• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif Tüp Bebek Sonrası

floriaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
966
394
18
34
Arkadaşlar merhaba,

Çoğumuz forumda birbirimize aşinayız. Bir denemem var ekim ayında negatifle sonuçlandı. 34 yasındayım amh değerim pko olduğumu gösteriyor. Mayıs ayında baslayan süreçte kist ve e2 sebepli 3 ay doğum kontrol kullanımı sonrası 18 yumurtadan 9 olgun 4 döllenme 3 tane 3. gün embriyom oldu. Gradeleri 1. Erkek faktörü sayı iyi fakat hız düşük morfoloji 1.

Bu süreçte rahim filmi çekildi polip saptandı sırasıyla opu- histeroskopi ve çift transfer oldum. İlaçlı siklus ile ilerlendi.
Katil hücre pozitifi cıkınca serum kortizon gebelik asısı vs de eklendi sürece. Embriyo glue de yapıldı. 8-1 ve 7-1 transferlerim yapıldı.
Negatif sonucum sonrası ilk reglin 4. gününde başka bir doktora gittim fikir almak için ve rahimde adenomyozis bulguları olduğunu söyledi. Bu zamana kadar sayısız muayenede hiç bahsedilmedi ilk kez duyuyorum. Tüpte de sorun olabileceğini ama sıvı görmediğini iletti. Bu doktorum da tedavimi olduğum merkezde dış takip ile tüp bebek yapıyor.
Ve geri kalan embriyoyu 3. gün 8-1 3 ay geçici menapoz ile transfer edebileceğimizi önerdi. Suan pıhtılaşma ve genetik analizleri yaptırdık henüz cıkmadı.
Fakat ben başka bir şehirde deneme yapmak ve sıfırdan başlamak istiyorum. Aklımda Şişli Memorial var online olarak görüştüm.
Sizce nasıl ilerlemeliyim ?

Merhaba. Konudan bağımsız tüplerdeki sıkıntı tüp bebek sürecinizi etkileyen bi durum mu? Yani onu kafadan çıkarabilirsiniz belki diye soruyorum. Tüplerin olmayanlar bile hamile kalıyor sonuçta bu tedavide.

Merhaba. Konudan bağımsız tüplerdeki sıkıntı tüp bebek sürecinizi etkileyen bi durum mu? Yani onu kafadan çıkarabilirsiniz belki diye soruyorum. Tüplerin olmayanlar bile hamile kalıyor sonuçta bu tedavide.
Merhaba evet, tüpte sıvı birikimi varsa sürekli rahim içine akıyor ve toksik etki bırakıp tutunmayı engelliyor o nedenle hidrosalpenks şüphesi var ise tüpler klipsleniyor cok deformeyse de direk alınıyor

Merhaba evet, tüpte sıvı birikimi varsa sürekli rahim içine akıyor ve toksik etki bırakıp tutunmayı engelliyor o nedenle hidrosalpenks şüphesi var ise tüpler klipsleniyor cok deformeyse de direk alınıyor
Aa şaşırdım bilmiyordum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Back
X