Neler düşük yaptırır?

At tezeği ye yada geyik boynuzu düşüğe sebep oluyormuş. Bunları bi dene istersen :)

Annen seni doğurmasaydı istemeseydi ne olurdu ,belli ki evli felan değilsin yapmışsın bir hata o hatanın üzerinede daha fazla gitme bunu düşünen bir insan dopursa bebeğine neler yapar bilemiyorum.

O senin karnında annelik nasıl öğren lütfen o canlı içinde

Merhaba,
düşük için bitki, yöntem vb yazılması uygun olmaz, insan sağlığını tehlikeye düşürecek, zarar verecek, sonuçları ağır olabilecek hiçbir paylaşıma müsade etmiyoruz, üyelerimizinde duyarlı davranacağını biliyoruz.

Saygılarımla...

Kendim için değil. Gelişmeyen bir gebelik. Yoksa anneye zarar verecek
Gelişmeyen bir gebelikse anne karnında bekleyebilir gelişmeyen bir gebelik anneye bir zarar vermez benimde ilk hamileliğimde bebeğimde gelişim geriliği vardı ama aldırmadım kendisi düştü ......

Ayrıca öyle hemen anlayamazlar gelişim geriliği olduğunu belli bir haftaya gelene kadar ..

Değerlerde yazıyor. Yargılamayı bırakacak mısınız? Size öyle bir hak vermedim. Neyi biliyorsunuz da konuşuyorsunuz ? Hepiniz bir ağızdan. Yorumunuzu kendinize saklayın lütfen.

Değerlerde yazıyor. Yargılamayı bırakacak mısınız? Size öyle bir hak vermedim. Neyi biliyorsunuz da konuşuyorsunuz ? Hepiniz bir ağızdan. Yorumunuzu kendinize saklayın lütfen.
Canım eğer öyle hastanede yapılan bir testle belli oluyorsa doktor tedavi yapar kürtaj felan sana doktorun hadi çocuğum eskilerde doktor felan tam yoktu sende onlar gibi sağdan soldan birşeyler araştırda düşük yap mı dedi.Buna yargılama denmez sen bizim düşüncelerimizi sordun bir nevi bizde söylüyoruz

Canım hamile olan ben değilim zaten. Evliyim ben çocukta istiyorum. Arkadaşımın resmi nikahı olmadığı için kürtaj yapamıyorlar sorun bu bizde biliyoruz günah olduğunu. Bebeğin değerlerinin hergün katlanması gerekirken çok az ilerliyor doktorun yapabileceği birşey yok

Canım hamile olan ben değilim zaten. Evliyim ben çocukta istiyorum. Arkadaşımın resmi nikahı olmadığı için kürtaj yapamıyorlar sorun bu bizde biliyoruz günah olduğunu. Bebeğin değerlerinin hergün katlanması gerekirken çok az ilerliyor doktorun yapabileceği birşey yok
Rabbim yardımcısı olsun arkadaşınızın

Bak sende bebek istiyormuşsun günah olduğunu biliyorsan böyle şeyler araştırma o kadına zarar bile gelebilir.

Doktorun yapacak birşeyi yok diyemezsin ne olursa olsun hastanede yardımcı olurlar gitain kimle birlikteyse aldırsın.

Değerinin yavaş ilerlemesi bebekte gelişim geriliği olduğunu göstermez bilmiş bilmiş yorumları bi güzelde yapıyorsun ya komik oluyorsun bir sürü örnek var burda değerleri yavaş ilerleyipte sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşınıza bu tarz araştırma yaparak iyilik yaptığınızı mı sanıyorsunuz birde kalkmışsın kendinize saklayın yorumlarınızı size böyle bir hak vermedim miş o zaman gelip burda saçma saçma konuşmıcaksın arkadaşım insanların zekasını küçümsemeyeceksin ...... Burda sana fikir sunuluyorsa tecrübe edinilmiş ki tavsiye veriliyor ki sende bilmediğin için buraya yazmışsın bence sen önce kendini geliştir sonra millete burda artistlik yap !

resmi nikah olmadan kürtaj yapılmıyor diye bişe yok yanlış bilgi çünkü arkadaşım eskişehirde geçen ay özel bi klinikte kürtaj oldu

Back
X