2 haftadır bende de var aynı durum ne yapsam ne yapsalar mutlu olmuyorum zevk almıyorum hiçbişeyden kimseyi görmek istemiyorum gece uyuyamıyorum gündüz uyanıp ayılamıyorum bir türlü sadece pc başındayım işte ondan da sıkılıyorum
Bilmem hatalardanmı ama benim öyle bi durumum yok şu anda herkesin hatası olur benimde oldu mutlaka büyük küçük ama hepsini atlattım ders aldım
En son dün gece eşim arkadaşlarıyla birlikte idi geldi ama dikkat etmiş sen benimle hiç ilgilenmedin dedi ama biliyo durumu sürekli diyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo diye sağolsun anlamaya çalışıyor beni sarıldım falan ama istem dışı yaşlar akıyo gözümden
O uyudu aldım battaniyemi çıktım o soğukta balkona taktım kulaklığı radyo dinledim 3tane yıldız kaydı gökyüzünden onlara bile heyecanlanmadım normalde heyecanlanırdım
Arkadaşım der ki mevsimden olabilir bu dönemlerde ilk defa oluyo bu kadar bilemiyorum
Hatalardan mı bilmem benimki ama birikmişlik var düşündükte daha çok birikiyor konuştuklarım konuşmadıkların Yaptıklarım şu anda isteyipte sahip olamadığım şu anda aynı şeyi isteyipte sahip olan kişiden duyduğum haber hem sevindirin onun adına hem üzüyor beni geçecektir mutlaka ...