- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Bence siz kendiniz çok negatif bi insansınız
Yani ben sizde genel olarak herkes beni kıskanıyo her zaman kıskanılıyorum düşüncelerini görüyorum bence düzeltmeniz gereken kendiniz bu şekilde düşündüğünüz şekilde etrafınızdaki insanları negatif olarak değerlendirmeniz çok normal çünkü sizi kıskandığını düşündüğünüz bi insanın normal bi davranışını bile negatif algılamaya meyilli olursunuzevet bu aralar öyleyim
artık kendimi sıfırdan toplamaktan yoruldum. genel olarak iyiyim ama bakış açım bozuldu baya zorlanıyorum artık yaşadığım saçma şeylerden yoruldum biraz. bu saçma şeyleri takmama yolu arıyorum işte. en azından gün içindeki negatiflikleri önemsemesem kendi işime baksam zamanla hayatım değiştikçe bakış açım da düzelir heralde dedim.
bilmiyorum
Yani ben sizde genel olarak herkes beni kıskanıyo her zaman kıskanılıyorum düşüncelerini görüyorum bence düzeltmeniz gereken kendiniz bu şekilde düşündüğünüz şekilde etrafınızdaki insanları negatif olarak değerlendirmeniz çok normal çünkü sizi kıskandığını düşündüğünüz bi insanın normal bi davranışını bile negatif algılamaya meyilli olursunuz
Yok konularınıza bir ara göz atmıştım üniversite sınavlarına hazırlanırken arkadaşlarınızın kıskançlıklarıyla uğraştığınızı söylenmiştiniz ablanızın sizi kıskandığını söylüyorsunuz bir de geçen konulardan birine güzel olduğum için kıskanılıyorum gibi bir yorum yazmıştınız yani bence biraz bu kafadasınızyoo öyle tavırda biri değilim belli başlı tipler var sorunlu tipler onları kastetmişimdir. çevremde bi sürü insan var benim hepsiyle de gayet iyi anlaşıyorum beni kıskandıklarını falan da düşünmüyorum.
kastettiğim negatiflik sadece insanlar değildi zaten. atıyorum arabamı biri çizmiş oluyor tüm gün moralim bozuk geziyorum ya da yağmura yakalanıyorum tüm gün üşüyorum vs vs böyle negatif olaylar bile tüm günüme mal oluyor orda bırakıp atlatamıyorum. vs vs
Yok konularınıza bir ara göz atmıştım üniversite sınavlarına hazırlanırken arkadaşlarınızın kıskançlıklarıyla uğraştığınızı söylenmiştiniz ablanızın sizi kıskandığını söylüyorsunuz bir de geçen konulardan birine güzel olduğum için kıskanılıyorum gibi bir yorum yazmıştınız yani bence biraz bu kafadasınız
Hah bir de bu özelliğiniz var bir üye daha kötü yönlerinizi yazınca yok kin gütmüşsünüz yok hıncınızı çıkartıyosunuz diyosunuz da ben size kötü bi şey demiyorum okuduğumu da kolay kolay unutmadığım için doğal olarak aklımda kaldı ben size güzel değilsiniz de demedim ki elbette ki güzelsinizdir ama sürekli kıskanıldığınıza inandırıyorsunuz sanırım kendiniziablamın kıskandığını psikiyatrım söyledi ben de ondan sonra kabullendim.
üniversite değil tusa çalışırken bi tane bana takıntılı arkadaşım var herşeyimi taklit edip arkamdan kötü konuşup kötülüyor insanlara.
ve evet güzelim.
bu dediklerimle ne alakası var? maşşallah ben sizi hiç tanımıyorum ama siz benim her konumu her yazımı takip etmişsiniz. anlaşılan hınç alma modundasınız.
konuda bahsettiğim başka bir şey. gün içinde yaşanan negatifliklerin etkisini nasıl çabuk atlatırız diyorum siz kıskançlık blabla diyorsunuz. siz açık açık sataşmaya çalışıyorsunuz valla hiiiç uğraşamıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?