Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...kızlar nasip olursa yarın tedavi için istanbula gitcez.....ve bu gittigimizde 3-4 hafta boyunca geri dönmiycez..ve istanbulada çok yabancıyız...unuttugum bişeyi bile gidip alıcagımız hiçbiryer bilmiyoruz......gerçi hoş şimdi heryerde süpermarketler var ama.......istanbul çok pahalı geldi bize:1shok::1shok:.....ben hiç bu kadar uzun evden ayrı kalmadım....ve bu yüzden tedirginim.......acaba birşey unutursam diye...........bana bir ay boyunca lazım olacak şeyleri söyler misinizCADIARZUCADIARZU..........lütfen.....
canım ya hiç telaş yapma.rahat ol istanbul öyle pahalı biryer değil meyvaya sebzeye gerek yok.senin kaldığın yerlerde marketler var hemde 3 4 tane dip dibe.merak etme eriğin kilosuda şimdi çok ucuz.oraya çok yakında pazar var pazar günleri kime sorsan sana gösterir.pazardanda alışverişini yapabilirsin.ben şişli tarafını çok iyi bilirim sana yardımcı olabileceğim şeyler varsa sor bana.simit sarayları var birkaç tane orada kahvaltılarını yapabilirsin.market olarak namlı var şişlide çok uygundur.başka neler var yardımcı olacağım aklıma gelmedi.
...kızlar nasip olursa yarın tedavi için istanbula gitcez.....ve bu gittigimizde 3-4 hafta boyunca geri dönmiycez..ve istanbulada çok yabancıyız...unuttugum bişeyi bile gidip alıcagımız hiçbiryer bilmiyoruz......gerçi hoş şimdi heryerde süpermarketler var ama.......istanbul çok pahalı geldi bize:1shok::1shok:.....ben hiç bu kadar uzun evden ayrı kalmadım....ve bu yüzden tedirginim.......acaba birşey unutursam diye...........bana bir ay boyunca lazım olacak şeyleri söyler misinizCADIARZUCADIARZU..........lütfen.....
kızlar ben burdan alıntı yapıp başka bölüme nasıl götürebilirim
canım ya hiç telaş yapma.rahat ol istanbul öyle pahalı biryer değil meyvaya sebzeye gerek yok.senin kaldığın yerlerde marketler var hemde 3 4 tane dip dibe.merak etme eriğin kilosuda şimdi çok ucuz.oraya çok yakında pazar var pazar günleri kime sorsan sana gösterir.pazardanda alışverişini yapabilirsin.ben şişli tarafını çok iyi bilirim sana yardımcı olabileceğim şeyler varsa sor bana.simit sarayları var birkaç tane orada kahvaltılarını yapabilirsin.market olarak namlı var şişlide çok uygundur.başka neler var yardımcı olacağım aklıma gelmedi.
ben başlıgı açarken diyordumki.....herkes saçma bulucak bakıp geçicek................
ama hepiniz öyle iyisiniz ki..........hepinize teşekkür ederim..........
2 bavul alamayı düşünüyordum ama tek bavulada sıgdırabildik...............ayrıca bir küçük çanta daha aldık...laptop...yolluk falan.....yine bayagı oldu eşyamız........
akşam hareket saatimiz.............bakalım Rabbim neler göstericek.........
canım yaaa çok teşekkür ederim..........sen o tarflardamı oturuyosun.......
o zaman ben birşey lazım oldugunda ve bulamadıgımda sana sorarım olur mu canım .........biraz içim rahatladı..çünki kaldıgın yere para,hastaneye para ilaçlara para,bide 3 ögün yemek .....Allah yardımcınız olsun.........ne yapcaz bilmiyom........
Hayırlı yolculuklar canım, Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Umuda yolculuk olacak tam senin ki. Allah tüm umutlarının gerçekleşmesini nasip etsin. Bu arada İstanbul da herhangi bir ihtiyacın olursa yaz olur mu? Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...opuyorumnanaktan
evet canım ben çok yakınım.tabiki yardım ederim,özelden yazarsan daha erken cevaplarım.merak etme herşey yolunda gidecek.:1hug:
Mihribancım buralar var gidebileceğin. Ama bence eşinle gezecek çok vaktin var o yuzden daha iyilerini de bulabilirsin yada daha içinize sinen.
Sirkeci / Konyalı (Esnaf tarzı) …..Keşkekli Kuzu İncik
Sirkeci / Meşhur Filibe Köftecisi (Köfteci) ……….. Filibe Köftesi
Sirkeci / Namlı Rumeli Köftecisi (Köfteci) ………… Köfte
Eminönü / Adapazarı Islama Köftecisi (Köfteci)……. Islama Köfte
Eminönü / Hamdi (Kebapçı] …………………. Fıstıklı Kebap
Eminönü / Hacı Bekir (Tatlıcı] …………….. Özel tavsiye yok
Eminönü / Pandeli (Türk Mutfağı) ………… Sebzeli Kuzu İncik
Nuruosmaniye / Tarihi Subaşı (Esnaf) ………….. Süt Kuzu Sarma
Kapalıçarşı / Havuzlu Lokanta (Esnaf) ………….. Beğendili Havuzlu Kebap
Sultanahmet / Konyalı Topkapı Sarayı (Lüks] …… Keşkekli Kuzu İncik
Sultanahmet / Tarihi Sultanahmet Köftecisi (Köfteci] …….Köfte
Sultanahmet / Balıkçı Sabahattin (Balıkçı) Fener balığı Kavurma