Negatif tup bebek deneyiminden sonra..dogal yolla hamile kalan arkadaslar..varmi..

😔😔 Hayırlısı böyleymiş. Rabbim evlatlarını sana bağışlasın 🙏 zor ve uzun bir yol, insallah hayirlisi olur hepimiz için

Merhaba 4. tüp bebek tuttu düşük oldu. 5 tüp bebek sağ salim doğdu. kızım 3 yaşında ona hamile kalmak için çok uğraşmıştım bu sayfaları defalarca okumuştum. Şimdi kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim 2. çocuğuma bileydim bu kadar tüp bebek diye zorlamazdım tüp bebek süreci çok zor.

Merhaba 4. tüp bebek tuttu düşük oldu. 5 tüp bebek sağ salim doğdu. kızım 3 yaşında ona hamile kalmak için çok uğraşmıştım bu sayfaları defalarca okumuştum. Şimdi kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim 2. çocuğuma bileydim bu kadar tüp bebek diye zorlamazdım tüp bebek süreci çok zor.
Masallah canim..tebrik ederim🤗🤗..keske herkez dogal yolla kalabilse..tup bebek surecleri maddi manevi yipratici..cunki..darisi insallah basimiza olurr..🙏🙏

Merhaba arkadaslar.negatif tup bebek denemem oldu..hemen arkasindan benimde durumumda olupta dogal yolla hamile kalan oldumu..yorum yapabilirseniz cok sevinirim..
3 aşılamadan sonra tüp bebek yaptirmaya mecbur kalmistim ,adeti beklerken tedavi olmak için olmadım çok şükür gerek kalmadan kendiliginden oldu

Back
X