- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güçlü adam yanında güçlü kadın ister. Sizin çevrenizdekiler muhtemelen adam kılıklı mantarlarla takılıyor o yüzden yalnız kalıyorlar.
kişiden kişiye değişir o bence
Evet adam sanıp sonrasında mutsuz oluyor olabilirler![]()
Herkesin başına gelir öyle adamlar dönem dönem.
Teşekkür ederimEvet bu detay da var.
Üslup konusunda belki de sıkıntı yaşanıyor
Bu arada mutluluğunuz daim olsun![]()
Erkekler diye ayrim yapmiyorum. Hicbir insan kendini begenmis, kibirli birinden hoslanmaz. Belki de sebep budur.
Bence yanlış. Hep güçlü, ayakları üzerinde durabilen kadınlar tek başına kısmı bunun dillendirilmesiyle alakalı bence. Tam tersi konumda diyebileceğimiz bir kadın yalnızsa bunu dillendirmiyor ki. Güçlü diye tabir edilen kadınlar genellikle bunu dillendirmekten yana, kendi hayatımı yaşıyorum, ayaklarım üzerindeyim ama evlenmek yuva kurmak istediğim halde bunu yapamadım demek yerine, erkekler benim gibi kadınlardan korkuyor, hep ezik kadınları seçiyorlar demek biraz ego şişirmece oluyor ve işe geliyor. Çok dillendirildikçe de güçlü kadınlar hep yalnızmış gibi bir algı oluşuyor.
Büyük memelileri severler.
D cup iyidir.
Hayır, kimse sessiz kalmalı demedim.Hem güçlü olup hem gücünün farkında olup sessiz kalmak gerekiyor öyle mi![]()
Hayır, kimse sessiz kalmalı demedim.
Sadece , güçlü kadınlar yalnız kalıyor düşüncesinin yanlış bir genelleme olduğunu düşündüğümü söyledim :)
Hem güçlü olup hem gücünün farkında olup sessiz kalmak gerekiyor öyle mi![]()
Konu biraz yalnız olmayan, mutlu bir ilişkisi olan kadınlar ezik kadınlardır, erkeklerin her dediğini yaptıkları için yalnız değiller der gibi olmuş aslında. O yüzden tepki çekiyor.
Erkekler aç mahluklar . Hem yemekte hem yatakta doyuran kadınlardan hoşlanırlar .![]()
Her erkeğin hoşlandığı kadın tipi farklıdır. Kimi erkek ayaklarının üzerinde duran, bağımsız, ona minnet etmeyen kadından hoşlanırken kimisi ona minnet eden, her dediğini yapan, sözünden çıkmayan kadından hoşlanabilir. Nasıl kadınlar için belli kalıplar yoksa erkekler için de yok. Biraz nabza göre şerbet vermeniz gerekebilir, ben beceremiyorum bunu ama :)