Negatif tüp bebek denemeleri arkasından mucize ❤

Umaycaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
60
80
3
36
Arkadaşlar şu an böyle bi konu açtığıma inanamıyorum ama sizlerle paylaşmak istedim. Eşimin sperm değerlerinde sıkıntı olduğu için çocuğumuz olmuyordu ne yazık ki. 2 defa tüp bebek denedik ve maalesef ikisi de negatif sonuçlandı. Bu ay tekrar hastaneye gitcektik ama ben psikolojik olarak kötüydüm ve bir ay erteledik. Bu ay hicbir şekilde dikkat etmedim bayram da olduğu için izne gittik geldik. Tup bebekten dönerken o kadar yavaş ve dikkatli geldiğimiz yolları paldır küldür geldik ve işin en ilginç kısmi ben Adetime 6 gün varken hicbir şekilde belirtim yokken üstelik kahvaltıda bir sürü çay içmişken öğlen vakti test yaptım. Aslında bembeyaz bi negatifti ama ben resmen gölge gördüm tekrar yaptım yine aynı. Neden yaptın demeyin ben zaten manyak gibi Sürekli test yapıyorum 2 yıldır Sonuç olarak hastaneye gittik ve ben 11 değeriyle pozitifi görmüş oldum aylarca üzüntüden agladigimin aksine sabaha kadar sevinçten ağladım. Evet değer çok düşüktü ama benim için mucizeydi. Hem de tedavisiz su an 4+2 hamileyim çok şükür. Değerim de yükseldi. Çok uzattigimin farkındayım ama hicbir zaman belirti aramayın ve asla umudunuzu kaybetmeyin diye açtım bu konuyu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bana da dua edin sağlıkla ilerlesin hamileliğim❤

Gözünüz aydın. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Ne kadar mutlusunuzdur şuan.

Gözünüz aydın. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Ne kadar mutlusunuzdur şuan.
Amin çok teşekkür ederim. Mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum. O kadar emek o kadar negatif o kadar üzüntüden sonra kendi kendine geldi. Allah kimseyi evlatsizlikla sınamasın. Biz de dahil herkese sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin

Amin Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sizin adınıza cok sevindim rabbim kucagınza almayı nasip eder inşallah inşallah bende sizin yaşadığınız mucizeyi yaşarım bende tüp bebek tedavisi sonucu bir negatif ve bir tanede düşük yaşadım cok yıprandım psikolojim alt üst artık iyice umudumu yitirdim ama sizin gibi mucizeler umut oluyor rabbim banada yaşatsın inşallah bu mutlulugu isteyen herkese nasip etsin

Aminn. 11 çok çok düşük bi değer ama ben onu görünce o kadar mutlu oldum ki. Çünkü ben hicbir şekilde hamile kalamamıştım. Sizin bi kere tutmuş Allahım en kısa zamanda doğal yoldan sağlıkla tutunmasını nasip etsin. Hepimiz sevinçten ağlayalım

Sizi cok iyi anlıyorum benimde ikinci transferde tuttugunda bende beta sonucumu görence sok yaşamıştım daha önce hiç hamile kalmamıştım gözlerime inanamamıstım rabbim muttulugunuzu daim etsin inşallah kucagınıza almayı nasip etsin saglıcakla

Amin inşallah. Size de en kısa zamanda nasip etsin. Ben artık imkansız diye düşünmeye başlamıştım. En dipte olduğum anda geldi. Sizinki de hemen şimdi gelsin Allahın izniyle ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…