Ben de daha sonra bir takım daha alacağım ama aynen onlari da kullanacağım. Takım yapılıyor yine almayi dusunen olursa diye yazıyorum. Sadece kutu veya sandik falan olmadigindan biraz daha ucuza geliyor. Servis seti de yine aliniyor yani. Tabii bir tane 12 kisilik set alip ek olarak catal, bicagi fazladan da alabilecegim simdi buraya yazarken akima geldi:))) kk ya daha cok takilmam gerektigini anladim:))dünyaya bir daha gelmiyoruz, misafir bizden önemli değil sonuçta :) benim nehirden alacağım model de sade, korkmaz aldığım da sade, dönüşümlü kullanıyorum diyorum. set yapmakta mantıklı canım, ben takım olsun diyorum servis için parçaları da olsun en azından o setleri günlük için kullanırım diye.
Ben de daha sonra bir takım daha alacağım ama aynen onlari da kullanacağım. Takım yapılıyor yine almayi dusunen olursa diye yazıyorum. Sadece kutu veya sandik falan olmadigindan biraz daha ucuza geliyor. Servis seti de yine aliniyor yani. Tabii bir tane 12 kisilik set alip ek olarak catal, bicagi fazladan da alabilecegim simdi buraya yazarken akima geldi:))) kk ya daha cok takilmam gerektigini anladim:))
Arkadaşlar merhaba çatal kaşık bıçak seti almayı düşünüyorum. Gönül isterdi ki hisar alayım tabiki ama çok tuzlu malesef. Annem nehir kullanıyor memnun. Ancak korkmaz kullanan tanıdığımız yok. Çatal kaşık bıçak setlerinde nehiri mi yoksa korkmazı mı önerirsiniz. Yoksa farketmez ikisi de kaliteli fiyat ve goruntuye göre sen karar ver mi dersiniz?
Bir de sandıklı almayı dusunmuyorum çok yer kaplıyor diye (annemden ve kayınvalidemden biliyorum) ve bufenin ust cekmecelerıne yerlestırmeyı dusünüyorum setimi. sizce ne yapayım sonucta fiyat olarak en fazla 50 lira oynuyor önemli degil ama sandık gerekli mi yoksa yer mi kaplıyor?
Canim konusmustuk hatirlarsan ben aldim bugun gidip nehirin dalyanini :) parlak alicaktim sonra mat daha hos geldi gözüme. 280 tl ye aldim
Canim konusmustuk hatirlarsan ben aldim bugun gidip nehirin dalyanini :) parlak alicaktim sonra mat daha hos geldi gözüme. 280 tl ye aldim
tesekkur ederim canim haber verdigin icin. hayirli ugurlu olsun :) mat olaninin oldugunu bilmiyordum. bakarim ona da.
dun hisar bernardo gibi daha pahali magazalara baktim ben de. sonradan icimde kalir mi diye hic bir modelini begenmedim aklimda sadece dalyan var hahahaha
acaba nerden aldınız :44:
Canim eminonunden aldim. Camsan ticaretten
Teşekkür ederim bende 2015 temmuz gelini olacağım da başlayayım yaaş yavaş diyorum
Acik adreste yazarim sana oraya gidiceksen :) bol arastir her seyini uyguna al canım mumkun oldugunca kazik yemeden :)
çok teşekkür ederim evet ya bazı şeyler çok pahalı parça parça derken baya masraf olacak:18:
Evet ama büyükleri al anca odersin canim ben gecen sene bu zamanlar buyuk parcalari almaya baslamistim simdi ivir zivirlari alıyorum
büyüklerden kastın mobilya falan mı canım
Yok canim. Büyüklerden kastim yükte hafif olsa da pahada büyük olanlar :) yemek takımı, catal bıçak takımları, tencere takımları gibi
yemek takımını paket mi alsam karar veremedim canım bide seneye daha güzeli çıkarsa pişman olur muyum dedim:44:
Neleri begeniyorsun bilmiyorum ki canim ben sade cok çiçekli olmayan seyleri seviyorum mesela daha klasik olanlari dolayısıyla daha guzeli ciksa da sorun yok benim için. Tarzini belirlediysen yenisi daha guzeli de ciksa bence dert etme
bende öyle canım kare ve sade bişey istiyorum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?