Arkadaşlar merhaba çatal kaşık bıçak seti almayı düşünüyorum. Gönül isterdi ki hisar alayım tabiki ama çok tuzlu malesef. Annem nehir kullanıyor memnun. Ancak korkmaz kullanan tanıdığımız yok. Çatal kaşık bıçak setlerinde nehiri mi yoksa korkmazı mı önerirsiniz. Yoksa farketmez ikisi de kaliteli fiyat ve goruntuye göre sen karar ver mi dersiniz?
Bir de sandıklı almayı dusunmuyorum çok yer kaplıyor diye (annemden ve kayınvalidemden biliyorum) ve bufenin ust cekmecelerıne yerlestırmeyı dusünüyorum setimi. sizce ne yapayım sonucta fiyat olarak en fazla 50 lira oynuyor önemli degil ama sandık gerekli mi yoksa yer mi kaplıyor?
Arkadaşlar merhaba çatal kaşık bıçak seti almayı düşünüyorum. Gönül isterdi ki hisar alayım tabiki ama çok tuzlu malesef. Annem nehir kullanıyor memnun. Ancak korkmaz kullanan tanıdığımız yok. Çatal kaşık bıçak setlerinde nehiri mi yoksa korkmazı mı önerirsiniz. Yoksa farketmez ikisi de kaliteli fiyat ve goruntuye göre sen karar ver mi dersiniz?
Bir de sandıklı almayı dusunmuyorum çok yer kaplıyor diye (annemden ve kayınvalidemden biliyorum) ve bufenin ust cekmecelerıne yerlestırmeyı dusünüyorum setimi. sizce ne yapayım sonucta fiyat olarak en fazla 50 lira oynuyor önemli degil ama sandık gerekli mi yoksa yer mi kaplıyor?
Canim ben korkmazdan aldim catal bicak takimlarini çevremde kullanan var bir sorun yasamadilar bir takim daha alicam ama bu sefer nehirden. Bence ikisinden birini alicaksan modele gore sec iki markada da bir sorun yasamazsin
Aaa bu bilgi benim için önemliydi gerçekten çünkü korkmazın çatal bıçak setini kullanan yakınım yoktu. Tamam çok yardımcı oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim. :13:
Rica ederim canim ne demek :) hatta ben misafir günlük ayrımı pek yapmak istemiyorum o yüzden korkmazdan aldigim modele yakin bi model alicam nehirden de sade seviyorum zaten :)
ben de dusunmuyorum o ayrımı cunku bu dunyaya 1 defa gelıyoruz ve aldıgım guzel seylerı zevkle kullanmak ıstıyorum ve aynen ben de sade ıstıyorum nehirin deniz modeli ile dalyan modelini begendim :)
Ayni şeyleri begenmisiz desene dalyan modelini daha cok begendim ama canim fiyat arastirmasi yaptin mi hic
canım ben de dalyan modelını daha cok begendım ama dalyan modelının 89 parcası nehırın kendi sitesinde bile stokta yoktu :)
deniz modeli kendi sitesinde 470 kusur fılandı n11 . com da 270 kusurdu ve n11 . com arada boyle ındırımler hedıye ceklerı fılan yapıyor işte atıyorum 200 lıra al sukadar lıra hedıye cekı gıbı onu beklıyoruz şuanda
bi de adı ustunde n11 . com ve dıyor kı oradan aldıgınız bı urun baska yerde daha ucuz ise aradakı farkın 11 katını hedıye cekı olarak verecegız. başka bı sıtede de 230 lıra cıvarıydı yanı arada 40 lıra fark var ve 11 katı 440 lıra parca parca hedıye cekı verecekler mecburen :) daha once oyle bı alısverıs yapmıştık 30 lıra fark vardı 330 lıra hedıyemiz olmuştuşu aralar avını bekleyen aslanlar gibi kampanya bekliyoruz anlayacagın
hahahaha oha diyorum hiç o siteden alışveriş yapmadım bilmiyordum bunu :)
ben geçenlerde eminönüne gittim bir yerlerde kayboldum o arada da çatal bıçak takımını buldum dalyanı :) nakite 260 a düştü
yaaa eger dalyanı bulursam zaten hıc bakmam bu kampanya islerine ben de alırım direk cunku daha cok begendım onu :) o site iyi oluyorsevgilim 330 tl kazandı flash bellek alarak :)
ama dediğim gibi piyasada arayısa girmem lazım :) dalyanı bulursam kacırmayı dusunmuyorum :) :13:
e illa dalyan diyorsan ben sana bulduğum yeri söylerim canım :) ben de daha uygun bir yer var mıdır diye bakıyorum dalyan için ama yok sanırım
canım ben ankarada oturuyorum malesefpiyasa araştırması yapmam şart yani
ama sanıyorum dalyan ıcın daha uygunu yok tabıkı 260 diyen bir satıcı 250 yı de kabul eder nakıtte ama daha aşagısı ınternette yok en azından butun web dunyasını taradımve guvenılır sıtelerde daha uygun olan bulamadım malesef hatta cogunda dalyanın 89 parcasını bıle bulamadım
acelen yoksa arastır bıraz daha ıstersen benım daha nişanıma bıle 4 ay var
gercı sınavı kazanırsak nişandan sonra 1 ay ıcınde evlenıcez ama kazanamazsak öbur yaza Allah ızın verırse
o yuzden kampanya avını kurduk bekliyoruz
e şöyle yaparız canım olmadı içine sinmesi önemli. ben eğer uygununu bulamaz da gidersem gördüğüm yere kendime alırım senin için de konuşuruz sen havale falan yaparsın kargoyla sana yollarlar. benim düğünüme 4 ay var :) ama bir rahatlık var üstümde sorma gitsin hahahaha
hahahaha olabılır canım zaten ablamda ıstanbulda soylersen o da gıdıp alabılır aslında :13:
4 ayda her sey halledılır aslında ama ahh şu sınavımız olmasaydı ıste neyse bakalım hallolur bı sekılde en onemlısı can saglıgımız :13:
aa süper ablan istanbuldaysa tamam haberleşiriz seninle ben gittiğimde konuşurum sen de ablanla iletişime geçersin hallolmuş olur :)
iyi geçer inş sınavın canım gönlünce olsun her şey
ben de dusunmuyorum o ayrımı cunku bu dunyaya 1 defa gelıyoruz ve aldıgım guzel seylerı zevkle kullanmak ıstıyorum ve aynen ben de sade ıstıyorum nehirin deniz modeli ile dalyan modelini begendim :)
Rica ederim canim ne demek :) hatta ben misafir günlük ayrımı pek yapmak istemiyorum o yüzden korkmazdan aldigim modele yakin bi model alicam nehirden de sade seviyorum zaten :)
misafir günlük ayrımı düşünmeyenlerden biri de benim. tabakları hallettim, çatal bıçağı da nehir düşünüyorum. kalitesinden genel olarak memnunlar, sade, kibar modelleri dikkatimi çekti, nişanlımla uğrayıp modele karar vermemiz lazım. bu arada almadıysanız ben nehir'in 6 lı setlerinden alarak kendime takım yapacağım, çünkü çatal bıçak kaşıktan daha çok kullanılıyor, ona göre sayıları ayarlayacağım. züccaciyede nakite indirim yapıyorlar, işin komiği lüks bir semt pazarında dükkandan daha pahalıydı fiyatları:)
misafir günlük ayrımı düşünmeyenlerden biri de benim. tabakları hallettim, çatal bıçağı da nehir düşünüyorum. kalitesinden genel olarak memnunlar, sade, kibar modelleri dikkatimi çekti, nişanlımla uğrayıp modele karar vermemiz lazım. bu arada almadıysanız ben nehir'in 6 lı setlerinden alarak kendime takım yapacağım, çünkü çatal bıçak kaşıktan daha çok kullanılıyor, ona göre sayıları ayarlayacağım. züccaciyede nakite indirim yapıyorlar, işin komiği lüks bir semt pazarında dükkandan daha pahalıydı fiyatları:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?