Nelere dikkat etmeliyim

Her erkek aldatır. Ruhunda hayalinde olsa da aldatır. Dürüst olalım.
Siz bunu sürekli takıntı haline getirerek kendinize yazık edersiniz, kimseye de bır sey olmaz.

Bende çok kıskancım, böyle bi durumda bende büyük tepki gösterirdim, kimi insan göstermez karakterden karaktere değişir. Aldatıyorsun damgası yapıştırırdım ben yaşasaydım ama dışardan bir göz olarak bakabilmeyi başardığımız zaman bu gayet normal bir olay haline geliyor yani aldatıldığınızı sanmıyorum ben..

Her erkek aldatır. Ruhunda hayalinde olsa da aldatır. Dürüst olalım.
Siz bunu sürekli takıntı haline getirerek kendinize yazık edersiniz, kimseye de bır sey olmaz.
'Her erkek' aldatmaz, katılmıyorum. Erkeklerin aldattığı gibi kadınlar da aldatıyor aldatmak sadece erkeklere özgü bir şey değildir genelde öyleymiş gibi yaklaşılıyor ama tamamen bir karaktersizlik meselesi cinsiyet meselesi değil bu. Hiçbir genellemeyi doğru bulmuyorum.

Siz eşinize diyin ki "Ben de falanca adamla başbaşa yemek yiyeceğim haberin olsun aşkım" bakalım kendisi nasıl tepki verecek?
Yani benim sevgilim yapsa bunu paralarım heralde ve büyük ihtimalle terk ederdim.

ıs arkadasıyla ınsan yemege gıder bunda bırsey yok ama yemege gıdınce bas basa bır resım cekılelım romantızmı dusunmez o ıs arkadaslıgından cıkar baska bır samımıyettır o ...

İçimde öyle bir his yok diyorsun ama his olmasa konuyu açmazdın. Bana masum gelmemişti açtığın konu. Ayrıca bana göre sana söylemeliydi baştan. Bence ona belli etmeden takibe almaktan başka çaren yok.

Aslında söyleyeceklerim büyük ihtimal tasvip edilmeyecek ama ben fotoğraflı yemekli gizli saklı bir şey görsem ya bana izah eder ya,da biter. Çünkü aldattıgına emin olmasam da bu şüpheye düşüren kendisi ise benim içimi raaht ettirecek açıklama ve kanıt da ondan,gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…