• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde hata var ?

Güzel kızlardan hoşlanırlar hehe :KK66:
Zeki olup da çaktırmayandan olabilir güçlü olup da gene bazı konularda ona muhtaç olduğunu hissettiren kadınlardan olabilir :)
Unutamayacakları kadın tarifini verirdim de şimdi olmaz o da bana özel :KK70:
Tarif mi :KK53:
Gaç yumurta lazım terbiyesi için :P

Bence bazı öküzler , pardon bazı erkekler , kadının üzerinde baskı kurabilmek ve her anlamda kendine muhtaç edebilmek için pasif kadınlardan hoşlanırlar KeediciK KeediciK bilmem anlatabildim mi annem kuzum bi tanem :)

Kesinllikle validem.
Seninle aynı fikirdeyim.
Şimdi arkdaşlarım bu konulardan dert yanınca KK hatunlarına bir danışayım dedim ama farklı algılandım sanırım :)

Sana öyleleri denk gelmiş. :) kimseye eyvllahı olmayan iki arkadaşımın uzun yıllardır ilişkileri var. pasif sessiz sakin iki arkadaşım hep yalnız. Dışa dönük ama sevdi mi boyun eğlebilecek bir arkadaşım genelde yalnız. Kendisini çok beğenen bir arkadaşım ilişkileri oluyor ama ciddiye dönemiyor. Kısaca her türlü durumla karşılaşabilirsin.
İlişkisi olan insanlar karşısındaki ne isterse yapıyor o yüzden mutlu diye bir şey yok. Tabii ki yalnız biri kadar free olamazsın, en azından sadakat şart. Ama onun dışında karşılıklı makul tavizlerle de yürüyebilir ilişki veya biri diğerinin kulu kölesi olabilir. Bu tipler genelde birini bulur. Yönetilmek isteyen yönetecek olanı bulur. Veya kendisiyle eşit söz hakkına sahip biri olsun isteyen kişi yine kendine göre birini bulur.
Eğer ilişkilerin uzun sürmüyorsa beklentilerinin uyuşacağı insanları bulamıyorsun demek ki. Önce farklı şeylere bakıp sonradan bakmadığın şeylerle karşılaşınca yürümüyor demek.

Yazdıklarınızı doğru buluyorum evet.
Biraz fedakarlık ve ılımlı olmak gerekiyor o zaman.
Diretici olup hep kendimden taviz vermem denildiği noktada sıkıntı oluyor demek ki :KK14:

Kesinllikle validem.
Seninle aynı fikirdeyim.
Şimdi arkdaşlarım bu konulardan dert yanınca KK hatunlarına bir danışayım dedim ama farklı algılandım sanırım :)
Kendinize değil yalnız olmayanlara çuvaldızı sokmuş gibi oldun. :D
Aslında bi formülü yok işte elektrik tutacak. :rapci:

Güzel kızlardan hoşlanırlar hehe :KK66:
Zeki olup da çaktırmayandan olabilir güçlü olup da gene bazı konularda ona muhtaç olduğunu hissettiren kadınlardan olabilir :)
Unutamayacakları kadın tarifini verirdim de şimdi olmaz o da bana özel :KK70:

Tarif bekliyoruz :)

Yazdıklarınızı doğru buluyorum evet.
Biraz fedakarlık ve ılımlı olmak gerekiyor o zaman.
Diretici olup hep kendimden taviz vermem denildiği noktada sıkıntı oluyor demek ki :KK14:
Karşındakinin verdiğinden fazla taviz verirsen işte o her şeye boyun eğen konumuna düşüverirsin.

bazı seyleri alttan alman lazım ama bazı yerlerdede hop demen lazım.yinede cogu erkek dediğin gibi sana ihtiyacım yok mesajı veren kadın sevmez cünkü kendi kral olmak ister

Güçlüyüm diye fake atan kadınlardır onlar.

"Güçlü kadın ağlamaz", "güçlü kadın duygularını göstermez", "güçlü kadın her şeyi içine atar", "güçlü kadın gık etmez", "güçlü kadın serttir" gibi absürd tanımlamaların olduğu bir toplumda hissizleşmiş, normal çizgiden çıkmış, içine atarak kendisini ezmekte & özgüvenini yok ederek kendisini duygusal bunalıma sokan kadınların güçlü sanılması normaldir.

Kızlar :KK54:

Klasik bir gizyy başlığıyla başlıyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var:KK16:

Hem çevrede yakından şahit olduğum çoğunlukla benim başımada gelen bir durum.

Erkekler nasıl kızlardan hoşlanır ?

Özgüveni yüksek açık sözlü ayaklarının üzerinde durabilen güçlü kadın olarak tabir ettiğim kadınlar neden tercih edilmez ?

Her zaman erkeğin yardımına muhtaç alttan alan erkeklerin fikirlerini kendi fikirlerinden üstün tutan kadınlarımız dışardan bakıldığında mutlu görünüyor.

Güçlü kadınlarsa tek başına.

Ne bu şimdi :silah:
Canim nasil ki bizler binbir cesit erkek tipleri arasindan nedense kendi zevkimize gore erkekleri begeniyorsak (mesela ben duygusal kibar romantik erkek severim maço kiskanc erkek sevmem)
Onlarinda tercihleri farkli...

BENCE erkekler kadinin kendinden guclu olmasini genelde tasiyamaz cunku her zaman bir cekip gitme cesareti olur boyle kadinlarda kanayan parmagina opte gecsin diyen kadinlara bayilirlar digerleride kanini bosa gitmesin diye kendi emer isine bakar muhtac degildir erkekler icin boyle kadinlar hep korkutucudur ama kimiside boyle sever ozellikle kendinde cesaret olmayan erkekler

Canim nasil ki bizler binbir cesit erkek tipleri arasindan nedense kendi zevkimize gore erkekleri begeniyorsak (mesela ben duygusal kibar romantik erkek severim maço kiskanc erkek sevmem)
Onlarinda tercihleri farkli...

Doğru kişileri seçemedikleri için yaşanıyor bu durum o halde :KK14:

BENCE erkekler kadinin kendinden guclu olmasini genelde tasiyamaz cunku her zaman bir cekip gitme cesareti olur boyle kadinlarda kanayan parmagina opte gecsin diyen kadinlara bayilirlar digerleride kanini bosa gitmesin diye kendi emer isine bakar muhtac degildir erkekler icin boyle kadinlar hep korkutucudur ama kimiside boyle sever ozellikle kendinde cesaret olmayan erkekler

Bende bunu düşündüm aslında.
Kangren olmaya müsait durumlarda gözü kara davranırlar diye uzak duruyorlar

Back
X