Neler oldugunu anlamiyorum

2 haftadır bende de var aynı durum ne yapsam ne yapsalar mutlu olmuyorum zevk almıyorum hiçbişeyden kimseyi görmek istemiyorum gece uyuyamıyorum gündüz uyanıp ayılamıyorum bir türlü sadece pc başındayım işte ondan da sıkılıyorum

Bilmem hatalardanmı ama benim öyle bi durumum yok şu anda herkesin hatası olur benimde oldu mutlaka büyük küçük ama hepsini atlattım ders aldım

En son dün gece eşim arkadaşlarıyla birlikte idi geldi ama dikkat etmiş sen benimle hiç ilgilenmedin dedi ama biliyo durumu sürekli diyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyo diye sağolsun anlamaya çalışıyor beni sarıldım falan ama istem dışı yaşlar akıyo gözümden

O uyudu aldım battaniyemi çıktım o soğukta balkona taktım kulaklığı radyo dinledim 3tane yıldız kaydı gökyüzünden onlara bile heyecanlanmadım normalde heyecanlanırdım

Arkadaşım der ki mevsimden olabilir bu dönemlerde ilk defa oluyo bu kadar bilemiyorum

Hatalardan mı bilmem benimki ama birikmişlik var düşündükte daha çok birikiyor konuştuklarım konuşmadıkların Yaptıklarım şu anda isteyipte sahip olamadığım şu anda aynı şeyi isteyipte sahip olan kişiden duyduğum haber hem sevindirin onun adına hem üzüyor beni geçecektir mutlaka ...

Seytanin isi bu, seni herseyden ali koyan hayata küstüren bos bos birakan o.
Allah'a sigin ondan yardim dile böyle benzerlikte cok konu acildi, yani aktive edin kesin okuluna dön ilerki hayatinda var unutma..

Son soylediginizin etkisi olabilir ama esinizin anlayisi ve destegi ve sizin de bunu istemenizle asabileceginizi dusunuyorum, umarim yani:)

Mevsimsel de olabilir ama ağlama isteği, hayattan kopma vs. depresyonu çağrıştırıyor.
Bir psikiyatra görünmenizde yarar var bence.

Son soylediginizin etkisi olabilir ama esinizin anlayisi ve destegi ve sizin de bunu istemenizle asabileceginizi dusunuyorum, umarim yani:)

Paylaşmak çok önemli 10 dakika da herşey değişebiliyor farklı bir durum o akşam eşime sarılmak bile iyi geldi balkondaki açık hava çok iyi geldi dediğiniz gibi kendimizde istemeliyiz bir akşam sonra mesela sohbet ederken eşimle polikistik overle ilgili ilk defa bu kadar ayrıntılı konuşup sebebi nedir tedavisi nedir gelecekte neler olabilir diye anlattım onun sormasıyla o ne diye sorduğunda kist diyordum oda çok fazla incelemiyordu

Farkettim ki bu zamana kadar bu kadar ilgilenmediği için ( ki benim eşim çok şükür ilgisiz bi insan değildir beni mutlu etmek için herşeyi yapar canım benim çok ilgilenir normalde) suçlu hissetti kendini yüzü düştü ne oldu dedim ne bilim kötü oldum dedi büyütülecek birşey yok dedim bu bile beni kendime getirdi beni çok seven düşünen bir insan var hayatımda çok az kaldı o durgunluk şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…