• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler götürmeliyim

nzmyhn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.586
2
156
Diğer
...kızlar nasip olursa yarın tedavi için istanbula gitcez.....ve bu gittigimizde 3-4 hafta boyunca geri dönmiycez..ve istanbulada çok yabancıyız...unuttugum bişeyi bile gidip alıcagımız hiçbiryer bilmiyoruz......gerçi hoş şimdi heryerde süpermarketler var ama.......istanbul çok pahalı geldi bize:1shok::1shok:.....ben hiç bu kadar uzun evden ayrı kalmadım....ve bu yüzden tedirginim.......acaba birşey unutursam diye...........bana bir ay boyunca lazım olacak şeyleri söyler misinizCADIARZUCADIARZU..........lütfen.....

hayırlı olsun tedavin canım benim... inşallah emeklerin boşa çıkmaz...istanbula nereye geliyorsun ..
hangi hastanede tedavin..ben istanbulda yaşıyorum..

evlilik cüzdanını unutma
nufus cüzdanlarını
tahlil sonuçlarını
nerde kalıcagın önemli tatlım
normal bir hafta boyunca tatile giderken ne alıyorsan şimdi otelda kalıcaksan 3 mislini alman lazım çamaşırının giysilerinin
2 kotla 3 kotla işi çözersin
üstüne bluzlerini t shirtlerini al
pijama gecelik takımı al
terlik, ayakkabı al
şampuan al otelde kalıcaksan
vs gibi geldi aklıma :) saçma oldu dimi

canlarım biz şişlide bir misafirhanede kalacak mışız...........daha adreside tam alamadık ama......
hastanede memorıal hastanesi............

tedavın hayırlı ols guzel gunlere denk gelıyo ınş rabbım sevuındırsın.................
bence burda hersey var canım cok yuk etme kendıne.....................gereklı olanları al yetr.................

evlilik cüzdanını unutma
nufus cüzdanlarını
tahlil sonuçlarını
nerde kalıcagın önemli tatlım
normal bir hafta boyunca tatile giderken ne alıyorsan şimdi otelda kalıcaksan 3 mislini alman lazım çamaşırının giysilerinin
2 kotla 3 kotla işi çözersin
üstüne bluzlerini t shirtlerini al
pijama gecelik takımı al
terlik, ayakkabı al
şampuan al otelde kalıcaksan
vs gibi geldi aklıma :) saçma oldu dimi

bak terlik gelmemişti aklıma.alkisalkisalkis....evet zaten hep ayakkabının içinde ayaklar mafv olur yani.....:1no2:

gercı sıslı tarafları pahalı olabılır ama onemlı bı sey olunca baska yerden alsın esın................ınş guzel ve rahat gecer canım hersey................zaten cok sıcak ınce seyler al yanına.............

tedavın hayırlı ols guzel gunlere denk gelıyo ınş rabbım sevuındırsın.................
bence burda hersey var canım cok yuk etme kendıne.....................gereklı olanları al yetr.................

evet canım yük olacak gerçektende.......ama pahalı işte istanbul.........yada biz hiç ucuzuna rastgelmedik......inanır mısın meyve bile alıp götürmeyi düşünüyorum ilk hafta için......çünki bir erik fiyatı vardı tam 6 milyondu....burda erik 2 en fazla......................bilemiyorum ah ahdelikafadulden

bence iyice düşün.bi liste yap.listeyi de buzdolabına yapıştır.aklına geldikçe yazarsın hihoyyyt

...kızlar nasip olursa yarın tedavi için istanbula gitcez.....ve bu gittigimizde 3-4 hafta boyunca geri dönmiycez..ve istanbulada çok yabancıyız...unuttugum bişeyi bile gidip alıcagımız hiçbiryer bilmiyoruz......gerçi hoş şimdi heryerde süpermarketler var ama.......istanbul çok pahalı geldi bize:1shok::1shok:.....ben hiç bu kadar uzun evden ayrı kalmadım....ve bu yüzden tedirginim.......acaba birşey unutursam diye...........bana bir ay boyunca lazım olacak şeyleri söyler misinizCADIARZUCADIARZU..........lütfen.....

Merhaba canim... eee demek gitme vakti geldi senin alkisalkisalkis. Inan bi sen degilsin,bende hicbiryerini bilmiyorum istanbulun hic gitmedim bugune kadar,boyle bi sebeple gitmek varmis kaderde hayirlisi ,ben hotelde kalicam 17 gun.. Bence okadar kafana takma arkadaslarinda dedigi gibi,uzun bi tatile cikiyormus gibi kiyafetlerini koy Istanbulun sicagida cokmus ona gore kiyafet koy bence,birde bol bol ic camasiri koy.. Hastanede rahat edebilecegin tarzda kiyafetler,hemen kolay cikarabilecegin.

Canim,nerde kalacaksin oteldemi..?? Eger otelde kalacaksan hangi otel bana ozelden yazarmisin.. Bende 4 gun sonra gidiyorum otelde kalacaz biz sirkecide ..

Hadiii Bismillah :dance:

arkadaşlar istanbılda oturuyorum demiştim..canıgönülden söylüyorum çalışıyorum ama cumartesileri müsaitim ne konuda olursa olsun yardım etmek isterim...çamaşır yıkamak olsun ne isterseniz...

hadi hayırlısı olur inş....
Allah razı olsun laremim......birlikte inşallah............
bence iyice düşün.bi liste yap.listeyi de buzdolabına yapıştır.aklına geldikçe yazarsın hihoyyyt
evet canım bu iyi bir fikir sagolasın..............
Merhaba canim... eee demek gitme vakti geldi senin alkisalkisalkis. Inan bi sen degilsin,bende hicbiryerini bilmiyorum istanbulun hic gitmedim bugune kadar,boyle bi sebeple gitmek varmis kaderde hayirlisi ,ben hotelde kalicam 17 gun.. Bence okadar kafana takma arkadaslarinda dedigi gibi,uzun bi tatile cikiyormus gibi kiyafetlerini koy Istanbulun sicagida cokmus ona gore kiyafet koy bence,birde bol bol ic camasiri koy.. Hastanede rahat edebilecegin tarzda kiyafetler,hemen kolay cikarabilecegin.

Canim,nerde kalacaksin oteldemi..?? Eger otelde kalacaksan hangi otel bana ozelden yazarmisin.. Bende 4 gun sonra gidiyorum otelde kalacaz biz sirkecide ..

Hadiii Bismillah :dance:

canım bu yol meşakkatliymiş...............bak gidecez gidecez derken zaman geliverdi hemen ikimiz içinde..........inşaallah bizim için hayırlısı olur degil mi??????
sirkeciyi falan bilmiyorumda biz şişlide kalacak mışız.otel degil yaaa misafirhane.........

arkadaşlar istanbılda oturuyorum demiştim..canıgönülden söylüyorum çalışıyorum ama cumartesileri müsaitim ne konuda olursa olsun yardım etmek isterim...çamaşır yıkamak olsun ne isterseniz...

ooo canım Allah razı olsun.samimi oldugunu burdan hissettim inanki.ne denir ki Allah ebeden razı olsun............
söylemen bile çok güzel.............:1hug::1hug:

sadece uzun bir tatile çıktığını düşün tatlım panik yapma evlilik cüzdanını iki adet vesikalık al memorial istiyor dosya açmak için
rahat kıyafetler al yanına
terlik al pijama takımını al gecelik al misafirnade akşamları dışarı çıkabilecegin esofman tarzı bişeyler al
sampuan al yiyecek götur ilk hafta ama belki pazr tarzında yerler bulursun meyvanı öle alırsın
birde bu kadar pahalı meyvalara inşallah bebişlerin konunca eve döndüğünde yersin
zaten onlar gelene kadar sen vitamindi folic asidi falan hepsini hapla takviye yapıcaksın

denizcim sen demişsin yaaa..........bebişlerin konunca diye.........ne degişik hissettim kendimi.......acaba o aşamaları görür müyüz bilemiyorum nasip...............2. tedavim yarım kaldıgı için........herşey her aşama mucizelerle dolu...........bakış açım çok farklı

denizcim sen demişsin yaaa..........bebişlerin konunca diye.........ne degişik hissettim kendimi.......acaba o aşamaları görür müyüz bilemiyorum nasip...............2. tedavim yarım kaldıgı için........herşey her aşama mucizelerle dolu...........bakış açım çok farklı

allahın izniyle bitanem hepimiz bu yollardan geçip bir gun onlar bize konucak melek gibi ve biz onlara en guzel hoşgeldini diyecegiz tum kalbimizle sevgimizle özlemimizle bitanem :asigim:

hehe,hayirlisi yaa.. Valla gulesim geldi birden,nerdeeen nereye bu kadar insanin kalbi BiR atiyor .. Cok hos birsey .. ALLAH hepimizden RAZI OLSUNNN..

Kizlar tranferden sonra,once nelere dikkat etmemiz gerekiyor/... MESELA.. Hangi yiyeceklerden kacinmamiz gerekiyor ??

Back
X