Nelere dikkat etmeliyim

ozlemsss381

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
93
36
8
29
Bir once ki konumu biliyorsunuz bayanlar. Esimle is arkadasi kizi bas basa yemek yerken gormustum telefonunda fotograf olarak. Aldattigini dusunmuyorum icime oyle birsey dogmadi his olarak. Ama rahatsiz oldugumu bilip boyle birsey yapmak ustelik ben gormesem bana soylemeyecekti bile buda aldatmak olmuyor mu ? Her neyse soruma gelecek olursak. Yine de icime bir kurt dusmedi degil. Aldatan erkek nasıl anlasilir. Nelere dikkat edilmeli nasil gozlemlenmeli ? Kac gundur icim huzursuz mutsuz ☹

erkeğine göre değişir, normalden çok daha iyi davranır, yada normalden daha kötü davranır...kişisel bakımına daha çok özen gösterir, aklı hep başka yerdedir, dalar gider...seni daha çok eleştirebilir yada tam tersi hediyeler almaya başlar:)

Aslında yazdıklarında birbiri ile örtüşmeyen şeyler var aldattığını düşünmüyorum ,ama içime yine de bir kurt düşmedi değil ,aldatan erkek nasıl anlaşılır ,nelere dikkat edilmeli nasıl gözlemlenmeli ,kaç gündür içim huzursuz mutsuz ,bu yazdıkların dan aslında içinde hala şüpheler olduğunu kendin itiraf ediyorsun, fakat inanmak istemiyorsun bu durumda demek yüzde yüz emin değilsin ,peki bir soru güvenmeden bir ilişkiye devam etmek nasıl bir ızdırap şu an yaşadığın ruh halinin sebebi bence

Telefon hattının dökümüne bakıp sürekli konuştuğu yada mesajlaştığı birisi var mı diye inceleyebilirsiniz.

Yalnız bence aldatsa da aldatmasa da kadın bir arkadaşıyla işyeri dışında yemek yemesi normal değil, sizin erkek arkadaşınızla yemek yemenizi sorun etmeyecekse sizde sorun etmeyin. Ancak güveniyorsanız hiç beklemeden böyle bir şeyi nasıl yaptığını ona söylemek en doğrusu, bende arkadaşımla yemeğe gideceğim bilgin olsun deyin bakalım ne yapacak.

Adam hem aldatıp hemde selfie mi çekiliyo,pek mantıklı değil çünkü.
Ikilemde kalsigim konu da bu zaten. Benim yapim kiskanc bir yapi zaten. Esimin karsi cinsle 2 3 kelimeden oteye gidip samimi olmasina hic tahammul edemem belli etmem ama icimden hasetlenirim. Acaba yine kiskancligimin kurgusu mu bu icimde ki kurt yoksa varmidir birsey. O yuzden nasil anlasilir net nasil ogrenirim icimdeki hissi nasil netlestiririm bunun cevabini ariyorum

Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış demişler ,eşin eskisinden daha çok dış görünüşüne özen gösteriyormu ,sana daha yakın da olabilir bazı erkekler kurnaz davranır eskiye nazaran daha ilgilimi mesela ,eskiye göre eve geç gelmeleri ansızın gelişen bir plan şundan dolayı geç gelcem gibi mazeretleri varmı veya yakın bir erkek arkadaşı ansızın bir işten dolayı veya bir olaydan dolayı onu arayıp dışarı çağırıyormu bazı erkekler danışıklı dövüş yapıyor bu gibi konular da telefonla pek bir şey elde edemeyedebilirsin yedek telefon ve hatla dışar da sakladığı ikinci telefonu bile olabilir eskiye göre daha neşelimi mesela bu gibi şeyler ele verir erkeği

Geçenki açtığınız konuyuda okumuştum bu sizin yersiz kıskançlığınız değil hangi kadın olsa böyle yemek yemeleri foto çekilip göndermeleri normal karşılamaz bu gereksiz kıskançlık değil kusura bakmayın kocanızın dangalaklığı

Katılıyorum. Isterse duygu , cinsellik olarak aldatmiyor olsun. Bence buda bir aldatmak. Ve nasil bir yol izlemeliyim bilmiyorum

Hissediliyor genelde. Bir şeyler eskisi gibi değil, bunu fark ediyorsun. Bende öyle oldu en azından. Görünüşte bir şey yoktu ama sürekli dibimizde biten bir kız arkadaşından aşırı rahatsızdım. Kız hatta benimle dahi aşırı ilgilenen, ayağımı ayakkabı vurduğunda koşa koşa gidip yara bandı alarak ayağıma yapıştıran birisiydi. Dışarıdan birisi görseydi benimle çok samimi olmak isteyen zavallı bir kızcağız olduğunu düşünebilirdi. Dersim erken bitince eve gelmeseydim aldatıldığımdan belki hiçbir zaman haberim olmayacaktı.

Öyle net yazmışsınız ki sizin bir erkek olduğunuzu düşünüyorum nedense

Bi arkadasımda böyle gözüne soka soka belirtiler olmasına ragmen yok hayır aldatılmıyorum demişti de inandıramamıstık
Ceplerini kontrol et sıkca telefonunu falan

Aldatıldığınızı öğrenince boşanacak mısınız?

Aldatılan kadın bence affetmez bi kalemde bitirir. Gerçi Ben bekarım bekara boşanmak kolay. Ama ben affetmezdim yediremezdim
Affedenler de var benim etrafım da oldu yakın arkadaşlarım ne yani ben boşanayım o mu alsın diye diye inatla kendilerini boynuzlattılar böyle tipler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…