- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
sen de çirkini al yakışıklı yap
bizim sınıfta bi kız, hımbıl kilolu saçı başı karışmış bi çocukla çıkmaya başladı, çocuk sonra kilo verdi vücut yaptı saçı başı değişti giyimi. sonra kızla ayrıldılar ama
sen de çirkini al yakışıklı yap
bizim sınıfta bi kız, hımbıl kilolu saçı başı karışmış bi çocukla çıkmaya başladı, çocuk sonra kilo verdi vücut yaptı saçı başı değişti giyimi. sonra kızla ayrıldılar ama
Ay zaten cirkin kocalarını bile kıskanclıktan kırılıyor millet, bir de yakısıklısını bulsalardı hepten fıttırırdık ülkecek. Yeterli böylesi. Düşün sokakta geziyorsun yanında burak özçivit endamında bir sevgili. Noo bro nooo.
Ha kendimi katmıyorum tabi ki, yorumlardaki bütün kk kadınlarının oldugu gibi, benim kocam da yakısıklılar sınıfında.
Yakisikli erkekler de mal gibi oluyor be. Sevismeyi bile bilmiorlar. Cok sığlar. Aklimi başimdan alsin daTüm yakışıklıları buradaki kadınlar kapmış ya haksızlık. Yakışıklıları halka geri verin...
1 taneydi ben aldım :)Çevremde bir tane bile yakışıklı adam yok. Okulda sınıfımda, fakultemde de yoktu. Olanları saymıyorum çünkü sevgilileri vardı. Hiç mi yakışıklı adam denk gelmez ya. Bulanlar nasıl buluyor? Nerede bu yakışıklı adamlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?