Negatifinde Negatifi Arkadaş

Allah affetsin çok guldum. Komedi dizi karakteri gibi🤣
Bunu direk arkadaşınla paylasmalisin, dibe çeken insanları hiç sevmem istedikleri kadar beni sevsinler. Çevrende ona uygun biri varsa onun başını bağla bu sayede kurtulabilirsin belki🙈
Valla evlenmeyi isteyen biriyim ama o benden önce evlense gerçekten mutlu olucam en azindan bana ayiracagi zaman daha kisitli olur diye

Arkadaşınızın pek iyi olmadığı belli, gerçek bir arkadaşsanız bir psikoloğa yönlendirin.Hergün bu derece şikayetçi olmak normal değil

15 yıllık bir arkadasım var hatta kendisi en yakın 2 arkadasimindan biri hayatımla ilgili herseyi bilir aynı şekilde bende onun...

Konuya gelecek olursak arkadaşım tahmin edemeyeceginiz kadar negatif yapıda biri ona göre dünyadakı en talihsiz insanlar ben ve o' yuz bizden daha şansız insanlar gelmemistir yeryüzüne hergün telefonla görusuruz ama 1 saat gorusuyorsak 45 dakikası ne kadar sanssiz oldugumuzla hep böyle şansız kslacagimızla bizi kimsenin begenmeyecegiyle ilgili ama hepsine tek tek deginsem içiniz şiker o yüzden detaya girmesemde yeterli olur diye düşünüyorum.

Arkadaşımı seviyorum onunda beni sevdiginden şüphem yok ama inanın zaten ben pozitif bi insan degilim onun karamsarlıgıyla ben 2 kat daha karamsarlaştım hayat benim için gitgide grileşiyor..

Ona göre onun benden benim ondan başka kimsem yok olmamalıda biz birbirimiz için yeteriz.Hatta artık yaşlanirsak beraber yaşamak gibi planlar kuruyor tatile gidersek beraber gideriz tüm planlarımız beraber olmalı gibi bakiyor.

Birde geçen gün insallah aynı an aynı dakka ölurüz diye dua etti.

Yılların arkadasligi var silip atamam ama hersey bir tarafa ben bu karamsarligida kaldiramiyorum o olumsuz konustukca ben daha pozitif seylerden soz edince sanki küfretmisim gibi geliyor hatta düşününki ona gore afrika kitasinda açlık sefalet icinde yasayanlar bile bizden sanslı cunku onlar o sartlarda doğup buyudukleri icin o sartlara aliskin oluyorlar.
Evet gercektende ikimiz yıllarca çok buyuk zorluklar yasadik yasiyoruzda ama suanki hayatimiz eski hayatimizla kiyaslanmayacak derecede iyi sartlarda ama o bunu göremiyor.
Ikimizinde hayatinda kimse yok ufuktada gorunen birseyler yok hergun yalniz olecegimizi falan soyluyor bende olabilir ben bunu goz onunde bulunduruyorum kabullenmeye calisiyorum diyorum ama ben bunu deyince hayir ven seni senden dahsciyi biliyorum sen kabullenemessin diyor.

En son bu yaz tek basima bir yere birkac gunlugune tatile gidip kafa dinlemeyi dusundugumu soyledim direk lafi agzima gomdu tatile onlarin oraya gidecekmisim beraber bi jac gun onlarin koyune gidecekmisiz ne dediysem lafı agzima gömdü

Cidden ben napacagımı sasirdim
Bu arkadaşınız gizli narsist olmasın. Bu ara herkesi narsist sanıyorum😀

sevdigim bir arkadasim var, cok samimi degiliz, ayda bir falan gorusuruz,
o da donem donem bu sekilde inanilmaz negatif oluyor (her zaman degil, o da tutarsiz iste, bilemiyorum)

neyse o gunlerinde denk gelmissek eger o gun beni bas agrisi tutar, direk stresten hasta olurum.

bazen cok kiziyorum kendime, gorusme falan diyorum,
ama dedigim gibi hep de boyle de degil yani, modu iyiyse de gayet guzeldir sohbeti.

yerinizde olsam ne yapardim bilemedim.
ama sizin arkadasinizin kurdugu cumleler cok cok daha fazlasi, illa ki sizi de dibe cekiyordur bu sekilde.

Back
X