sürekli bi konuda beklentisi var,benı sındırmeye çalıştıgını düşünüyrum.
ona sorsanız benım ıyılıgım için söylüyo bunları ama,ben birinin bana süreklı şunu yapma bunu etme demesınden bunalıyorum,kendımı robotlaştırılıyomuş gibi hissediyorum.
sigara içme ilerıde kanser olursun,cok yeme hatta hiç yeme ve zayıfla,gergınlıklerını bana yansıtma,bana cevcap verme,arkadaslarınla görüşme hatta eve dahi çağırma,telefon mesgulse o aradıgında kımle konusuyosun,şunu şöyle yap bunu böyle yap,şuan aklıma gelmiyo.
ama inanın sindiğimi hissediyorum sırf kavga olmasın küfür duymıyım diye derdimi anlatmamaya başladım dolayısıyla içimde birikiyor.
çünkü her tartışmamız kavgaya dönüşüyor ve küfürleşme ile sonlanıyor çok yıprandım inanın bunalmış vaziyetteyim bide bunun üstüne bukadar yaptıgı seyden sonra bana sırtını dönüpte küsmesıne tahammül edemıyorum.ben neyim acaba benım hiçmi degerım yok.
kendımı ifade etmek istiyorum avaz avaz bagırmak ıstıyorum benı cıddıye al dıye
ona sorsanız benım ıyılıgım için söylüyo bunları ama,ben birinin bana süreklı şunu yapma bunu etme demesınden bunalıyorum,kendımı robotlaştırılıyomuş gibi hissediyorum.
sigara içme ilerıde kanser olursun,cok yeme hatta hiç yeme ve zayıfla,gergınlıklerını bana yansıtma,bana cevcap verme,arkadaslarınla görüşme hatta eve dahi çağırma,telefon mesgulse o aradıgında kımle konusuyosun,şunu şöyle yap bunu böyle yap,şuan aklıma gelmiyo.
ama inanın sindiğimi hissediyorum sırf kavga olmasın küfür duymıyım diye derdimi anlatmamaya başladım dolayısıyla içimde birikiyor.
çünkü her tartışmamız kavgaya dönüşüyor ve küfürleşme ile sonlanıyor çok yıprandım inanın bunalmış vaziyetteyim bide bunun üstüne bukadar yaptıgı seyden sonra bana sırtını dönüpte küsmesıne tahammül edemıyorum.ben neyim acaba benım hiçmi degerım yok.
günaydın hanımlar,çok fazla konu açtım biliyorum ama yorum duymak konuşmak dinleniyo olmak benı cok rahatlatıyor.
şuan içim çok dolu böyle bi aglasam susamam heralde bikaç saat boyunca..
kafamı toparlamaya çalışıyorum kendımı ıfade etmek istiyorum ama okadar yorgunum bitkinimki cümle kuramıyorum sanki
2 aylık evli olupta benım kadar cıkmazda olan varmıdır acaba.
ben cok mutsuzum bu evlılıkten,
sürekli içimde bişeyler birikiyor,tahammül sınırım çok altlarda,seviyorum ama dayanamıyorum,ciddiye alınmadıgımı deger görmedıgımı düşünüyorum.hep bir harp hali hep negatif ve olumsuz bir ilişki,nekadar dayanırım bilmiyorum.
belkı bazı şeylerı ben büyütüp abartıyorum yada kendıme dert edıyorum ama bu anlık olaydan değil birikimden.
bi olay sonucu kızıp küssem,aynı sekılde karsı tarafında küstüğünü görüyorum.konuşmak istesem derdımı anlatmaya çalışsam,ben mutsuzum desem bende mutsuzum,ben çok bunaldım desem bende cok bunaldım seklınde karsılık alıyorum.sorun var ama çözüm yok.
ben böyle degildim negatıflık hayatımın bi parçası değildi şimdi ise kurtulamıyorum bu illetten.
2 gün önce işten dolayı yorgun ve gergın bir günümdü,aksam eşim benı almaya geldıgınde yogunum gergınım dedım,suratım asık,ama onla hiçbir ilgisi yok,anlat ne oldu dedı genel dedım yorgunum sadece..
işte yüzün asık senin,işini neden evine taşıyosun neden bana yansıtıyosun falan filan kavga çıktı,sonra ben küstüm oda küstü konusmadık 2 gün,bugün dedim benı dinlemenı anlamanı istiyorum,işi evine taşıma ben sıkılıyorum dedi falan..
ya inanın anlatamıyorum bile okadar cok sey varki.bana karsı sevgısı var sanki ama saygı sıfır.
bikaç kişiyle konustum evlılıgın ilk yılı zorlu geçer sabredersen kazanırsın dıyolar,kimide nasıl başlarsa öyle gider diyo.
kafam çok karışık,kahkaha atıp gülmeyi unuttum.
iş stresi bi yandan,ev stresi ayrı,bide eşle böyle sorunlar olunca dayanamıyorum artık,çevremede yansıtmak ıstemıyorum problemlerımı.
ama kendımı cok yorgun hıssedyorum,umarım depresyona girmem.
inanın biri soru sormadıkça konuşasım yok..
valla tatlım nasıl başlarsa öyle gider çok doğru bi laf....
ama evliliğin ilk yılı böyledir zamanla oturur daha daha doğru bi laf...
bence sabırlı ol biraz daha..
sen kendini sürekli mutsuz hissettiğin için böyle olur..
sen mutsuz oldukça eşinde mutsuz olur..
bi adım at sadece 2 gün eşine zorlada olsa herzamankinden daha güleryüzlü ve daha neşeli davran sonra konuş anlat derlerini sorunlarını sakince ama yine güleryüzle şakaya vurarak...
eşin sana yine böyle davranırsa gel bul beni....
bende karşılık verdıgım için iyice büyüyo karsılık vermeyıp sustugumda da onun tüm söyledıklerı yanına kar kalıyo,ama işte karsılık verincede ondan bı farkım kalmıyo ve nede olsa oda bana böyle davranıyo deyıp kendınde bunu hak görüyo ve devam ediyo.tam bir kaos:)Bu yapmak istedigini neden hayat gecirmiyorsun ?
O bagirdi sende bagir, o kirdi sende kir küfürün alasini sende yap ki karsindaki bütün bunlari yapa bilir bunun icin erkek olamk gerekmiyor, ama dersin sonunda ben sustuysam korkumdan degil terbiyem müsade etmiyordu ama simdi sayende zivanadan ciktim.
Cok zor seni cok iyi anliyorum, ama bazen gercekden evliligin ilk zamanlarinda olur böyle seyler, ama senin ki biraz sindirmeye calisiyor gibi geliyor.
Sen senlikden ciktikdan sonrada bir evliligin ne anlami kalir ki.
Seni böyle sevdi böyle aldi neden degisesin ki ?
Hadi sigara ok birakmani ister.
Hadi sisman kadin da hic bir erkek begenmez maa bunu zirt birt söylemenin de anlami yok degilmi ?
Bence susmakdansa biraz basa bas kavga etcen , yada aile terapisine gitceksiniz en iyisi bu ama her erkek bunu kabul etmez ne yazik ki
sizin nişanlılık sürecinizde hep sorunlu geçti ben öyle hatırlıyorum canım konularını takip ediyordum.
sen birara nişanı falan atmıştın aslında uyumsuzluklar belliydi neden evlenmek için acele ettin ki keşke biraz daha bekleseydin.
Aynı dönemlerde evlendik sanıyorum bizde ama eşimle önce nasılsak sonra da öyle devam ediyor çok şükür, nasıl olur bilmiyorum insan değişebilir mi acaba sevgi sevgi diyoruz ama aynı eve girince insanın en son aklına sevgi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?