Neler oluyor bilemiyorum...

Derin_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
94
0
66
Eskişehir
Benimkisi nasıl bir dert anlamadım.Ben artık kendimi hiç mutlu hissetmiyorum,mutlu edecek hiçbirşey gerçekleşmiyor.Çok şükür sağlığımz sıhhatmz yerinde ancak böyle susturulmuş kabuğuna çekilmiş gibi hissediyorum kendimi.Artık hiç arayanım soranımda yok kimse benimle ilgilenmiyor,eskiden ne çok olurdu.Hayır yani ben kimseye birşey yapmadım ya da benim hakkımda hiçbir gelişme de olmdı ,zaten 2-3 senedir hiç sevgilimde olmuyor gerçi bu biraz benim çok seçici olmamla da alakalı bir durumda neyse onu geçiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum kısacası bu akşam arkadaşlarımla dışarı çıktım misal ama hiç zevk alamadım hiçbirşeyden halbuki eskiden ne kadar çok eğlenirdim...Artık hiç içimde heyecan yok hayat neşem kalmadı durgunlaştım bunalıma girdim resmen.Yaşayan bir ölü gibiyim. Bir derdim var ama ne siz söyleyin...

Canım zaman zaman herkes böyle dönemlerden geçiyor...Özellikle monotonluk veya aynı şeyler daha da tetikliyor bu durumu.Maalesef zamanla geçiyor,çünkü eskiden yaptığın şeyler zevk vermiyor.Başka bi uğraş bulabilirsen belki biraz daha rahat atlatırsın bu dönemi...
Bana da bi ara olmuştu sürekli uyumak istiyordum,işten eve gelince eşim gelene kadar yatıp uyuyordum,kolumu kaldırasım gelmiyordu..Ama belli bi süre sonunda geçiyor...Kendini bunun da geçeğine inandırsan ve çok takmazsan ağır bir depresyon geçirmeden atlatabilirsin..Yanında rahat ettiğin arkadaşlarınla buluş,gez..Kitap okumayı seviyorsan kitap okumayı dene,film izleyebilirsen aklını başka şeylerle doldurmuş olursun..Ağlamak istediğinde ağla hatta iyi gelecekse hissettikleri bi kağıdına yaz veya güvendiğin bi arkadaşınla paylaş..Bu sseni bi nebze olsun rahatlatır...Şu anda bunalımda olduğun için kendini eskisinden daha yalnız hissediyorsun o yüzden hiç kimsen yokmuş gibi geliyor.....Bu dönemde geçicek allah yardımcın olsun

al bendende o kadar.. dosta düşmana karşı sahte sahte gülüşlerle mutlu rolleri yapmaktan yoruldum..
şükürsüz biri değilim şükrediyorum hayatıda seven biriyim. güzelde bi ailem var. ama bazen bunalıyorum işte herşeyden.. allahım hakkımızda hayırlısını versin.. kimseyi kimsenin eline koymasın. seni mutlu edecek aktivitelerle uğraşsan canım mesela yüzme dans spor alışveriş vs. gerçi akıl veriyorum ama bende aynı durumdayım. ben mesela latin dansları hastasıyım..bi dönem kurslarına katıldım.. çok faydasını gördüm. stepe gittim mesela. sporda iyi geliyo hem bedenen hem ruhen kızlar.. zaman geçip gidiyo bi şekilde aslında günümüzün kıymetini bilsek ne güzel..

al bendende o kadar.. dosta düşmana karşı sahte sahte gülüşlerle mutlu rolleri yapmaktan yoruldum..
şükürsüz biri değilim şükrediyorum hayatıda seven biriyim. güzelde bi ailem var. ama bazen bunalıyorum işte herşeyden.. allahım hakkımızda hayırlısını versin.. kimseyi kimsenin eline koymasın. seni mutlu edecek aktivitelerle uğraşsan canım mesela yüzme dans spor alışveriş vs. gerçi akıl veriyorum ama bende aynı durumdayım. ben mesela latin dansları hastasıyım..bi dönem kurslarına katıldım.. çok faydasını gördüm. stepe gittim mesela. sporda iyi geliyo hem bedenen hem ruhen kızlar.. zaman geçip gidiyo bi şekilde aslında günümüzün kıymetini bilsek ne güzel olur

Cok normal bunu hayatinin belli dönemlerinde yasamayan kimse yoktur saniyorum. Biraz zaman gecsin kendinizle ilgilenin sevdiginiz seyleri yapin gececektir diye tahmin ediyorum. Yeni arkadaslar edinin. Ben de arkadaslarimdan zavk almamaya basladigimda, bir mutsuzluk dönemi sonrasi, degistigimi fark ettim, istek ihtiyaclarim arkadas olarak istedigim insanlarin tarzlari kafamda belliydi ve digerleriyle sirf vakit gecirmek beni daha cok sinirlendiriyordu. Yeni arkadaslar edindim, gecti :)

rutin hayat sıkmıştır belki de değişik insanlar farklı ortamlar görmeye ihtiyacınız olabilir, kurs gibi birşeye gitseniz dans,müzik aleti,spor bu sayede farklı ortamlarda farklı insanlarla vakit geçirerek şu anki psikolojinizi hafifletirsiniz belki

Evet zaten bende sürekli vakit geçirecek şeyler arıyorum,yapıyorum ediyorum ama yine aynı yere dönüyorum yine aynı yere.
Spor da yapıyorum sabahları ama dediğim gibi o sadece sabah için geçerli geriye yine tüm gün kalıyor.
Arkadaşlarımı da yavaş yavaş elemeye başladım zaten. Kendimi arınmış gibi hissediyorum gerçekten.Halbuki bir zamanlar ne de çok sevdiğim insanlardı.
İstediğim asıl şey yeni bir şehir yeni bir hayat yeni bir okul, düzenimi değiştirmek istiyorum kısacası.

bence boşver psikiyatri falan ama çok acil kendine bir hobi edin.tamamen kafan dağılıyor sanatla ilgiliherhangi bir kurs uygun olur.çünkü onunla uğraşırken bir bakıyorsun saatler geçmiş ve kafanda bir düşünce kalmamış.ayrıca yeni bir cevre de edinebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…