negatifliklerle baş etme

bir uzak durmak iki kulak asmamak üç hazır cevaplık

Obsesif birisin sanirim biraz.Azcik bende de var o negatif tiplere prim verme, kafaya takma durumlari.Karsidan baksalar dunya yansa uflemekle yetinirmisim gibi bi halim var ama kafamdan atmakta zorlanirim salak tipleri (kotu zamanlarimda)
Napmak lazim? Munkun oldugunca uzak durmaya calismak, kafa dagitmak falan galiba.

Ben anne olmadan once senin gibiydim az cok...cocuk sahibi olmak anne olmak o kadar ozveri ve kendinden ödün vermeni gerektiriyor ki inanamazsin
Yipratici bir surec
Benliginden eser kalmiyor....yahu diyorum ben nelere kimlere üzulmusum bos yere....simdi gelip biri yuzume kufur etse guler gecerim herhalde...o kadar ki umrumda olmaz

bence yanlış arkadaşlar edinmişsin, insan ailesine bişey yapamazda arkadaşlarını kendi seçebilir, ya özgüveni çok yüksek neşeli arkadaşlar seçeceksin, ya da kimseyle seni kırmasına izin verecek kadar yakın olmayacaksın, bi de çok detaylara takılma, herşeyi kendinle ilgili sanma mesela, bunu senin için değilde, genel söylüyorum gençlerin çoğunda var bu çünkü

arkadaşlardan yana sorunum yok şu an. bir kısmı dediğin gibi çok özgüvenli bi kısmı sıkıntılar yaşıyor (benim gibi) ama kötü niyetli insanlar değiller. etrafımda öylelerini barındırmam zaten.

benim dediğim mesela...

bugün sınavım var erkenden uyudum sabah 5.30da ananem evde ses yaptı uyandım ve sonra geri uyuyamadım 4-5 saatlik uykuyla sınava gittim mesela.

başka biri olsa (genelde erkekler mesela) diğer tarafa döner ve uykuya devam eder.

benim hayatım aksilikler üzerine kurulu olduğu için böyle şeyleri çabuk atlatmanın bi yolunu bulmalıyım.

anladım, mesela hayatım aksilikler üzerine kurulu demeyerek işe başla, biraz umursamaz olmayı öğrenmek gerekiyor, irade de bir kastır çalıştıkca güçlenir, basit olayları umursamamaya başladıkca, bu huy gelişir diye düşünüyorum, bilinçli kontrolden başka yol yok gibi, ya da gün içinde stres düzeyini düşürecek etkinlikler yapacaksın, spora başla mesela, insan deli gibi yorulunca herhangi bişeyi takamıyor

spor yapıyorum evet çok iyi geliyor gerçekten.

ben gözlem üzerine rahat insanların daha mutlu huzurlu ve başarılı olduğubu fark ettim. ben pek rahat biri değilim bu tip şeylerde işte dediğin gibi kendimi değiştirmeye çalışıyorum umursamamaya çalışıyorum vs

bütün sınav uyukladım. eve gelince uyuyup ders çalışırım diyordum.

bi geldim arabama çarpıp kaçmış biri. ön tampon çizik içinde yamulmuş da. sıfır arabaydı ya uyku muyku kalmadı misal.

sonra da oturup çalışamıyorum işte.

ya herkesin hayatı bu kadar şanssız mı ya neden her saçma şey beni buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…