Neler Oluyor Bana..

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Kızlar merhabalar,

Bugünlerde değişik bir problemim var. Ruhen değiştiğimi hissediyorum. Hiç bir zaman çok sakin bir insan değildim ama bu günlerde aşırı sinirliyim. Böyle en ufak şeylerde sinirlerim alt üst oluyor. Elimde ne varsa kırıp dökmek istiyorum. Kimseyle kavga ettiğim yok ama kendime yapıyorum. Tırnak sıkıyorum ellerimin içi yara olmaya başladı, dişlerimi sıkıyorum...Sinirimi alamadıkça telefonumu fırlatıp kırdığımı ortalığı dağıttığımı filan hayal edip rahatlamaya çalışıyorum.

İş yerimde bir kaç sıkıntım var. Çözemediğim ve büyük ihtimalle çözemeyeceğim. Alışmam gerekiyor, ama çok zor. Bundan mı oluyor acaba?

Annem 3 haftadır yanımda son bir kaç gündür ne sorsa avazım çıktığı kadar bağırıyorum sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Özür diliyorum ama bu sefer de artık o tolerans göstermemeye başladı sürekli böyle olunca. Erkek arkadaşım sürekli olarak bugünlerde sende birşey var deyip duruyor. Canım sıkıldıkça ona sataşıyorum. Bana olan ilgisi azaldı. Ama ona sorsanız sana öyle geliyor diyor sürekli. Bilmiyorum ne yapacağım. Ortada hiç bir problem yok ama hiç mutlu değilim.. Sürekli gerginim, geceleri uyuyamıyorum, uyuduğumda da kabus görüyorum.

Ne olur bir yol gösterin bana...

Yani doktor değilim sonuçta ama depresyon olabilir, çünkü bir anda değişim olmuş.. Avuçlara tırnak geçirecek kadar sinirli olmak normal değildir.
Sizde bişeyler birikmiştir ve sonucunda psikolojik çöküntü olmuştur..

Ben genelde öyleyim sinirliyim, eşime anneme falan terslenip duruyorum, sonra pişman oluyorum :59:

Sebepsiz yere ağlamak istiyorum, yalnız kalmak istiyorum. Yalnız kaldığımda da yalnızım ben diye üzülüyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Çocuk gibi davranıyorum. İnsanlar benim aklımın içinde yaşamıyor bakışımdan anlasınlar istiyorum. Kısacası o kadar hassaslaştım ki her şeye ama herşeye alınıyorum. İnsanlar benden kaçıyorlarmış gibi geliyor, ki belki de kaçıyorlar. Çünkü normal değilim... Çok kızıyorum kendime.

Son düzenleme:
bazen olur öyle.durumunuz uygunsa haftasonu doğayla başbaşa olacağınız 2 günlük kaçamak iyi gelebilir. durumunuz 1 aydan fazla sürerse psikoloğa gidebilirsiniz....

Sebepsiz yere ağlamak istiyorum, yalnız kalmak istiyorum. Yalnız kaldığımda da yalnızım ben diye üzülüyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Çocuk gibi davranıyorum. İnsanlar benim aklımın içinde yaşamıyor bakışımdan anlasınlar istiyorum. Kısacası o kadar hassaslaştım ki her şeye ama herşeye alınıyorum. İnsanlar benden kaçıyorlarmış gibi geliyor, ki belki de kaçıyorlar. Çünkü normal değilim... Çok kızıyorum kendime.

Anlıyorum dönem dönem bende de olur ağlamak isteme potansiyeli. Genelde adet zamanlarımda olur ama sizin ki öyle değil muhtemelen.
Acaba bi umutsuzluk durumu mu var?
Yani erkek arkadaşını çok seviyorsundur ama ilgisiz bulup bir geleceğin olmadığını düşünüyorsundur, ondan mı yanlız hissediyorsun acaba..

Ahhh ısyerındekı sorunlar ... Aynı seylerı yasıyoruz , yanlız kalıp kafa dınlemek ıstıyorum bende , artık bırı bana msj atsa bıle sınırlenıyorum gereksız buluyorum herseyı ama yanlız kalınca ınsan neden boyleyım dıyor
cevremdekı cogu ınsanla ufak tefek seyler yuzunden ayırdım yolumu boyle ıyımı oldu bılmıyorum . ama kotu bı durum bu ıns gecer

al işte aynı ben !

Durup duruken sinirleniyorum iş yerinde her zaman güleryüzlülüğüm ile ön plana cıktım bugüne kadar ama son zamanlarda daha doğrusu nişanlandıktan sonra daha sinirli olmaya basladım insanların her yaptıgı batıyor herkesi tersliyorum he bu durumdan memnun muyum tabi ki hayır.

ama üzerimde bir negatif enerji var ne yapsam gitmiyor sanki bilmiyorum cözümü nedir eger bulursan haberim ola canım.

Ahhh ısyerındekı sorunlar ... Aynı seylerı yasıyoruz , yanlız kalıp kafa dınlemek ıstıyorum bende , artık bırı bana msj atsa bıle sınırlenıyorum gereksız buluyorum herseyı ama yanlız kalınca ınsan neden boyleyım dıyor
cevremdekı cogu ınsanla ufak tefek seyler yuzunden ayırdım yolumu boyle ıyımı oldu bılmıyorum . ama kotu bı durum bu ıns gecer

aynen ben de öyle birçok insanla ilişkimi kestim. bazen diyorum yalnızlığıma üzülüyorum en azından aldatıldığıma ikiyüzlülüğe filan değil. ama ne bileyim hayat sor ya...

al işte aynı ben !

Durup duruken sinirleniyorum iş yerinde her zaman güleryüzlülüğüm ile ön plana cıktım bugüne kadar ama son zamanlarda daha doğrusu nişanlandıktan sonra daha sinirli olmaya basladım insanların her yaptıgı batıyor herkesi tersliyorum he bu durumdan memnun muyum tabi ki hayır.

ama üzerimde bir negatif enerji var ne yapsam gitmiyor sanki bilmiyorum cözümü nedir eger bulursan haberim ola canım.

ahh keşke bir bulsam...

arkadaşım acaba menstrasyon donemin yakın mı
yakınsa ondan olabilir benim oyle oluyor..

yok değil ya alaksı yok.. bu aslında yaklaşık bir aydır olan bir durum ve son bir haftadır şiddetleniyor..

Canım bence işle ilgili olan sorunların var bilinçaltında.
Ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Kızlar merhabalar,

Bugünlerde değişik bir problemim var. Ruhen değiştiğimi hissediyorum. Hiç bir zaman çok sakin bir insan değildim ama bu günlerde aşırı sinirliyim. Böyle en ufak şeylerde sinirlerim alt üst oluyor. Elimde ne varsa kırıp dökmek istiyorum. Kimseyle kavga ettiğim yok ama kendime yapıyorum. Tırnak sıkıyorum ellerimin içi yara olmaya başladı, dişlerimi sıkıyorum...Sinirimi alamadıkça telefonumu fırlatıp kırdığımı ortalığı dağıttığımı filan hayal edip rahatlamaya çalışıyorum.

İş yerimde bir kaç sıkıntım var. Çözemediğim ve büyük ihtimalle çözemeyeceğim. Alışmam gerekiyor, ama çok zor. Bundan mı oluyor acaba?

Annem 3 haftadır yanımda son bir kaç gündür ne sorsa avazım çıktığı kadar bağırıyorum sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Özür diliyorum ama bu sefer de artık o tolerans göstermemeye başladı sürekli böyle olunca. Erkek arkadaşım sürekli olarak bugünlerde sende birşey var deyip duruyor. Canım sıkıldıkça ona sataşıyorum. Bana olan ilgisi azaldı. Ama ona sorsanız sana öyle geliyor diyor sürekli. Bilmiyorum ne yapacağım. Ortada hiç bir problem yok ama hiç mutlu değilim.. Sürekli gerginim, geceleri uyuyamıyorum, uyuduğumda da kabus görüyorum.

Ne olur bir yol gösterin bana...
canım aynı şikayetler bende de var bende havaların ısınmasına ve bahar geldiği için yani hava degişiminden olduğunu düşünüyorum umaraım öyledir bir an önce atlatırız bu durumu

PKO tedavisi görüyorum 2 yıldır kullanıyorum zaten..

Yakın zamanda ilacını mı değiştirdin? Çünkü bu dengesiz ruh hali bu tür ilaçların yan etkisidir canım sende bir sorun yok. Aynı hapsa belli ki sürekli aynı maddeleri almaktan oldu. Bir doktorunla konuş diyeceğim ama anlar mı ki işte o var. Hastaların ruh hali kimin umrunda?

ayyyy aynı ben tam olarak ne zaman neden bööle oldum bilmiyorum
takıntılı da değilim ama hassaslaştım kırılgan oldum..
bunun tabiki somut sebepleride var kafama göre alınganlık hassaslık yapmıyorum
neyseki biraz biraz toparlandım ama hala en ama en ufak bi olumsuz cümle duyunca gidiyor herşey
sanırım biraz havaların da etkisi var..yeni uğraşlar da bulmalıyım kendime :31:
bide nedense çocukluktan beri bi huyum var değişimlere çok açık değilim
hatta çocukken evde bi eşyanın yeri bile değişse adapte olamıyordum şimdi tabi bunu bende zevkle yapıyorum
ama 1yıl önce aynı şehirde de olsa farklı bi eve taşındık ve sanıyorum ki hala onun etkisi sürüyor
çünkü evimiz çok tenha durgun şehirden uzak bi yerde :31: bu arada konuyu ihlal etmedim inşallah harmoni kusura bakma canım görünce hem sevindim tek değilmişim diye hemde üzüldüm aynı durumları yaşadığın için
neyse sende herhangi bi gelişme var mı

Kızlar bunun doğum kontrol hapıyla ne alakası var pekı ?

Back
X