- 9 Nisan 2017
- 22
- 10
- 3
- Konu Sahibi mayisbahari
Kızlar kesin düşük yaptıran bitkiler var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım ( kızlar kesin düşük yaptıran bitkiler var mı?) diye soru sormuş sizce bu ne anlama geliyor oturup bir düşünün bakalım ....Belki düşük yapmak için yazmadı arkadaş....
Doktora gitti mi gelismedigini ne bilmiş??? Çok saçmaKendim için değil. Gelişmeyen bir gebelik. Yoksa anneye zarar verecek
Gelişmeyen bir gebelikse anne karnında bekleyebilir gelişmeyen bir gebelik anneye bir zarar vermez benimde ilk hamileliğimde bebeğimde gelişim geriliği vardı ama aldırmadım kendisi düştü ......Kendim için değil. Gelişmeyen bir gebelik. Yoksa anneye zarar verecek
Canım eğer öyle hastanede yapılan bir testle belli oluyorsa doktor tedavi yapar kürtaj felan sana doktorun hadi çocuğum eskilerde doktor felan tam yoktu sende onlar gibi sağdan soldan birşeyler araştırda düşük yap mı dedi.Buna yargılama denmez sen bizim düşüncelerimizi sordun bir nevi bizde söylüyoruzDeğerlerde yazıyor. Yargılamayı bırakacak mısınız? Size öyle bir hak vermedim. Neyi biliyorsunuz da konuşuyorsunuz ? Hepiniz bir ağızdan. Yorumunuzu kendinize saklayın lütfen.
Rabbim yardımcısı olsun arkadaşınızınCanım hamile olan ben değilim zaten. Evliyim ben çocukta istiyorum. Arkadaşımın resmi nikahı olmadığı için kürtaj yapamıyorlar sorun bu bizde biliyoruz günah olduğunu. Bebeğin değerlerinin hergün katlanması gerekirken çok az ilerliyor doktorun yapabileceği birşey yok
Bak sende bebek istiyormuşsun günah olduğunu biliyorsan böyle şeyler araştırma o kadına zarar bile gelebilir.Canım hamile olan ben değilim zaten. Evliyim ben çocukta istiyorum. Arkadaşımın resmi nikahı olmadığı için kürtaj yapamıyorlar sorun bu bizde biliyoruz günah olduğunu. Bebeğin değerlerinin hergün katlanması gerekirken çok az ilerliyor doktorun yapabileceği birşey yok
resmi nikah olmadan kürtaj yapılmıyor diye bişe yok yanlış bilgi çünkü arkadaşım eskişehirde geçen ay özel bi klinikte kürtaj olduCanım hamile olan ben değilim zaten. Evliyim ben çocukta istiyorum. Arkadaşımın resmi nikahı olmadığı için kürtaj yapamıyorlar sorun bu bizde biliyoruz günah olduğunu. Bebeğin değerlerinin hergün katlanması gerekirken çok az ilerliyor doktorun yapabileceği birşey yok