• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif transfer sonrası ne kadar beklediniz

htc1809

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
161
80
13
29
ne kadar beklediniz acaba? 4abydi. Doktor %68 ihtimaldi dedi? Her şey yolunda olsa bile. %30 tutmama ihtimali vardı. Şimdi regli oldum bir sonraki reglide görüşelim dedi. Dondurulmuş embriyom 4ba var. Onun ihtimali ilkine göre tabi daha düşükmüş

Arkadaşlar benim tüp bebek tedavim transferin 16 günü düştü ilk denememdi yaşım 40 temmuzun 19 da netleşti. Özelde yaptırdım maddi olarak bittik. Umuttepede yaptırmak istiyorum özel gibi ücretlimi emek hocaya ulaşmam için irtibat verdiler ama bilgi verirmisniz

Merhaba, ben ilk transferimi Şubat ayında ikinci transferimi Nisan ayında yaptırmıştım. Genelde iki adet bekliyor doktorlar. İnşallah bu kez pozitif olacak 🩷

ne kadar beklediniz acaba? 4abydi. Doktor %68 ihtimaldi dedi? Her şey yolunda olsa bile. %30 tutmama ihtimali vardı. Şimdi regli oldum bir sonraki reglide görüşelim dedi. Dondurulmuş embriyom 4ba var. Onun ihtimali ilkine göre tabi daha düşükmüş
Benim 15 eylül transfer negatif oldu şimdi kasımda tekrar deneyeceğiz. 2. Reglimi bekliyoruz

Back
X