Canım adet 1 hafta geçince en doğru sonuç çıkıyor diyorlar umutlandırmıyım ama tekrar denersin. Ben de senle aynıyım 3 gün geçti deneyeceğim tekrar. Kafamıza çok takıyoruz diye gecikiyor belki de stresten her şey olur

Yani son 1 yıldır takviminde hiç şaşmamış bu süreyi aşmamış hep ya erken ya max 28...Simdi 4. Gune dogru gidiyorum.Zaten beklentim yoktu gecikince acaba mi oldum ama yok testler hep negatif hayırlısı bari regl olsam diyorum

Aminn inşallah ben de pcos var ama reglim düzenlidir daha yeni başladım çocuk düşünmeye zaten
Sana tavsiyem pcos hastasıyım bende 15 günde hamile kaldım bunları yaparak her gün yarım saatten fazla yürüyüş yapiyodum ekmeği tatlıyı hayatımdan çıkardım sabah kahvaltısında avakado tükettim hamilelik için baya faydası var demişlerdi porsiyonlarimi küçültüm yumurta çatlaması için havuç tukettim yürüyüşün çok faydası olduğunu düşünüyorum deneyin bence zarar çıkmaz pcosta kilo sorun bende zayıf biriydim ama hamile kalamadim yumurtalama 1 ay oluyodu 1 ay olmuyodu hamile kaldığım ay yumurta catlamam olmayacagi aydı düşün havuç sayesinde olduğunu düşünüyorum burda okumustum

İyi düşün iyi olsun kafandan sil hamileligi gerçekten dusunmedigin ay hamile kaliyosun benim öyle olmuştu
Bakalım bu ay olmazsa bidaki ay silicem ztn bu ay da ben hamiliğie ihtimal vermedim ama gecikince kadar olaslık var adeti 5 gün gecikip negatif çıkıp kanda pozifit çok gördüm

Bakalım bu ay olmazsa bidaki ay silicem ztn bu ay da ben hamiliğie ihtimal vermedim ama gecikince kadar olaslık var adeti 5 gün gecikip negatif çıkıp kanda pozifit çok gördüm
Ben yürüyüş yaptım karbonhidrati hayatımdan çıkardım avakado tükettim havuç yedim yumurta catlamasi için o ay hamile kaldım sende yürüyüş yap

Aynısını bende diyodum ya vallahi ne kadar yaparsak yapalım olmuyor zor hamile kaldım kolay düşük yaptım hayat işte bazen acımaz davraniyor
Bugün çok sık uyandım sanki sabah olmuyor hatta saat 8:25 niye anlamadım ilk defa bu çocuk planladığımdan beri rüya gördüm rüyamda bebek doğurmuşum erkek bebek çok hızlı büyümüş 8/9 yaşına gelmiş büyüdüğünden bişey anlamamışım ve eşime şey diyorum çocuk yapalım çok hızlı büyüdü

Beni biri rüyasında görmüştü hamile kalmazdan 1 ay önce kucağımda kız bebek varmış 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah sende hamilesindir ayyy o bende de oluyordu sabahı asla edememiştim dijital gebelik testi alıp direk yaptım normalde hep hamile değil çıkardı direk hamile çıktı 1+2 çıkınca şok olmuştum ya hala galerimde resmi ilk heyecan ne yapacağını bilememek çok güzel bı duyguydu rabbim hepimize tekrardan yaşatsın inşallah

Eklentiler

• IMG-20250207-WA0069.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 7
Beni kuzenim rüyasında gormuştu 7 Mayıs sabahı söyledi bende tabi asla ihtimal vermiyorum 3.ay bu ay be ben bugün ilk kez rüya gördüm sabahın köründe uyandım ama test yapmadım 5/6 saat geçti sanki biri bana test yap dedi gittim yaptım tabi 2.3 idrar ile anlık böyle 1/2 dk kıl gibi yandan bi çizgi gördüm ama 2/3 dk sonra kayboldu araştırdım düşük hcg olursa belirginliğini sabah erken gebelik testi yapcam inşallah vardır by ay hiç ihtimal vermedim ama ınsallah vardır

Ayyy inşallah hamilesindir benim adet günüm bugün ama olmadım şüpheye düştüm ya hazır değilim hamileliğe şuan

Bende tam tersi aşırı istiyorum 3 yıldır evliyiz biz istemedik 3. Ay bu istiyoruz 3 aydır
Ben düşük yapalı 3 ay oldu vücut olarak hazır değilim yine düşükle sonuçlanır diye baya bı kanama yaşadım 32 gün hiç durmadı normalde adeti 5 6 gün surerdi şimdi 3 günde bitiyor vücudumda kan kalmadı resmen o yüzden vücudumun toplanmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…