• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler yapıyorsunuz ?

İlk olarak uyuma saatlerinizi düzenleyin derim. Çünkü sabah için tüm enerjinizi bitirmiş oluyor sunuz. Gerçi 02.00 da uyanık olan birinin bu önerisi ne denli dikkate alınır onuda bilemiycem :) bize malum yarın tatil. Rahat rahat takılıyorum

evet kalktım çamaşırları makineyi attım neden biriktirdim hiçbir fikrim yok :( Şimdi de duş alıp almamayı düşünüyorum akşama kadar uyanık kalmayı denicem bakalım olursa akşam 8 gibi yatıcam :(

ben uyku düzeni oturtmaya çalıştım baktım olmuyo. hala da yok bgn 19:30 da uyandım ben. saatli program yaptım fln canım nasıl sıkılıyo o programa uyarken ama nasıl. yani aylardır izlemek istediğim filmi izlemeyi yazsam programa onu izleyemem sadece orda yazıyo diye. araştırıp duruyodum hastalık olduğunu öğrendim. gidicem profesyonel yardım alıcam kendi kendime yapabileceğim birşey değil. dışarı çıkmak bile nasıl zor geliyo ay bgn yağmur var çıkmayayım. bgn güneş açtı sıcaktır şimdi çıkmayayım kafasını insan kendi düzeltemiyor. herşey bahane çünkü benim kafamda

evde su bitiyor karşıda market var ama zor geliyor kalkıp kettle de su ısıtıp onu soğutup içiyorum :KK43: Evde yiyecek ve sigara oldu mu abartmıyorum 1 ay çıkmam ben :KK43:

çocuğunuz olunca hayatınız otomatikmen programa giriyor zaten.
iki çocuğum var sabah kalkma saatimle başlar programım gece yatışa kadar devam eder.
çocuklarım yokken bende sizin gibiydim.

çocuğunuz olunca hayatınız otomatikmen programa giriyor zaten.
iki çocuğum var sabah kalkma saatimle başlar programım gece yatışa kadar devam eder.
çocuklarım yokken bende sizin gibiydim.

Allah bağışlasın ...Bende yok uzun zamanda olacağı yok gibi ..Koca yok en başta nasıl çocuk olcak ..

evde su bitiyor karşıda market var ama zor geliyor kalkıp kettle de su ısıtıp onu soğutup içiyorum :KK43: Evde yiyecek ve sigara oldu mu abartmıyorum 1 ay çıkmam ben :KK43:
Aynı ben:) sigara da bittiginde eve yemek siparis ediyorum sigara da alın diye rica ediyorum:)

Ca
düzeltmeyi denediniz mi hiç :KK43:

Canım benim ruhum tembel. Daha once konu da acmıstım buraya, surekli bunu duzeltmeye calısıyorum ama olmuyor.

Universitede basladı, is hayatında devam etti. Rahata gelemiyorum beni biraz sıkmak lazım. Ya diyelim sabah 8de ise gidicem, hayatta olmaz da 7de uyandım diyelim. Benim kahvaltı kahve sigara gazete derken cıkmam saat 10u bulur. Cok keyifciyim:) her seyi ertelerim evet sabah uyanıp gitsem olur ama gitmesem de bi sey kaybetmem diye ertelerim hep.

Evcimenim, evden cıkmayı da sevmem cok. Simdi dusa gircen hazırlancan sac bas ohoo kim ugrasır giy pijamayı gec tv karsısına...

Ama iste ptesi itibariyle bomba gibi bir doneme baslıcam insallah az uyku cok is karınca gibi olcam

Ca

Canım benim ruhum tembel. Daha once konu da acmıstım buraya, surekli bunu duzeltmeye calısıyorum ama olmuyor.

Universitede basladı, is hayatında devam etti. Rahata gelemiyorum beni biraz sıkmak lazım. Ya diyelim sabah 8de ise gidicem, hayatta olmaz da 7de uyandım diyelim. Benim kahvaltı kahve sigara gazete derken cıkmam saat 10u bulur. Cok keyifciyim:) her seyi ertelerim evet sabah uyanıp gitsem olur ama gitmesem de bi sey kaybetmem diye ertelerim hep.

Evcimenim, evden cıkmayı da sevmem cok. Simdi dusa gircen hazırlancan sac bas ohoo kim ugrasır giy pijamayı gec tv karsısına...

Ama iste ptesi itibariyle bomba gibi bir doneme baslıcam insallah az uyku cok is karınca gibi olcam

offfffff sinir oluyorum kendime :mad:

İnan bende. O kadar bos beles verimsiz geciyor ki gunlerim. Ama buna bugun itibariyle bi durrrr diyelim. İlk hedef uyku duzeni. Bunu da hadi iki gun erken kalktık bugun is guc yok essek gibi uyuyalım diyerek yapamayız:) alıskanlık olsun erken kalkmak. En ozendigim sey kendi ozgur iradesiyle erken uyanan insan:)

offfffff sinir oluyorum kendime :mad:

İnan bende. O kadar bos beles verimsiz geciyor ki gunlerim. Ama buna bugun itibariyle bi durrrr diyelim. İlk hedef uyku duzeni. Bunu da hadi iki gun erken kalktık bugun is guc yok essek gibi uyuyalım diyerek yapamayız:) alıskanlık olsun erken kalkmak. En ozendigim sey kendi ozgur iradesiyle erken uyanan insan:)

bug]n uyumadim arkadaslari kahvaltiya cağırdım ,kahvaltı hazırladım ,banyo yaptım ,odamı temizledim ,bulaşıkları yıkadım derken saat 3 oldu :) bir kaç saat daha dayanırsam sanırım bugünlük uyuyabilirim :)

ERSAĞLA SAĞLIKLI YAŞAM...
EK İŞ VE GELİR ARAYANLAR......
BİTKİSEL VE ÇEVRE DOSTU ÜRÜN KULLANMAK İSTEYENLER....
ERSAĞ TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİNİ KULLANMAK İÇİN GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ...
KARGO ÜCRETİ YOK.
ÜYELİK ÜCRETİ YOK.
LİNKİ TIKLAYIP FORMU DOLDURMANIZ YETERLİ OLACAKTIR...
AYRICA SPONSOR HEDİYENİZDE BİZDEN
SADECE TIKLAMANOZ YETER.
ASLA PİŞMAN OLMAYACAĞINIZ ÜRÜNLERİMİZ SİZİ BEKLİYOR....
İLETİŞİM VE DESTEK İÇİN:507

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışıyorum yeni evliyim sabah 8 de evden çıkıyoruz akşam en geç 7 gibi evdeyiz cumartesileri 1e kadar çalışıyoruz. 2 günde 1 yemeğimi yaparım arada izin verir atıştırmalıklarla geçerim. Hafta içi hafta sonu yıkadığım çamaşırları toparlar ütülerimi tv karşısında yaparım. Hafta sonu 1 gün evi çeker temizlerim lavabolar balkon halledilir. Hafta içi yine duş aldıkça lavaboları üstten alırım. Hafta içi mutfağım genelde her akşam yemekten sonra toplanır fırını siler temiz bırakırım. Pazar günü eşimle bana aittir. 1 aylık yemek listem hazırdır ona göre ihtiyaç oldukça eve geçerken market alışverişimi yapar geçerim.Düzenli programlı bir insanım bu işleri kolaylaştırır. Dışarı çıkmadan duşumu alır hazırlanırım genelde 1 saat önceden başlarım yani:KK53: Hoppa

evet kalktım çamaşırları makineyi attım neden biriktirdim hiçbir fikrim yok :KK43: Şimdi de duş alıp almamayı düşünüyorum akşama kadar uyanık kalmayı denicem bakalım olursa akşam 8 gibi yatıcam :KK43:
8 çok erken olur 10 yapın siz. Birde mesela belliki gece oturmayı seviyorsunuz benim gibi. Sakın akşam kahve içmeyin.duşunu zu alıp. Saat 8 de bir bitki çayı alıp oturun nette biraz gezin. 2 saat sonra saat 10 da uyumaya gidin.

Ben çalışıyorum 8-5
eve gelince eşim gelene kadar ortalık topluyorum yemek yapıyorum
eşim gelince yemek yiyoruz sonra ben mutfagı topluyorum o arada çay demlenmiş oluyor
dizi yada film izliyoruz
cumartesi genel temizlik yapıyorum 2 saat sürüyor
pazar günüde geziyoruz
haftalık yemek programı hazırlıyorum.

Ben de aslında sonra sloganlı bir kişiyim .:KK48: Ama işte etrafımı şimdi diyenler sarmış :KK70: Hiç tembellik yapamıyorum :mad:

Demir düşüklüğümde var . Çok yorgun hissediyorum ama yine de tembellik etme fırsatım olmuyor . :KK12:

Benim de kendimi yakasım geliyor inanır mısın 1 aydır hiçbir şey yapmıyorum ööööööööööyyyyyle oturuyorum sen gene çamaşırlar yikiyormuşssun ben onu da erteliyorum :KK43:[/QUOTE]
Camasirlar yikaniyor kuruyor ama utulenecekler daaağ gibi......
biktim ya resmen bitek ben boyleyim saniyordum
megerse yanliz degilmisim:KK43:

işe gidince düzen oluşuyor illa ki.
ama çalışma hayatı yoksa, ev hanımı, öğrenci vs. isen düzenli davranmak çok daha zor.
çünkü kafana göre takılma şansı doğuyor.
o yüzden de insan salıyor kendini.
bence günlük, haftalık, aylık hedefler koymak gerekir çalışılmıyorsa.
mesela en basitinden bugün bir film izleyip analizlerini okuyacağım denebilir.
beyni aktif kılan birçok şey var. onlara yönelik hedefler belirleyip yaşamak ve vaktimizi iyi değerlendirmek oldukça önemli.
boş yaşamamalıyız hayatımızı. her dakika çok kıymetli çünkü.
tembellik etmek kendimize yapacağımız en büyük kötülüklerdendir bana göre.

Ben de her işini erteleyen bir insandım (hala da o yanım ölmedi ama artık dozunda) ama keşfettim ki istek eylemi değil eylem isteği doğuruyor :) yani bir işi yapmak için keyfimin gelmesini beklersem hiç gelmiyor, o yüzden kendimi zorlayıp kalkıp ne yapacaksam yapıyorum. Bitince de kendimi çok iyi hissediyorum :)

Back
X