neler almalıyız, kaçar tane?

aha benden bitane daha var:)) bende birtek benim eşim böyle zannediyordum, üzülüyordum heves etmiyor die. allah kolaylık versin bize. ben 7. ayımdayım şimdiden çok zorlanıyorum dışarıda gezerken, akşam işten eve yorgun gidiyorum heemen uykum geliyor birde son aylarda çok alıngan oluyor insan. ama dert etme kendine sakın öyle veya böyle alınacak sonuçta ihtiyacı olan şeyler.

Benim eşim de aynen öyle hatta bana görmemiş diyor, ben de görmemişim tabi nerden görecem ilk bebeğim bu benim diyorum. Hiç alınmıyorum valla, gidip alıyorum gönlüme göre ne lazımsa, tek başıma alışverişimi yapıyorum, yada netten sipariş veriyorum. Onun haberi bile yok ne aldığımdan. Onu beklersem karnım burnumda mağaza gezecem ben çekicem eziyeti.

bende 35.haftamdayım canım ben çentamı hazırladım bile,kıyafetlerini dalin deterjan ve yumuşatıcısyla yıkadım ama renkli beyaz ayırmadım hepsini bir attım, 30 derecede yıkadım temizlerdi zaten tozu gitmiş oldu ve miss gibi koktular,yani renkli beyaz die ayırmana gerek yok düşük derecede yıkandığı için solmuyolar....

kırmızılar fuşyalar fln var beyazlara boyası fln geçmedimi ben ondan korktum

kırmızılar fuşyalar fln var beyazlara boyası fln geçmedimi ben ondan korktum

valla öyle çok koyu kırmızı kıyafetimiz falan yok bizim daha mat renkler şeker pembeleri falan ama solmadı bilmiorumki kalitesine görede değişir heralde:1no2:

valla öyle çok koyu kırmızı kıyafetimiz falan yok bizim daha mat renkler şeker pembeleri falan ama solmadı bilmiorumki kalitesine görede değişir heralde:1no2:

olmazsa renkliler beyazlar ayrı yaparım bende demokraside çare çok :)

Son düzenleme:

canım ben ayırmadan 30 derecede yıkadım renklerı karısmadı.Ayrıca deterjanıda yok denecek kadar az koydum ne olur ne olmaz dıye.

ben hamile olduğumu öğrendiğim gün başlamıştım,daha bulantım bile başlamamıştı,alın kızlar alın içinizde kalmasın

Doktorlar 28. haftadan itibaren bebişlere bişey alınmasında sakınca görmüyorlar o yüzden canın ne almak istiyorsa al arkadaşım , kimseninde hevesinin kırmasına izin verme , gerekirse aldıklarını gösterme.. Bu konuda özellikle kaynanalar sanki parasını kendileri sayıyolar gibi herşeye burunlarını sokarlar ama hiçbişey almazlar..
Benim tavsiyem tulum , zıbın ve badi konusunda özellikle 0-3 aylık olarak yeterince al. Çünkü ilk zamanlar bebişler sulu kaka yapıyorlar ve genellikle beline kadar çıkıyo kaka. Hergün değiştiriyorsun zaten üzerini. Birde imkanın varsa marka almanı tavsiye ederim , çünkü markasız birçok tulum zıbın badi çok ince oluyo ve yıkanınca lekeleri bile çıkmıyo , çıtçıtları kopuyo , kolları bedenine kısa duruyo bilgin olsun.

tabi dogru.. karışanınız baskı yapanınız alma diyeniniz yoksa.istediginiz zmn alın.ben 3aylıktım.bi magazada müthiş indirim vardı.eşimde çok sever indirimleri almayalım erken diyen adam bebek arabasını mobilyasını park yatagını fln almıştı daha cinsiyeti belli deildi

ben bu listeye şimdi başlasam 16 Ocak'a yetişir mi acaba :sinifsinif: tabi bende bütçe kalırsa bunların yarısından sonra umarım çok pahalı değillerdir daha hiç bakmadık erken diye

Sizin için daha çok erken ama ben de çok erken başlamıştım almaya, o yüzden bütçemi hiç zorlamadı. ılk aylarda mesela bakım ürünlerini aldım, tırnak makası, pişik kremi şampuan, biberon vs. Bunlar için cinsiyetinin belli olmasına gerek yok, ayrıca mutlaka alınacak şeyler, her ay birkaç parça eşya aldım, böyle ufak ufak derken bir bakmışsın bitmiş liste. Asıl pahalı olanlar bundan sonra alacaklarım, bebek odası, telsiz, bebek arabası, asıl bunlar para tutacak, şimdiye kadar aldıklarım hiçbirşey yani bunların yanında.

bebeğime doğmadan neredeyse hiçbirşey almamıştık şampuanlar
küvet yatak yorgan ve 2 hastane çıkışı ve havlu harç lazım oldukça aldık aldığımız hiçbirşey de
boşa gitmedi göğüs pedi hariç oğlum sürekli emer vaziyette olduğundan mı bilinmez
sütüm hiç taşmadı.......

dün nihayet bebişimin kıyafetleri yıkamadım mis gibi koktular dalin yumuşatıcı ile.ütüleyip çanyata yerleştirmek kaldı artık

Süper ya şimdiden heveslendim valla benim içinde erken ama daha kendimi ne kadar tutacağım bilemiyorum :) 12. haftadayız.... cinsiyeti belli olunca beni kimse tutamaz .....

gulbiraz arkadaşım listen çok güzel detayları bile düşünmüşsün detay dediğime bakmayın hepsi küçük ama gerekli ve önemli şeyler aldığın herşeyi güzel sağlıklı mutlu günlerde kullanmanı dilerim. Darısı başıma :)

Teşekkür ederim güzel dileklerin için, hepimize inşallah, yani eğer kendini zor tutuyorsan hiç tutma bence kaydirigubbakcemile3 ben hiç kendimi sınırlamadım, cinsiyeti belli olmadan aldıklarım da hep sarı-krem-beyaz gibi renklerdi. Zaten herşeyi pembe olmasın sıkılır insan. Böyle renklerle ufak tefek bir iki parça birşeyler alabilirsin, maksat gözünü doyurmak

darısı bizim gibi bebek için uğraşanlara 3 senedir sizlere bakıp imreniyorum Allah bize sabır versin mafoldumben
dua edin kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…