• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neler götürmeliyim

Denizzz,bana gezilecek guvenli yerleri yaz bi ara,sirkeci yakinlarinda iyi temiz bildigin resturantlari filan,malum aksam yemeklerini disarda yicez otele dahil degilmis aksam yemegi..??

hava çok sıcak ona göre penye, etek,terlik tarzı şeylerle gel. eşinede t.şört gibi ütülemesi kolay şeyler getir. bol bol iç çamaşırı gerekli. yiyecek ne kadar getirsen boş. napsan alışveriş yapacaksın.

...kızlar nasip olursa yarın tedavi için istanbula gitcez.....ve bu gittigimizde 3-4 hafta boyunca geri dönmiycez..ve istanbulada çok yabancıyız...unuttugum bişeyi bile gidip alıcagımız hiçbiryer bilmiyoruz......gerçi hoş şimdi heryerde süpermarketler var ama.......istanbul çok pahalı geldi bize:1shok::1shok:.....ben hiç bu kadar uzun evden ayrı kalmadım....ve bu yüzden tedirginim.......acaba birşey unutursam diye...........bana bir ay boyunca lazım olacak şeyleri söyler misinizCADIARZUCADIARZU..........lütfen.....

canım ya hiç telaş yapma.rahat ol istanbul öyle pahalı biryer değil meyvaya sebzeye gerek yok.senin kaldığın yerlerde marketler var hemde 3 4 tane dip dibe.merak etme eriğin kilosuda şimdi çok ucuz.oraya çok yakında pazar var pazar günleri kime sorsan sana gösterir.pazardanda alışverişini yapabilirsin.ben şişli tarafını çok iyi bilirim sana yardımcı olabileceğim şeyler varsa sor bana.simit sarayları var birkaç tane orada kahvaltılarını yapabilirsin.market olarak namlı var şişlide çok uygundur.başka neler var yardımcı olacağım aklıma gelmedi.

canım ya hiç telaş yapma.rahat ol istanbul öyle pahalı biryer değil meyvaya sebzeye gerek yok.senin kaldığın yerlerde marketler var hemde 3 4 tane dip dibe.merak etme eriğin kilosuda şimdi çok ucuz.oraya çok yakında pazar var pazar günleri kime sorsan sana gösterir.pazardanda alışverişini yapabilirsin.ben şişli tarafını çok iyi bilirim sana yardımcı olabileceğim şeyler varsa sor bana.simit sarayları var birkaç tane orada kahvaltılarını yapabilirsin.market olarak namlı var şişlide çok uygundur.başka neler var yardımcı olacağım aklıma gelmedi.

canım yaaa çok teşekkür ederim..........sen o tarflardamı oturuyosun.......
o zaman ben birşey lazım oldugunda ve bulamadıgımda sana sorarım olur mu canım .........biraz içim rahatladı..çünki kaldıgın yere para,hastaneye para ilaçlara para,bide 3 ögün yemek .....Allah yardımcınız olsun.........ne yapcaz bilmiyom........

Mihribancım buralar var gidebileceğin. Ama bence eşinle gezecek çok vaktin var o yuzden daha iyilerini de bulabilirsin yada daha içinize sinen.

Sirkeci / Konyalı (Esnaf tarzı) …..Keşkekli Kuzu ıncik
Sirkeci / Meşhur Filibe Köftecisi (Köfteci) ……….. Filibe Köftesi
Sirkeci / Namlı Rumeli Köftecisi (Köfteci) ………… Köfte
Eminönü / Adapazarı Islama Köftecisi (Köfteci)……. Islama Köfte
Eminönü / Hamdi (Kebapçı] …………………. Fıstıklı Kebap
Eminönü / Hacı Bekir (Tatlıcı] …………….. Özel tavsiye yok
Eminönü / Pandeli (Türk Mutfağı) ………… Sebzeli Kuzu ıncik
Nuruosmaniye / Tarihi Subaşı (Esnaf) ………….. Süt Kuzu Sarma
Kapalıçarşı / Havuzlu Lokanta (Esnaf) ………….. Beğendili Havuzlu Kebap
Sultanahmet / Konyalı Topkapı Sarayı (Lüks] …… Keşkekli Kuzu ıncik
Sultanahmet / Tarihi Sultanahmet Köftecisi (Köfteci] …….Köfte
Sultanahmet / Balıkçı Sabahattin (Balıkçı) Fener balığı Kavurma

Birde Galata köprüsüne gidebilirsiniz akşamları, çok zevkli olur
her çeşit rest. var orada da .
siz otelde kalacagınız için zaten kahvaltılar pek problem olmaz sanırım.
öğlenleride canınız sıkıldımı taksim senin, beyoğlu benim, sultanahmet eşinin, ortaköy, bebek, devam edersiniz gezmeye.

Arkadaşlar 4 hafta süre epey uzun evden de uzakta, tüp bebek tedavisi süresince stresi azaltmak için roman dergi gibi bir şeyler alıp okumak ta güzel olur. Ben ilk tüp bebek tedavimde 2 tane roman bitirmiştim tavsiye ederim.

ne alırsan ne unutursan moralini bozma hiç bişey seni yıkmasın arkadaslar yazmış zaten sıcak havalar cok duşa girersin bol bol havlu al

kızlar ben burdan alıntı yapıp başka bölüme nasıl götürebilirim

...kızlar nasip olursa yarın tedavi için istanbula gitcez.....ve bu gittigimizde 3-4 hafta boyunca geri dönmiycez..ve istanbulada çok yabancıyız...unuttugum bişeyi bile gidip alıcagımız hiçbiryer bilmiyoruz......gerçi hoş şimdi heryerde süpermarketler var ama.......istanbul çok pahalı geldi bize:1shok::1shok:.....ben hiç bu kadar uzun evden ayrı kalmadım....ve bu yüzden tedirginim.......acaba birşey unutursam diye...........bana bir ay boyunca lazım olacak şeyleri söyler misinizCADIARZUCADIARZU..........lütfen.....

Canım ilk ben "Hoşgeldin" demek istedim erkenden. Geldiysen ses verrrrrrrr.

kızlar ben burdan alıntı yapıp başka bölüme nasıl götürebilirim

pazar pazar günü mü? nerede bu pazar? kurtuluş pazarı var memorial a çok yakın o salı ve perşembe günleri kuruluyor. şişliden taksime yürürken pahalı ucuz bir dolu yemek için alternatif var zaten. yakında cevahir var. orada da yemek yerleri mevcut. sinema da var. zaten yine cadde üsü de var. hem emliytli hem merkezi hem alışverişin içinde bir yer

bence ilaçlar için güvenle taşıyabilceğin soğuk tutan çantalar var ondan al yanına.
ben 2 hafta önce döndüm istanbuldan, istanbul la ulaşım bizim buralar gibi değil gittiğin yerde iğne saatin gelebilir ve vurulman gerekir o yüzden yanına al.
Biz arabamızla gittik hep gezdik. inanırmısın inelerimi istanbulun her yerinde yaptırdım.
Sarıyer, kumburgaz, kartal, çengelköy, beykoz, küçük yalı, kayışdağı ...
Bak tedavim negatif oldu ama bende eşimle iyice bir gezdim, demekki buna kısmetmiş,,,

ben başlıgı açarken diyordumki.....herkes saçma bulucak bakıp geçicek................
ama hepiniz öyle iyisiniz ki..........hepinize teşekkür ederim..........
2 bavul alamayı düşünüyordum ama tek bavulada sıgdırabildik...............ayrıca bir küçük çanta daha aldık...laptop...yolluk falan.....yine bayagı oldu eşyamız........
akşam hareket saatimiz.............bakalım Rabbim neler göstericek.........

ben başlıgı açarken diyordumki.....herkes saçma bulucak bakıp geçicek................
ama hepiniz öyle iyisiniz ki..........hepinize teşekkür ederim..........
2 bavul alamayı düşünüyordum ama tek bavulada sıgdırabildik...............ayrıca bir küçük çanta daha aldık...laptop...yolluk falan.....yine bayagı oldu eşyamız........
akşam hareket saatimiz.............bakalım Rabbim neler göstericek.........

Hayırlı yolculuklar canım, Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Umuda yolculuk olacak tam senin ki. Allah tüm umutlarının gerçekleşmesini nasip etsin. Bu arada İstanbul da herhangi bir ihtiyacın olursa yaz olur mu? Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...opuyorumnanaktan

canım yaaa çok teşekkür ederim..........sen o tarflardamı oturuyosun.......
o zaman ben birşey lazım oldugunda ve bulamadıgımda sana sorarım olur mu canım .........biraz içim rahatladı..çünki kaldıgın yere para,hastaneye para ilaçlara para,bide 3 ögün yemek .....Allah yardımcınız olsun.........ne yapcaz bilmiyom........

evet canım ben çok yakınım.tabiki yardım ederim,özelden yazarsan daha erken cevaplarım.merak etme herşey yolunda gidecek.:1hug:

Hayırlı yolculuklar canım, Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Umuda yolculuk olacak tam senin ki. Allah tüm umutlarının gerçekleşmesini nasip etsin. Bu arada İstanbul da herhangi bir ihtiyacın olursa yaz olur mu? Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...opuyorumnanaktan

evet canım ben çok yakınım.tabiki yardım ederim,özelden yazarsan daha erken cevaplarım.merak etme herşey yolunda gidecek.:1hug:

teşekkür ederim.Allah razı olsun hepinizden....ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdeki matlublarımızı versin.......ve bizi bebişlerimize kavuştursun inşaallah.....:emir_bebek::emir_bebek:

Mihribancım buralar var gidebileceğin. Ama bence eşinle gezecek çok vaktin var o yuzden daha iyilerini de bulabilirsin yada daha içinize sinen.

Sirkeci / Konyalı (Esnaf tarzı) …..Keşkekli Kuzu İncik
Sirkeci / Meşhur Filibe Köftecisi (Köfteci) ……….. Filibe Köftesi
Sirkeci / Namlı Rumeli Köftecisi (Köfteci) ………… Köfte
Eminönü / Adapazarı Islama Köftecisi (Köfteci)……. Islama Köfte
Eminönü / Hamdi (Kebapçı] …………………. Fıstıklı Kebap
Eminönü / Hacı Bekir (Tatlıcı] …………….. Özel tavsiye yok
Eminönü / Pandeli (Türk Mutfağı) ………… Sebzeli Kuzu İncik
Nuruosmaniye / Tarihi Subaşı (Esnaf) ………….. Süt Kuzu Sarma
Kapalıçarşı / Havuzlu Lokanta (Esnaf) ………….. Beğendili Havuzlu Kebap
Sultanahmet / Konyalı Topkapı Sarayı (Lüks] …… Keşkekli Kuzu İncik
Sultanahmet / Tarihi Sultanahmet Köftecisi (Köfteci] …….Köfte
Sultanahmet / Balıkçı Sabahattin (Balıkçı) Fener balığı Kavurma

OOo sagolaisn bunlarin hepsini ajandama not etmeliyim.. Peki buralarin fiyati nasil cok ucuk degildir insallah... :))) Beni batirma sonra hehe.. Ztaen varya yemekleri dusununce nevrim donuyorr Allaaaahhhh mideeem bayram edecek resmennn cokacimcoook ben dun internettende bi yer buldum hosuma gitti ,FERiYE resturant.. Ortakoydeymis ..

Camlicayida cok merak ediyorum ben yaa,orayada gidecegiz.. Peki canim,AKSAM/Gece gezebilecegimiz yerler neresi.. Sonucta bildgiimiz yerler oldugu icin,insan cekiniyor genede.. Haa canim birde sey soracaktim yaa... Alisveris icin bi kac yerde soyle cok pahali olmasin.. Boyle kapalilar icin bildgiin yerler varsa,iyi olur...
Birde bi kac kuafor tavsiye edbilirsen ama sadece kadinlar olmali kapaliyim ben ..??
Kiz senide iyce bunalttim,ama valla.. kocaman sehir sudan cikmis baliga donmeyelim:))) sositososito

Bugun gidiyorsun demek.. ALLAH yolunu acik etsin canim..ALLAHA emanet ol.. Rabbim Yar ve yardimcin olsun .. Burayida ihmal etme tamammi canim.. merak ederiz. Bizi gelismelerden haberdar et.. :gitme: Ben msnimide sana yaziyorum simdi ozelden tamami,belli olmaz belki bi isimiz duser birbirimize ..

Back
X