• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde hata var ?

naştan sona katılmadım. boyle genellemeleri isine nasi geliyosa ole uyduruyo birileri diye dusunuyorum. herkesin istedigi kisilik ayri ve farklidir. ve bu sadece erkekler icin degil kadinlar icin de gecerli. manasiz buldum genellemenizi

naştan sona katılmadım. boyle genellemeleri isine nasi geliyosa ole uyduruyo birileri diye dusunuyorum. herkesin istedigi kisilik ayri ve farklidir. ve bu sadece erkekler icin degil kadinlar icin de gecerli. manasiz buldum genellemenizi

Sizinde fikrinize saygı duyuyorum.
Genelleme nedenim çevremdeki kişiler ve yakındıkları şeylerdi. :süslü:

Her zaman erkeğin yardımına muhtaç alttan alan erkeklerin fikirlerini kendi fikirlerinden üstün tutan kadınlarımız dışardan bakıldığında mutlu görünüyor.

Gelenek görenek, aşktan dönmüş bir çift göz, psikiyatrinin yazdığı mutluluk hapı ya da para etkisinde kalmış insancıklar sayesinde ,dünyayı kurtardım sanıyor erkekler. Kim öyle hissetmek istemez kii?!

Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.Güçsüz kadınlardan hoşlanan hiçbir erkek görmedim çevremde şimdiye kadar.Sürekli şikayet eden,ağlayan zırlayan,hiçbir şeyi tek başına beceremeyen bir kadın tam tersine itici görünür erkeklere. çekici bulanlar sa güçsüz erkeklerdir.İstedikleri gibi yön verip istedikleri gibi baskı altında tutarlar çünkü kendilerine güvenleri yoktur.

Güçlü kadınları kaldıramayan erkekler ezik erkekler genelde. çünkü bir erkek güçlü ise sözün özü adamsa gereksiz ayrıntılara takılmıyorki zaten. yönetmekmiş ezmekmiş falan uğraşmıyor yani. kendine ve ilişkisine odaklanıyor. biz henüz buna denk gelemedik. ama erkeklere tahammül edebilen ve kimse gocunmasın çoğu şeye evet diyen kadınlar evlenebiliyor bizim ülkede. eğriye eğri doğruya doğru

Gelenek görenek, aşktan dönmüş bir çift göz, psikiyatrinin yazdığı mutluluk hapı ya da para etkisinde kalmış insancıklar sayesinde ,dünyayı kurtardım sanıyor erkekler. Kim öyle hissetmek istemez kii?!

Tam tersini gördüklerinde de afallıyorlar. :KK51:

Ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.Güçsüz kadınlardan hoşlanan hiçbir erkek görmedim çevremde şimdiye kadar.Sürekli şikayet eden,ağlayan zırlayan,hiçbir şeyi tek başına beceremeyen bir kadın tam tersine itici görünür erkeklere. çekici bulanlar sa güçsüz erkeklerdir.İstedikleri gibi yön verip istedikleri gibi baskı altında tutarlar çünkü kendilerine güvenleri yoktur.

Belki de güçsüz erkeklere denk geliyorlar.
Kendilerinde olmayan gücü kadında da olsun istemiyorlar.

Güçlü kadınları kaldıramayan erkekler ezik erkekler genelde. çünkü bir erkek güçlü ise sözün özü adamsa gereksiz ayrıntılara takılmıyorki zaten. yönetmekmiş ezmekmiş falan uğraşmıyor yani. kendine ve ilişkisine odaklanıyor. biz henüz buna denk gelemedik. ama erkeklere tahammül edebilen ve kimse gocunmasın çoğu şeye evet diyen kadınlar evlenebiliyor bizim ülkede. eğriye eğri doğruya doğru

Ah bade'm erkeklerimiz pohpohlanmaya kral ve prens görünmeye alışkın.
Küçüklükten büyüyene kadar hep ayrıcalıklı yetişiyorlar..

genelleme yanlış olur ama cevaben

''Özgüveni yüksek açık sözlü ayaklarının üzerinde durabilen güçlü kadın olarak tabir ettiğim kadınlar neden tercih edilmez ?''
bunu genelde öküz diye tabir ettigimiz adamlar yapar,

düşünceli, zeki, aydın insanlar tamda bu tabirdeki kadınları arar.

genelleme yanlış olur ama cevaben

''Özgüveni yüksek açık sözlü ayaklarının üzerinde durabilen güçlü kadın olarak tabir ettiğim kadınlar neden tercih edilmez ?''
bunu genelde öküz diye tabir ettigimiz adamlar yapar,

düşünceli, zeki, aydın insanlar tamda bu tabirdeki kadınları arar.

Kesinllikke katılıyorum :KK52:

Amannnn Türk erkeği için bu kadar kafa yormaya değmez

Konunun ozu bu aslinda. Uzun yorum yapacaktim da degmez. :ıslık:

turk-erkegini-anlatan-en-iyi-karikatur--i668774-600.jpg

Son düzenleme:
Baya guzel bi yorum olmus.Yazan ellerine saglik.
Ve Gizyy mutlu olmak icin bi erkege ihtiyac duyulmayanlardan biriyim.
Gucluyum demiyorum bahaneler arkasina da saklanmiyorum.Erkekler genelde kisiliklerini sindirebilecekleri kadinlari tercih ediyo diye dusunuyorum.

Kişiliğinde dişli olan biri olunca da geri vites alıyorlar alone'm.
Sen güçlü bi kadınsın ayrıca seviyorum seni :KK36:

İlişkinin başında nabza göre şerbet vermem lazım dediğim yorum nerde?
Iliskinin basi sonu belirtmemissin. Nabza gore serbet vermeyi cozemedim bi turlu demissin. Su anda yalnizliktan yakindigin icin bunu iliski basinda yapamamaktan yakindigin sonucunu cikardim.

Iliskinin basi sonu belirtmemissin. Nabza gore serbet vermeyi cozemedim bi turlu demissin. Su anda yalnizliktan yakindigin icin bunu iliski basinda yapamamaktan yakindigin sonucunu cikardim.

Genel bir konuydu :)
İlişkinin başında sırf adamı bağlamak amacıyla takınmayacağım bir durum olur.
Sadece nabza göre şerbet olayını hiçbir ilişkide çözememişimdir taviz vermek gibi olarak düşündüğüm için.
Onu kastetmiştim :)

Back
X