Arkadaşlar şu an böyle bi konu açtığıma inanamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim. Eşimin sperm değerlerinde sıkıntı olduğu için çocuğumuz olmuyordu ne yazık ki. 2 defa tüp bebek denedik ve maalesef ikisi de negatif sonuçlandı. Bu ay tekrar hastaneye gitcektik ama ben psikolojik olarak kötüydüm ve bir ay erteledik. Bu ay hicbir şekilde dikkat etmedim bayram da olduğu için izne gittik geldik. Tup bebekten dönerken o kadar yavaş ve dikkatli geldiğimiz yolları paldır küldür geldik
ve işin en ilginç kısmi ben Adetime 6 gün varken hicbir şekilde belirtim yokken üstelik kahvaltıda bir sürü çay içmişken öğlen vakti test yaptım. Aslında bembeyaz bi negatifti ama ben resmen gölge gördüm
tekrar yaptım yine aynı. Neden yaptın demeyin ben zaten manyak gibi Sürekli test yapıyorum 2 yıldır
Sonuç olarak hastaneye gittik ve ben 11 değeriyle pozitifi görmüş oldum
aylarca üzüntüden agladigimin aksine sabaha kadar sevinçten ağladım. Evet değer çok düşüktü ama benim için mucizeydi. Hem de tedavisiz
su an 4+2 hamileyim çok şükür. Değerim de yükseldi. Çok uzattigimin farkındayım ama hicbir zaman belirti aramayın ve asla umudunuzu kaybetmeyin diye açtım bu konuyu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bana da dua edin sağlıkla ilerlesin hamileliğim❤