• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerde hata var ?

Kızlar :KK54:

Klasik bir gizyy başlığıyla başlıyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var:KK16:

Hem çevrede yakından şahit olduğum çoğunlukla benim başımada gelen bir durum.

Erkekler nasıl kızlardan hoşlanır ?

Özgüveni yüksek açık sözlü ayaklarının üzerinde durabilen güçlü kadın olarak tabir ettiğim kadınlar neden tercih edilmez ?

Her zaman erkeğin yardımına muhtaç alttan alan erkeklerin fikirlerini kendi fikirlerinden üstün tutan kadınlarımız dışardan bakıldığında mutlu görünüyor.

Güçlü kadınlarsa tek başına.

Ne bu şimdi :silah:

*Konuyu genelleme sebebim çevremdeki kişiler için ve örnekler için sormamdır.
Bazen sorgulamıyorum değil. Gerçekten ne istiyorlar bilmiyorum. Kimseye muhtaç olmamayı zaten biliyordum ama burada bir çok yorumdan konudan baktığım üzere biraz daha eyvallahsız olmayıda öğrendim. Gerçekten bazısı yanında dağ gibi durabilen kadın isterken bazıları da daha silik pasif insanlar istiyorlar. Koruma içgüdüleri diyorum, ne bileyim kendilerini öyle daha iyi hissediyorlar diyorum. Kadınları anlamak zor derler de erkekler daha bir zor.

Genel bir konuydu :)
İlişkinin başında sırf adamı bağlamak amacıyla takınmayacağım bir durum olur.
Sadece nabza göre şerbet olayını hiçbir ilişkide çözememişimdir taviz vermek gibi olarak düşündüğüm için.
Onu kastetmiştim :)
Anladim. Evet ben de taviz olarak gorurum ve guclu kadinla pek bagdastiramam.
Ben cozemedim deyince keske ogrensem de nabza gore serbet verebilsem anladim :)

Bazen sorgulamıyorum değil. Gerçekten ne istiyorlar bilmiyorum. Kimseye muhtaç olmamayı zaten biliyordum ama burada bir çok yorumdan konudan baktığım üzere biraz daha eyvallahsız olmayıda öğrendim. Gerçekten bazısı yanında dağ gibi durabilen kadın isterken bazıları da daha silik pasif insanlar istiyorlar. Koruma içgüdüleri diyorum, ne bileyim kendilerini öyle daha iyi hissediyorlar diyorum. Kadınları anlamak zor derler de erkekler daha bir zor.

Yeni nesil erkeklerimiz çok nazlı niyazlı :)
Çözmek anlamak bile zor :)

Ben de bir erkek kuzen var. 39 yaşında. Evli bir kızı var. Evlenmeden önceki kız arkadaşını tanırdım ve severdim.
Eğitimli, meslek sahibi, akıllı ve özgüvenli... Karakterinden ve sağlam duruşundan asla taviz vermedi ne kuzene ne de kuzenin ailesine...
Eee haliyle bu kızı istemediler. Kaynana bir yandan görümceler ( hepsi ev hanımı ve bana göre zır cahil ) diğer yandan. ( Eğitime takmışsın demeyin. Benim ablam ve annemde ilkokul mezunu ve ev hanımı ama hayatın içinde göre göre yaşaya yaşaya öğrenip pişmiş insanlardır ve kuzenim için beğenileri ilk kızdan yanaydı. Aile bir yandan, çevresindeki erkek arkadaşlar bir yandan, erkeklik egosu öte yandan bizim şaşkın gitti ailesinin münasip gördüğü kendisi yüksek lisans yapmış olmasına rağmen lise mezunu, hiç iş hayatı olmamış ama işveli, cilveli, tam nabza şerbet veren bu kızımızla evlendi...
İşve cilve nabza şerbet olayı zaten evlenir evlenmez bitti.. Yerine ağlak, zırlak, memnuniyetsiz kendine dahi yetersiz, bizi dahi kocasından kıskanan tuhaf birşey geldi. Kaynana pişman , görümceler hakeza. Çocuğa bakmaktan da yıldılar. Sonuçta hepsinin kendi hayatı kocası ve çocukları var.
O gün bugün hayat kuzene cehennem.. Boşanmak en çok istediği şey.. Lakin kızına çok düşkün. Ne zaman olmuyor biz ayrılsak mı lafı geçiyor kadın ayılıyor bayılıyor intiharlara kalkıyor, olmadı önce kızı sonra kendimi vs... bir alay tuhaflık yani...
Bu hikaye de her 2 türden de var... İlk kız ile hala arada görüşüyoruz. Çok seviyordu ve büyük hayalkırıklığı yaşadı. Kimseye tutunamadı yıllar geçmesine rağmen. . Kuzen çok mutsuz ve pişman aramaya da yüzü yok... Boşanmadan arayabileceği biri de değil kız... Alacağı tepki çok belli... Gelin hanıma gelince fikrim evlerden ırak...
Öyle aklıma geldi... Kuzeni dinledim dün gece biraz... Sabah da konuyu okuyunca...

Ben de bir erkek kuzen var. 39 yaşında. Evli bir kızı var. Evlenmeden önceki kız arkadaşını tanırdım ve severdim.
Eğitimli, meslek sahibi, akıllı ve özgüvenli... Karakterinden ve sağlam duruşundan asla taviz vermedi ne kuzene ne de kuzenin ailesine...
Eee haliyle bu kızı istemediler. Kaynana bir yandan görümceler ( hepsi ev hanımı ve bana göre zır cahil ) diğer yandan. ( Eğitime takmışsın demeyin. Benim ablam ve annemde ilkokul mezunu ve ev hanımı ama hayatın içinde göre göre yaşaya yaşaya öğrenip pişmiş insanlardır ve kuzenim için beğenileri ilk kızdan yanaydı. Aile bir yandan, çevresindeki erkek arkadaşlar bir yandan, erkeklik egosu öte yandan bizim şaşkın gitti ailesinin münasip gördüğü kendisi yüksek lisans yapmış olmasına rağmen lise mezunu, hiç iş hayatı olmamış ama işveli, cilveli, tam nabza şerbet veren bu kızımızla evlendi...
İşve cilve nabza şerbet olayı zaten evlenir evlenmez bitti.. Yerine ağlak, zırlak, memnuniyetsiz kendine dahi yetersiz, bizi dahi kocasından kıskanan tuhaf birşey geldi. Kaynana pişman , görümceler hakeza. Çocuğa bakmaktan da yıldılar. Sonuçta hepsinin kendi hayatı kocası ve çocukları var.
O gün bugün hayat kuzene cehennem.. Boşanmak en çok istediği şey.. Lakin kızına çok düşkün. Ne zaman olmuyor biz ayrılsak mı lafı geçiyor kadın ayılıyor bayılıyor intiharlara kalkıyor, olmadı önce kızı sonra kendimi vs... bir alay tuhaflık yani...
Bu hikaye de her 2 türden de var... İlk kız ile hala arada görüşüyoruz. Çok seviyordu ve büyük hayalkırıklığı yaşadı. Kimseye tutunamadı yıllar geçmesine rağmen. . Kuzen çok mutsuz ve pişman aramaya da yüzü yok... Boşanmadan arayabileceği biri de değil kız... Alacağı tepki çok belli... Gelin hanıma gelince fikrim evlerden ırak...
Öyle aklıma geldi... Kuzeni dinledim dün gece biraz... Sabah da konuyu okuyunca...

Ne tuhaf değil mi?
Güçlü olmakta mutlu etmiyor bazen.
Çok üzüldüm o kıza.
Kuzeniniz de hayattaki sınavını veriyor şuan :KK51:

Ne tuhaf değil mi?
Güçlü olmakta mutlu etmiyor bazen.
Çok üzüldüm o kıza.
Kuzeniniz de hayattaki sınavını veriyor şuan :KK51:
Valla aslında kuzene hiç üzülmek içimden gelmiyor. Zamanında çok söyledik. Olmaz yapamazsın sen bu kızla diye ama işine geldi. Ben dışarıda hayatımı rahat rahat yaşarım nasılsa sandı... Ama hiç öyle olmadı. Bütün gün aklı kızında kalıyor, akşam koşa koşa eve geliyor. Eşi çocuğa bakamıyor çünkü. Aslında bakamayacak biri değil de kasıtlı olarak bu görüntüyü veriyor. Ona göre kocayı evde ve elde tutmanın tek yolu çocuk oldu. Zaman içinde her yol denendi ve bir tek bunda başarı elde etti.
Ayyy ne bileyim. Allah kimseyi böyle sınamasın ne diyeyim...

Valla aslında kuzene hiç üzülmek içimden gelmiyor. Zamanında çok söyledik. Olmaz yapamazsın sen bu kızla diye ama işine geldi. Ben dışarıda hayatımı rahat rahat yaşarım nasılsa sandı... Ama hiç öyle olmadı. Bütün gün aklı kızında kalıyor, akşam koşa koşa eve geliyor. Eşi çocuğa bakamıyor çünkü. Aslında bakamayacak biri değil de kasıtlı olarak bu görüntüyü veriyor. Ona göre kocayı evde ve elde tutmanın tek yolu çocuk oldu. Zaman içinde her yol denendi ve bir tek bunda başarı elde etti.
Ayyy ne bileyim. Allah kimseyi böyle sınamasın ne diyeyim...

Çok uzun sürmez bence bıçak kemiğe dayanınca kuzeninizde gözünü karartır.
Olan aradaki çocuğa oluyor ne yazık ki. :olamaz:

Erkekler ne yazıkki çok çabul dolduruşa gelip hayatlarını mahvediyorlar. Hepside ailesinin kızkardeşlerinin falan dolduruşu oluyor hikayedeki gibi.
En son ayrıldığım kişi ilk başta benim kendimden emin, güçlü duruşumu sevdiğini söylerdi. Zamanla bana hesap sormalar, kontrol etmeye çalışmalar başladı. Benim mizacıma ters bu şekilde izin almalar sürekli birlikte birşeyler yapmak evden çıkarken girerken söylemeler şunlar bunlar. Biraz kendi kendime takılmayıda seven biriyim. Bana burnun dik, kendi başına buyruksun falan demelere başladı. En son olay şüphelenmeye geldi, aldattığımı iddia etti. Ayrıldım ondan.
Senden sonrası olmayacak diyen adam bir haftada başkasını bulmuş. Küçümsemek için demiyorum ama kızın mesleği yok, ayrıca gerçekten güzel bir kız değil. Üstelik ağzıda çok bozuk. Bana küfür içerikli mesajlar attı kız düşünün. Ayrıldığım adam kılıklı bana zilyon tane mesaj attı sen doğruydun ben bilemedim işte ondan emin değilim şu bu. Kızda sanıyor o ona aşık. Bana ettiği küfürlere rağmen kıza onun mesajlarını atmadım. İnsanlık bende kalsın.
Sizin anlattığınız olayı okuyunca kendi yaşadığım aklıma geldi.
Çok şükür elim yüzün düzgün mesleğim işim var. Beni anasıda kendi de yönetemedikleri için ağzı bozuk içi boş ama aşkım cicim diyen kızı kendilerine layık gördüler. Şimdi çekip dursunlar kuzenin ve ailesi gibi. müstehak

Çok uzun sürmez bence bıçak kemiğe dayanınca kuzeninizde gözünü karartır.
Olan aradaki çocuğa oluyor ne yazık ki. :olamaz:
İlla ki böyle hayat geçer mi ?. Çocuğumuz biraz daha büyüsün diye bekliyoruz inşallah...

Diğer kız umarım mutlu olur ya :KK43:
Ona da telkinlerim hep olması yönünde. İnşallah olur... O kuzeni hiç sormuyor bana ama kuzen onu soruyor. Arada konuştuğumuzu biliyor. :))) Söylemiyorum tabi bir şey... Ama galiba geriye dönüp dönüp bakanlar hep daha çok kaybeden ve vicdan azabı duyanlar/duyulacak şeyler yapanlar...

Ona da telkinlerim hep olması yönünde. İnşallah olur... O kuzeni hiç sormuyor bana ama kuzen onu soruyor. Arada konuştuğumuzu biliyor. :))) Söylemiyorum tabi bir şey... Ama galiba geriye dönüp dönüp bakanlar hep daha çok kaybeden ve vicdan azabı duyanlar/duyulacak şeyler yapanlar...

Ani karar verenler bu konularda mutsuz oluyor.
O kız mutluluğu hakediyor ama :KK14:

Gizyy konularına baktım da genelde ilişkiler üzerineymiş çok fazla düşünüyorsun diye de olacağı varsa olmaz
Ayrıca başlarda hemen üstelemeler yapıp hızlı davranıyormuşsun galiba çok incelemedim üstünkörü baktım yazılanlara böyle davranırsan da erkekleri çekmez itersin açıkçası yok güçlü kadın yok zayıf kadın fark etmez çok ısrarcı çok üsteleyen acele eden ben ciddi kızım haa havalarına girince erkekler gider bir şekilde :)

Gizyy konularına baktım da genelde ilişkiler üzerineymiş çok fazla düşünüyorsun diye de olacağı varsa olmaz
Ayrıca başlarda hemen üstelemeler yapıp hızlı davranıyormuşsun galiba çok incelemedim üstünkörü baktım yazılanlara böyle davranırsan da erkekleri çekmez itersin açıkçası yok güçlü kadın yok zayıf kadın fark etmez çok ısrarcı çok üsteleyen acele eden ben ciddi kızım haa havalarına girince erkekler gider bir şekilde :)

Helenra ben hep netlikten yanayım onun etkisi oluyor ilişkilerimde :rolleyes:
Kendimi geçtim üç kız arkadaşımda aynı dertleri anlatınca koştum konu açtım :KK53:

Helenra ben hep netlikten yanayım onun etkisi oluyor ilişkilerimde :rolleyes:
Kendimi geçtim üç kız arkadaşımda aynı dertleri anlatınca koştum konu açtım :KK53:
Netlik başka şey baştan hemen üstelemek başka baştan olmazsa ayrılırsın biter zaten :)
Sıkmamak gerek ya ben ciddi bir şey istemedikçe öyle biraz takılır eğleniriz dedikçe benimkiler evlenmeye getiriyorlar lafı ters tepki bak anlatabildim mi :)

Netlik başka şey baştan hemen üstelemek başka baştan olmazsa ayrılırsın biter zaten :)
Sıkmamak gerek ya ben ciddi bir şey istemedikçe öyle biraz takılır eğleniriz dedikçe benimkiler evlenmeye getiriyorlar lafı ters tepki bak anlatabildim mi :)

Baştan üstelediğim kişiler net davranmayıp arada bırakan tiplerdi.
Artık o konuları aştım o konulardan sonra daha sakin bir düzen oluşturdum :süslü:

Kızlar :KK54:

Klasik bir gizyy başlığıyla başlıyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var:KK16:

Hem çevrede yakından şahit olduğum çoğunlukla benim başımada gelen bir durum.

Erkekler nasıl kızlardan hoşlanır ?

Özgüveni yüksek açık sözlü ayaklarının üzerinde durabilen güçlü kadın olarak tabir ettiğim kadınlar neden tercih edilmez ?

Her zaman erkeğin yardımına muhtaç alttan alan erkeklerin fikirlerini kendi fikirlerinden üstün tutan kadınlarımız dışardan bakıldığında mutlu görünüyor.

Güçlü kadınlarsa tek başına.

Ne bu şimdi :silah:

*Konuyu genelleme sebebim çevremdeki kişiler için ve örnekler için sormamdır.
güçlülük ya da zayıflıkla alakalı değil bence. Aşk bu paraya pula kime ne olduğuna bakmaz

Ben hiç evlilik yaklaşımı ile başlamadım ilişkiye... Hele boşandıktan sonra evlilik şöyle dursun demişimdir karşımdaki insana.
Ciddiyet ve sorumluluk beklemek için evlilik şart değil ki... Emek vermek, güven vermek süreklilik için ön koşul ilişkide de...
Bunun için karşımdaki insanda çaba görmüyorsam sürdürmüyorum zaten...
Yani bir şey için üstelemeye gerek yok günümüzde. Erkeklerin tarzı kolay bir şeyler yaşamak yönünde... Emek vermeden, sorumluluk almadan... Yiyelim, içelim, gezelim, sevişelim başka bir şey bekleme benden...
Ya da bunu benim yaşım için söylüyorum benden küçükleri bilemem... Evlenmekte de çok ısrarcı olan erkekler de beni itiyor. Bu kadar evlilik isteyen biri neden bu yaşa kadar evlenmedi diye düşünüyorum. Gelmiş 40-45'ine bir baltaya sap olamamış afedersiniz bir dikili ağacı yok... Yemiş içmiş gezmiş gelmiş benimle evlenmeye talip olmuş.. İnsan ister istemez acaba diyor... Bana mı sahip olduğum imkanlara mı ? Amannn offff bir sürü bileşeni bir araya getirip ilişki sürdürmek gerçekten zor... Bana böyle iyi gençler :)) Bu arada 42 yaşındayım... Yaşımı da göstermiyorum diye 35 yaş civarı taliplerim de oluyor... Offff o zaman bende ego zıp zıp zıplıyor:)))

Back
X