• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler götürmeliyim

gerçekten mi kızzzzz
ama düşününce mantıklı.....hem burda ugraşmam ütü derdiyle.......orda ne giyceksem yatagın üstünde ütüleyebilirim................kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

He giz ben taa hollandadan bile goturuyom utumu.. SOnucta bavula girince kirisacak,hepsini geri otele verip utuletecek olursam ohooo.. ben burda ustunde hafif gececem.. oraya gidincede utulerim adam gibi... Yoksa otele parami yeter kiz,hergun utu yaptir dusunsene..

oteli aradım canım
kasaları varmış ama ince uzun bu yuzdende laptop sığmazmış
peki bu tur degerli eşyaların guvenliğini nasıl saglıyorsunuz dedim
bizde sıfır dedi bende size göre tabi sıfır olduğunu söyleyeceksiniz dedim
:) biraz atıştık ama isim vermedim nede olsa aman
canım istersen götur sırt cantana alırsın

hehehe , sagol canim a.s. a.s. .. Kiz benimkide biraz buyuk laptop sirtimi gebertir bu :))) Oyle sirt cantada filan gidecek gibi degil yani :))) Neyse birde burdaki araciyi arayalim bakalim.. Amaann,bakariz ..

buyukse alma canım
olmadı bir internet cafeye gidersiniz ama ben yinede pek bişey olacagını sanmıyorum
dilerseniz otelden zimmet formu yaptırısın
mesela hergun çıkarken resepsiyona bırakırsın laptopunu karşılığında kime bırakıyorsan onun isim ve imzasını çizelgene attır gelincede alıncada kendi imzanı onun yanında atarsın bunun içinde otelin gece ve gunduz mudurunden bir onay alırsın özel bir talebimizi kuzura bakmayın oetelinize guvensizlik olarak algılamayın sadece garantici bir çiftiz dersin
mesela
otelden çıkış teslim edilen isim soy isim imza teslim alan
25/06/2009 08:00 xxxxxxx mihriban _nl

nasıl ama

buyukse alma canım
olmadı bir internet cafeye gidersiniz ama ben yinede pek bişey olacagını sanmıyorum
dilerseniz otelden zimmet formu yaptırısın
mesela hergun çıkarken resepsiyona bırakırsın laptopunu karşılığında kime bırakıyorsan onun isim ve imzasını çizelgene attır gelincede alıncada kendi imzanı onun yanında atarsın bunun içinde otelin gece ve gunduz mudurunden bir onay alırsın özel bir talebimizi kuzura bakmayın oetelinize guvensizlik olarak algılamayın sadece garantici bir çiftiz dersin
mesela
otelden çıkış teslim edilen isim soy isim imza teslim alan
25/06/2009 08:00 xxxxxxx mihriban _nl

nasıl ama

Supersin ,bak buda olabilirr.. ben benim herifle bi goruseyim.. insallah yok demez.. Yoksa catlarim ben yaa,kimseden haber alamazsam.. a.s

ya mihriban sen yine garanti net var...................benim gittigim misafirhanede nette yoksa napcam ben kk olmadan........

Supersin ,bak buda olabilirr.. ben benim herifle bi goruseyim.. insallah yok demez.. Yoksa catlarim ben yaa,kimseden haber alamazsam.. a.s

tamam canım sen bir görüş
inşallah kabul eder yoksa daha çok stres olursun en azından burdan hemen kafana takılanı paylaşabiliyorsun
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için :enbuyukkk:
slogan bu :teytey:
sonra halaylardan habersiz kalırsın kanbersizde düğün olmaz arkadaşım
kaydirigubbakcemile5

canım geçektenmi yaaa.......
bagkur şisli misafirhanesi........mecidiyeköydeymiş..eşimin dedigine göre ali samiyen stadyumunun ordaymuş.....

canlarım biz şişlide bir misafirhanede kalacak mışız...........daha adreside tam alamadık ama......
hastanede memorıal hastanesi............

Demek yarın geliyorsun İstanbul'a. Şişli de kalmayı planlamanız iyi olmuş. Hastaneye yakın çünkü.

-Tüm kullandığın ilaçları
-Tahlil sonuçları
-Rahim Filmi
-Evlilik cüzdanı-Kimlik
-Rahat ve ince kıyafetler
-Güç-sabır-olumlu düşünceler
-Kendini ve Eşini opuyorumnanaktan
ve tabikiiii PARAAAAAAAA

oley teli buldum uzun uğraşlar sonucunda
0212 343 29 40
özgür bey ile görüştüm
internet var yalnız onlardan kalış süresi boyunca sifre alıyorsun ücretsiz :)
adres halaskargazi cad. no:236 / B Şişli ıst
yalnız alisamiyenle alakası yok
taksimden şişli yönüne giderken atatürk müzesinin 30 m ilerisinde o şekilde anlatırsın taksiciye

ahhh amandacıgım ahhhh
o parayı almadan hiç olmuyo zaten................
ama yanımıza almıycaz bankaya yatırıp ordan çekicez nasip olursa.....otobüs falan malum....korkuyo insan....

oley teli buldum uzun uğraşlar sonucunda
0212 343 29 40
özgür bey ile görüştüm
internet var yalnız onlardan kalış süresi boyunca sifre alıyorsun ücretsiz :)
adres halaskargazi cad. no:236 / B Şişli İst
yalnız alisamiyenle alakası yok
taksimden şişli yönüne giderken atatürk müzesinin 30 m ilerisinde o şekilde anlatırsın taksiciye

oleyyyy yaaaa:lepi: tek kelimeyle müthişsinŞenizŞeniz
..opuyorumnanaktancanım yaaa çok teşekkür ederim........bu iyiligini hiç unutamam herhelde.....çünki eşim 2 gündür telefonuna bile ulaşamamıştı......

evet canım girmediğim site aramadığım tel kalmadı
en sonunda ssk nın misafirhanesini aradım ordan aldım numarayı
yalnız sen bir ara isim teyit ettir
ben tam bilmediğim için teyit edemedim müsaitsen hemen arasana tatlım benimde içim rahat etsin

evet canım girmediğim site aramadığım tel kalmadı
en sonunda ssk nın misafirhanesini aradım ordan aldım numarayı
yalnız sen bir ara isim teyit ettir
ben tam bilmediğim için teyit edemedim müsaitsen hemen arasana tatlım benimde içim rahat etsin

Allah senden razı olsun canım yaaa......hemen eşimi aryıp söyledim bakalım bana haber vericek...........kadın dayanışması :enbuyukkk::enbuyukkk:oley yadelikafadulden

ne demek canım benim
senden de razı olsun
iş yerindeyim internet elimin altında elimemi yapıştı
bu mübarek gunde seni birazcık sevindirdiysem ne mutlu bana

ne demek canım benim
senden de razı olsun

ne birazı canım....çok sevindik yaaa.........eşim bile şaşırdı.....sen yaptın ama bak ben o akşam gelince ne diycem ''''bak bana görüyomusun hemencik buldum'''''''....:roflol::roflol:
<<<<<<<<senin arkadaşlar hikaye benimkiler şahaneee yaaaaaaaa>>>>>>>>>>>>

he heheh
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için en buyuk KK
oley oley oley
ve gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

tamam canım sen bir görüş
inşallah kabul eder yoksa daha çok stres olursun en azından burdan hemen kafana takılanı paylaşabiliyorsun
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için :enbuyukkk:
slogan bu :teytey:
sonra halaylardan habersiz kalırsın kanbersizde düğün olmaz arkadaşım
kaydirigubbakcemile5

Şeniz hehehe , guldurdun beni vallaaa hehe alemsin :)))) Ama hakkaten,ben duramam birde cok pinpirikliyim su neydi bu neydi diye kafamda doner durur,buraya girdimi hicdegilse ogreniyor insan bilmedikleri ogrenemesede iste paylasmis oluyor valla rahatliyorum.. He giz ben sivasliyim,size bi sivas halayi cekiyim durun hihoyyyt hihoyyyt :dance:

ne demek canım benim
senden de razı olsun

evet canım.....adres ve telefon dogru.......ama eşim aramış hiç ilgilenmemişler.......sorularına bile bilmiyoruz yetkili yok falan demişler..artık yarın arıycak nasip olursa...............net varmış ya ben artık sizden uzak kalmıycagım için çok mutluyum.....:dance::dance:

evet canım.....adres ve telefon dogru.......ama eşim aramış hiç ilgilenmemişler.......sorularına bile bilmiyoruz yetkili yok falan demişler..artık yarın arıycak nasip olursa...............net varmış ya ben artık sizden uzak kalmıycagım için çok mutluyum.....:dance::dance:

Oh sen yirttin hadi iyisin :))).. Ben goturecem yaa,esimi kandirmam lazim.. CADIARZU

Kiz deniizz,,, sen varya harika birseysinnnn... :))) :1hug:

Back
X