Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallahhh canimm.tesekkur ederim cevabin icin.peki dogal kalmak icin ekstra biseyler yaptilarmi.biliyomusunuz...ilac ..birkisel kurler..vs canimBenim arkadasım tüp bebek yaptırdı... Tuttu doğurdu... Sonrasında kendiliğinden hamile kaldı 2. Ye sürpriz oldu
Bir diğer arkadas ise 5yıl tedavi gördü bıraktı tedaviyi o yıl içinde hamile kaldı kendiliğinden![]()
Bennnn. Çok şükürMerhaba arkadaslar.negatif tup bebek denemem oldu..hemen arkasindan benimde durumumda olupta dogal yolla hamile kalan oldumu..yorum yapabilirseniz cok sevinirim..
Canimm masallah..Bennnn. Çok şükür![]()
Masallah masallaharkadasim tup bebek yapti drlar umutsuz konusmus ama bebegi oldu. bebek daha kucucuk emerken dogal yolla kardes geldi ikiz gibi buyuyolar![]()
Sizin sorun neydi neden tüp bebek yaptırdınız benimde 3 ay önce negatif tüp bebek denemem var şimdi doğal yollara başvurduk ne duysam yapıyorum hayırlısıBennnn. Çok şükür![]()
yoo hic bisey yapmadi emziriyorum diye hemen olsun istememisti zaten. ins darisi size olurMasallah masallahdarisi basimiza insallah..peki ekstra biseyler yaptimi arkadasiniz. Biliyomusunuz..
Hiç bir sey yapmadım dedi ikiside kafamız rahattı ondan demek ki nasip oldu dediler.. .Masallahhh canimm.tesekkur ederim cevabin icin.peki dogal kalmak icin ekstra biseyler yaptilarmi.biliyomusunuz...ilac ..birkisel kurler..vs canim
Bildiğim kadarıyla çok var canım. Nasip ediyor Rabbim. Allahtan umudunu hiç kesme. İnşallah nasip olur. Benim ailemde var sanırım onlar aşılama denemiş ve olmamıştı sonradan doğal olarak olduMerhaba arkadaslar.negatif tup bebek denemem oldu..hemen arkasindan benimde durumumda olupta dogal yolla hamile kalan oldumu..yorum yapabilirseniz cok sevinirim..
2 kimyasal 1 boş gebelik geçirmiştim 1 de dış gebelik. Oluşan embriyoda sıkıntı olabilir dendi. Embriyolara ngs yapıldı. Ama sağlıklı olanın ilki tutmadı 2.boş gebelik oldu.kürtaj olduğumdan sonra başka doktor aşılama yapacaktı. Virüs çıktı 3 ay sonda doğal yoldan verdi Rabbim. Hiç bişeyde yapmadım kür ovülasyon testi falan.Sizin sorun neydi neden tüp bebek yaptırdınız benimde 3 ay önce negatif tüp bebek denemem var şimdi doğal yollara başvurduk ne duysam yapıyorum hayırlısı
İnşAllah canım. Yok sadece herzamanki gibi sonrasında uzandım 1 saat falan. 4 aylık olduk çok şükür şuana kadar bi sıkıntı çıkmadıCanimm masallah..darisi basimiza insallah.
.peki ekstra biseyler yaptinizmi..tamamiyle sponten mi oldu..
Masallah ...nasip iste..nasibinde varsaa..masallahh canimm.İnşAllah canım. Yok sadece herzamanki gibi sonrasında uzandım 1 saat falan. 4 aylık olduk çok şükür şuana kadar bi sıkıntı çıkmadı
Canim selam sen negatiften bisonraki adetinde gecikme yasadinmiMasallah ...nasip iste..nasibinde varsaa..masallahh canimm.tesekkur ederim cevabin icin..
Canim negatifi aldiktan 3 gun sonra adet oldum zaten..ilaclardan gecmisti zatrn adetim..ama bi sonrakinde evet oldu 3 gun gecikti..Canim selam sen negatiften bisonraki adetinde gecikme yasadinmi