Ben şuan 22 yaşındayım...18 yaşında birine aşık oldum çok sevdim önce ilişkimiz imkansız gibiydi...birbirimize aşık olmak gözüyle bakmıyorduk ne olduysa 31 aralık 2009 da oldu herşey...31 aralık gecesi bana msj attı.yeni yıla girerken sana birşey açıklayacağım düşüncen benim için çok önemli istersen birdaha msj atmam sana dedi...ben ne diyeceğini az çok anlamıştım tamam dedim ve beklemeye başladım.normalde kolay kolay kimseyi kabul edemem hoşlanmadım biri olursa anında reddederim hoşlansamda kolay kolay açılmam açılmasına izin vermem ama ne olduysa ona yenik düştüm ve tamam dedim 31 aralık gecesi ben senden çok hoşlanıyorum sana aşık oldum benim sevgilim olurmusun dedi kabul ettim çok romantik biriydi ve beni çok seviyordu özel günlerde hediyeler alırdı romantik msjlar atardı beni ailesiyle falan tanıştırdı.Ta kii bize nazar değene kadar...Birgün konsere gittik sevgilimlen.yanımızda sevgilimin kız kardeşi kız kardeşinin arkadaşı ben ve erkek arkadaşı vardı...konser alanı babamın çalıştığı binanın hemen önündeydi.sarılmak istedim beni itekledi baban görür olmaz dedi bende trip attım biraz bağardım ben korkmuyorum senmi korkuyorsun dedim ogün kavga ettik bu gidiyordu tam kız kardeşi durdurdu abi gecenizi bozmayın diye.neyse ogün bütün gece çok güzel geçti bana hediye falan aldı.neyse ben bundan önce eve gittim babamlan.bana msj attı eve geldim hayatım diye.bende tamam aşkım dedim neyse sabah oldu msj atıyorum cvp yok öğlen oldu cvp yok akşam oldu cvp yok...dedim heralde msjı bitti bekleyeyim 1 gün dedim.1 gün geçti msj atmadı ev telefonlarını aradım annesi çıktı kızım sanırım tartışmışsınız oğlumun üstüne gitme fazla zamana bırak dedi.halbuki ogün sorunumuzu halletmiştik.neyse günler geçti günler sonrasında bana tek bir açıklama yaptı msj attı.ayrılmamız gerekiyordu daha fazla yapamıcam senle dedi.ne oldu ne bitti bilmiyorum.ben sevgilimden ayrılmaya dayanamadım ve evden kaçtım hemde eski sevgilime.sakın yanlış bişi düşünmeyin buyüzden açıklamasını yapıyorum.Ondan ayrılınca yaşadığım şehir beni boğmaya başladı.Eski sevgilimde askerden yeni gelmişti...Kız kardeşi vardı ve kız kardeşi benim arkadaşımdı.Onu aradım ben iyi değilim böle böle bi durum var eve gidemem bu şehirdede kalamam.yanıma gel dedi burdan bişiler ayarlarız olmadı sna ev tutarız dedi.ogece sırf buyüzden onlara gittim.neyse sadede geliyorum aradan 3sene geçti biz ilk defa sevdiğim çocukla buluşucaktık beni aradı buluşalımmı dedi elim ayağım titriyordu çünkü ona deli gibi aşıktım...arabayla beni aldı herzaman gittimiz biyer vardı oraya gittik piknik alanı gibi.bana demezmi ben evlensem düğünüme gelirmisin diye?Oan başımdan aşağı kaynar sular döküldü.evleniceğini anlamıştım suratıma baktı tmm tmm ben anladım anlıcamı dedi.Sonra noldu biliyormusunuz ben onunla barışma hayalleri kurarken o görüşmemizden 1 ay sonra kızın biriyle sözlendi aradan 1 ay geçmeden nişanı oldu aradan 3 ay geçti ve facebookuna son bakışımda birde ne göreyim düğün davetiyesi.ağlasamda sızlasamda boştu. 4 senemi ayırdığım çocuğa 5 bilemedin 6 aylık bi kız sahip oluyordu.düğün günü geldi odamda oturuyorum her korna sesi beynime bıçak gibi saplanıyordu ogün benim öldüğüm gündü.Şimdiki halimi anlatayım size.evleneli 2 sene falan oluyor hemen hemen.ben ondan sonra çok kişiyle sevgili oldum ama hiçbirine bağlanamadım laf olsun diye konuştuklarım oldu çoğu zaman...kendime olan güvenimii yitirdim evde duramaz oldum duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki.yani bildiğiniz halil sezai modundayım.sevdiğim çocuğun bi arkadaşı var ortak arkadaşımız onla görüşüyoruz arada.kardeşim gibi sevdiğim insan yanlış anlaşılma olmasın normal amaçlı görüşüyoruz.arada sevdiğim çocukla ilgili bilgiler veriyor.en son kızı olduğunu öğrendim çok üzüldüm aslında biyandan sevindim.Ona olan sevgim aşkım okadar büyükki evlendiği kadınla mutlu olduklarını görecek kadar büyük...şimdi siz okuyun siz yorumlarınızı yapın ben sizce napayım ne edeyim