- 11 Şubat 2011
- 225
- 186
- 103
- Konu Sahibi meleklerkorusu
Bir psikologa görünmelisin, anksiyete atağına benziyor. Tekrarlanma ihtimali var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatınız monoton olabilir miEn cabuk buradan cevap alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum. En azindan bir sure tasinmazsa iyi olur.
Merhaba hanimlar,
Dun bir his, bir duygu, dusunce yasadim ve cok korktum. Yaklasik 1 sene once de yasamistim.
Durup dururken, aniden hayat anlamsiz geldi. Hayatimdaki herkes. Yanimdaki esim. Yasamak. Aileme duydugum sevgi. Tum duygular.yasam.bir anda her sey anlamsizlasti. Cok korkutucuydu.bir kac dakika surdu.
Bu konuda bilgisi olan var mi? Aklimi mi kaciriyorum yoksa depresyon mu? Daha once boyle bi sey yasayan oldu mu?
Bu arada hayatimda son zamanlarda bir degisiklik yok. Bir travma yok.
Gercegin farkina variyorsunuz. Koca evrende bir avuc toz oldugunuzu anliyorsunuz. Bugune kadar size gercek denen seylerin hava oldugunu anliyorsunuz. Alisirsiniz. Birkac saniye degil benim gibi omur boyu oyle hissedersiniz.En cabuk buradan cevap alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum. En azindan bir sure tasinmazsa iyi olur.
Merhaba hanimlar,
Dun bir his, bir duygu, dusunce yasadim ve cok korktum. Yaklasik 1 sene once de yasamistim.
Durup dururken, aniden hayat anlamsiz geldi. Hayatimdaki herkes. Yanimdaki esim. Yasamak. Aileme duydugum sevgi. Tum duygular.yasam.bir anda her sey anlamsizlasti. Cok korkutucuydu.bir kac dakika surdu.
Bu konuda bilgisi olan var mi? Aklimi mi kaciriyorum yoksa depresyon mu? Daha once boyle bi sey yasayan oldu mu?
Ya bi yakınım da da var böyle bi durum o bide boşluğa düşüyor mu gibi de hissediyor özellikle uykusunda ciddi bi durum mu?
Uyanıkken de oluyor çok stresli bi hayatı var ve herşeyi içine atan bi tip o yüzden merak ettimbenim bahsettiğim uyanıkken normal bilinç açıkken o duygu durumları yaşadığı. uykudayken bilemiyorum hiç duymadım![]()
Bana o duygu genellikle mezarlık ziyaretlerimde geliyor. Sizinkinin aksine anlamsızlık duygusu beni rahatlatıyor. Hayatta ne kadar gereksiz şeylere anlam yüklüyor ve benliğimize eziyet ediyoruz. Biraz alakasız olacak ama, ne zaman dertler derya olsa bende, evrenle ilgili bilimsel bir belgesel açıp, şu sonsuzluk aleminde ne kadar da küçük ve önemsiz olduğumuzu düşünüp rahatlıyorum.En cabuk buradan cevap alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum. En azindan bir sure tasinmazsa iyi olur.
Merhaba hanimlar,
Uyanıkken de oluyor çok stresli bi hayatı var ve herşeyi içine atan bi tip o yüzden merak ettim
Ya aslında bu durum uzun zamandır var ama ciddiye almıyor nasıl ikna edicem onu bilmiyorum bu durum daha da ciddi boyutlara varır mı yoksa böyle mi kalıranksiyete başlangıcı olabilir. psikiyatriye bir gitsin.
uzun zamandır varsa bir doktora gitsin. ciddiye de alsın bence.Ya aslında bu durum uzun zamandır var ama ciddiye almıyor nasıl ikna edicem onu bilmiyorum bu durum daha da ciddi boyutlara varır mı yoksa böyle mi kalır
Teşekkürler ikna etmeye çalışıcam çok değer verdiğim birisi çünküuzun zamandır varsa bir doktora gitsin. ciddiye de alsın bence.
En cabuk buradan cevap alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum. En azindan bir sure tasinmazsa iyi olur.
Merhaba hanimlar,