Neler düşük yaptırır?

Değerinin yavaş ilerlemesi bebekte gelişim geriliği olduğunu göstermez bilmiş bilmiş yorumları bi güzelde yapıyorsun ya komik oluyorsun bir sürü örnek var burda değerleri yavaş ilerleyipte sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşınıza bu tarz araştırma yaparak iyilik yaptığınızı mı sanıyorsunuz birde kalkmışsın kendinize saklayın yorumlarınızı size böyle bir hak vermedim miş o zaman gelip burda saçma saçma konuşmıcaksın arkadaşım insanların zekasını küçümsemeyeceksin ...... Burda sana fikir sunuluyorsa tecrübe edinilmiş ki tavsiye veriliyor ki sende bilmediğin için buraya yazmışsın bence sen önce kendini geliştir sonra millete burda artistlik yap !
Canım kendi zekanı küçümseyen sensin olanı anlattım. Yardım istedim artistlik yapan sensin. Lütfen yorum yapma sana da yorumunada ihtiyacımız yok

Başta annem dedin şimdi arkadaş için diyorsun ne garip bir çelişki birazdan kendin için olur enteresan

Anne hayatını riske atan bir durum varsa devlette de evli olsun olmasın kurul kararı ile kolayca alınır. Her hafta kurul toplanıyor bu tarz vakaları konuşmak için. Çelişkili ifadeler var bolca. Konu tamamen mi yalan yada bir kısmını gizliyim derken mi bu hale gelmiş bilmiyorum. Allah akıl fikir versin diyorum.

Canım hamile olan ben değilim zaten. Evliyim ben çocukta istiyorum. Arkadaşımın resmi nikahı olmadığı için kürtaj yapamıyorlar sorun bu bizde biliyoruz günah olduğunu. Bebeğin değerlerinin hergün katlanması gerekirken çok az ilerliyor doktorun yapabileceği birşey yok

Polikliniklerde yapıyorlar evliliğe gerek yok.

Dvlette kurtaj yaparlar ama tabi gizlemek istiyorsa muhtemelen devlete gitmeyecektir. Bebek gelissede nikahsiz oldugu icin aldirmak isteyecek buda normal tabi. Kizin ailesi ne der sonra... devlete gitsin ben evli degilim iliski yasadim hamile kaldim aldirmak istiyorum desin en azindan gebelik ilerleyip kalbi atmasin gunah olur ya da param var diyosa veya hamile birakan beyefendi bi zahmet karsilasin masraflari ozelde her sekilde kurtaj olur ama kendi dusurmeye calisirsa asil o zman anne hayati riske girmis olur. Bence zaman kaybetmeden gitsin dr a.

Back
X