neler almalıyız, kaçar tane?

valla listeyi görünce agzımacık kalıyor ben daha hic bisey almamısım.bi hastane cıkısı bıkac body ıkı tulum 3-4corap 2hırka 1battaniye aldım yani daha hicbisey ohoooooo bu tırnak makası falan öle seyleri bi kerede alsam tarak falan ıvırzıvır seyler cok mu tutar acaba korktum simdiii...

arkadaşlar bende elbiselerini tamamlamış durumdayım 26 cı haftadayım bende sadece küveti şampuanları çantamız kaldı onlarıda anne annesi baba annesi alacaklar oyüzden bekliyoruz
beşiğimizide aldık allah kullanmak nasip etsin inşallah hepimize

2 paket molfix yeni doğan bebek bezi, 4 paket dalin ıslak mendil, 2 adet dalin sabun, 1 adet dalin büyük boy şampuan, 1 küvet, 2 küvet filesi, 1 tırnak makası, 2 paket sabun tozu aldık 78 lira verdik.

ayrıca bebek eşyalarını koymak için kol çantası, bebişi koymak için çanta, bebek telsizi, elektronik kulaktan ölçen derece aldık 355 lira verdik.

değerlendirmesi sana kalmış pahalı mı değil mi?
bence fiyatlar çokkk uçuk

yaa kizlar, apartman dairesinde oturanlar icin bebek telsizi cok gereksiz geliyor bana. ben de hediye almistim bebek telsizi ama evleri bahceli ve dublex..
allah nasib ederse ben de almicam kendime..
kendi durumunuza, konumunuza gore listeden eksiltme veya eklemeleri yapailirsiniz.

cnm evim çok büyük değil ama 120 metrekare ve uzunlamasına bir daire. yatak odam bir uçta bebeğin odası diğer uçta. ben de gereksiz dedim başlarda. sonra sürekli ay bebek mi ağladı, tv sesini kıs biraz çocuk ağlarsa duyamayız gibi muhabbetlere gireceğimizi düşündüm. ayrıca bir yere gittiğimde de rahat olur dedim. o yüzden aldım. mesela annemin evinin kapıları asla ses geçirmior, bebeğimin orda da odası var, uyuyunca kapıyı kapatınca zavallım ağlar ağlar mahvolur. (

anladim canim, ama ben senin icin soylemedim. bir bildigin vardir tabii ki.. yerimseniben

kızlar bebek bezlerini çok fazla alıp stok yapmayın biz doğmadan önce 2 paket huggies almıştık oğlumun bel kısmında alerji yaptı çırt çırtları bacaklarını kesti esnek yan bant yokmuş huggieste tabi bilmiyoduk 1 paketi kaldı şimdi prima kullanıyoruz çok memnunuz kullanın memnun kalırsanız alın elinizde petlamasın....

bende tamamladım prensesimin eksıklerını biraz uzun olucak ama şimdiden özür :) cok arastırma yaptım ve hersey ıcıme sindi ve bu siteden cok fayda gördum mesela ben istanbul avrupa yakasındayım besıkler kucuk olmasına rağmen 700 650 fıyat cekıyolardı ben burdan duydum unkapanı bısıkletcıler carsıına gıttım hem kalıtelı medefesı pusetını buyuyen beşik puset arabası hepsı 700 tuttu :) gelelım cıcılerıne

15 takım ayaklı ayaksız takım
16 adet zıbın
20 adet yüz bezi aldım yumusak yarısını poposuna kullanıcam :)
4 adet arka bezi deriz biz üst örtmeye yani
12 adet takımlardan haric eldiven
12 adet örme yelek annaneden 3 pelerin 4 hırka annanneden:teytey:
18 tane citcitlı tulum kısa kol 14 adet cıtcıtlı uzun kol tulum annanneden
22 adet çorap 8 çift ayakkabı
bir hastane çıkısı krem annesininde gecelığı krem takımız anlıcanız kızımla inş sağlıkla doğsun
4 adet atlet kılot takımı 3 adet şapkası süsülü :) 7 adet takımdan ayrı beresi
8 adet önlük 6 adet örme patik annnesinden :)
ateş ölcer oda terometresi bir adet küçük yenidoğan biberon küveti küvet fıltresi 5 adet örme lif
ve daha saymadığım bir kac bişy :) kızlar bu arada doktorum bana cansın beybi yi önderdi aynı zamanda ebru şallıdakı doktoru dinlemıstım arastırdım kalıtelı ve cok kulanılan bir marka yenıdoğan setleri var onlardan aldım takımını ve bu listeyi mobılyası harıc cicilerinin hepsi aziz bebeden aldım toplamı 790 ytl tuttu sadece iki üç ay gıyebıleceğı seylere yoğunlastım hepımıze sağlıklı doğumlar kfanızı şişirdim :dance:

akannehir bana cok fazla geldi sanki yaaa...
ilk uc ay giyecegi seyler demissin ama insallah cabucak kuculmez.
ay ama sen bana bakma benim dahalik bisey bildigim yok
sadece baya fazla sanki, eldivenler mesela,
8 cift ayakkabinin hepsini giyicekmi 3 ayda..
bilmemki..

yok canım hepsı ılk üc ay gıyebıleceğı deyıl tabı aykkabıları 3 4 ay ıcın mesela cıtcıtlı badılere gelınce sadece 10 yada 11 tanesı ılk 3 ay ıcın diğerlerını rahat rahat gıyebılır 8 9 ay hem benımde ilk ama hepten birer çift alamazdım tatlım rahat rahat gıydırım bırını yıkayıp diğerını gıydırebılım diğmi :)

allah nasib etsin vakti gelince ben seni de gecerim gibi geliyo zaten zemuszemus
bana bakma sen dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…