Nerde hata yapıyorum tarafsız gözle lütfen söyleyin.

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Merhabalar herkese,Eşimle evlendiğimizden beri kavgalarımızın tamamı ailesini gereksiz savunmasından kaynaklı çıktı.Ve son kavgada keza öyle oldu ve ben evi terkettim 40 gün dönmedim çünkü biktim artık.2 yıllık evliyim.Pikniğe gidicektik ailesiyle benimde sol bileğim incimişti kullanamıyordum piknik malzemelerini kendisi hazırladı bende konulacak herşeyi koydum bizde evin küçüğüyüz,bende dedim onlarda bişey hazırlasın benim halim ortada hayır onlar 1 çatal bile getirmicek çocuklu onlar tabiki sen hazırlicaksın dedi bağırarak bende kabul etmiyorum senin bu tutumunu deyince piknik malzemelerini aldı çöpe koydu olay o kadar büyüdüki 1000 km uzaktaki ailem duydu.Bana hakaretler edince bende dayanamadım evi terkettim.40 gün sonra gelip beni aldı bin yeminler bin sözler aileme hareket içerikli olmadığı sürece olumsuz eleştiride tabi bulunabilirsin dedi ki hiç hakaret etmem yapım değil.Görümcem beni hiç aramadı bu süre zarfında ben ordayken. dünde eşimle konuşurken farklı yerden gelişti ablan beni aramadı dedim,dediki çocuğu havale geçirdi hastanede yattı morali yerinde değildi ondan aramamıştır sen arayıp geçmiş olsun deseydin deyip savunmaya geçti.Bende hayır ben evi terkettikten 1 hafta sonra çocuk havale geçirdi dedim.Madem çocuk havale geçiriyordu piknikte ne işi vardı bana durumda laf atarken çocuğunu düşünmedi de beni aramaya gelince mi morali olmuyor dedim.Ki görümcemle aramda hiç sorun geçmedi şimdiye kadar.Eşim halen ciddi derecede savunuyor nerden evlendim seninle diyor.Hiç onun yaptığını görmüyor.Sürekli böyle hep savunma bi kerede bana sen haklisin de be adam
Şimdi ben napiyim konuşmuyorum eş kişiyle.Nasıl tavır takıniyim nasıl bir dil kullaniyim biktim aynı sorunu 20 defa yaşamaktan.
Edit:herkesin yorumunu okudum.Biz nişanlıyken eşim sürekli benimle kavga ederdi annemi ablalarımı aricaksın onlar büyük onlarla bağı sen kurucaksın diye.Sürekli arama konusu yüzünden kavga çıkartırdı.Ve ben evi terkettiğim hafta aynı görümceme 5 defa yardıma gittim tansiyonu düşüyor diye.Diğer görümcem aradı ama bu görümcem aramadı.En azından arayıp nasılsın diyebilirdi.Bu kadar hukukumuz yok mu yani.

Son düzenleme:
Her şeyi geçtim de görümce ne alaka bu konuda? Döndükten sonra görümcem beni niye aramadı diye tartışma çıkarmanız çok saçma. Çok mu önemli yani arayıp aramaması? Önce bir diğer konuyu halletseydiniz, biraz saçmalamışsınız.

Isin biraz zor canm bu yapidaki erkekler kolaylikla degismiyor onlarla ilgili kötü bise deme bence dedikce seni kotu görecek çünkü biraz gözünü acman lazmbnce

Son olay için söylüyorum. Aramak zorunda mi? Beklentiler, beklentiler... Herkes benimle ilgilensinler...

Bakın buda evlenmeden önceki konunuz. Hayat böyle zor değilmi ya?

Son düzenleme:
Yahu görümce sizi aramak zorunda mı?
Kardeşiyle evlisiniz diye sizi pışpışlamak zorunda mi?
Değer mi görümce sizi aramadı diye eşinizle aranızı bozmaya. Görümce bir insanı arasa ne aramasa ne.
Bir çıkın ya prenses sendromundan, inanin mutluluk sizi bulacak.
Ne çok görümce dedim ben ya.

ilk olayda siz haklısınız ikinci olayda eşiniz. Aile yüzünden sürekli kavga edip hala bu sebeple olay çıkarmaya çalışmanız pek anlaşmaya gönlünüz olmadığı hissi uyandırdı bende.

Görümce de arasa suç olur aramasa suç olur
Kadın aile kavgasına karışmak istememiştir yahu . Sen ciddi takıksın bence eş ailesine.. nihayetinde kavganızda eş ailesi sebebiyle olmuş..kadın arayıp ne desin yani..kavga başka bşyden dolayı olsa neyse..

Kavgayı eşinizle etmişsiniz, eşinizle aranızdaki sorun nedeniyle görümce sizi aramak zorunda değil ki, pikniğe gidilecekse demek ki en azından birkaç gün önce planlamışsınız, piknikten 1-2 gün önce eşinizi hiç karıştırmadan görümcenize telefon açıp piknik için hazırlık yapalım, sen ne yapacaksın ben ne hazırlayayım diye sormadınız mı? Sorsaydınız erkeğin karışmaması gereken piknik hazırlıklarıyla ilgili sorun da yaşamazdınız.

Ay başkaları da yazmış ama valla kafamda flaş gibi patladı, ben de yazayım: Görümce ne alaka ya? Zannedersiniz size bas bas bağıran, saygısızlık eden, 40 gün evleri ayırdığınız kişi o. Sanki kocanızla her işi hallettiniz de, görümceyi kafaya takmak kaldı. Eee o zaman görümce de 40 gün beni niye aramadı diye trip atabilir bu mantıkla.

Nasıl bir dil takınacaksın biliyormusun az konuşan dil görümceyi de katmışsın işin içine sanki o suçluymuş gibi eşin hatalı sen ondan daha çok hatalısın çocuğu öyleydide gelmeseydi pikniğe demen hele inanılır gibi değil

Pikniğe giderken kağıt tabak bardak, plastik çatal bıçak, yalnızca çay için cam bardak götürürüm. Hem eşiniz hazırlamış, size de hazırlatmamış.
Eşinizin size hakareti hoş değil lakin sizin de sanki kavga çıkarmaya yer arar bir uslubunuz var.

Aiiy sizinle zıtlaşınca çarpılıyor muyuz Mune Hanım, bir deneyeyim dedim. Erkeğin niye piknik hazırlıklarına karışmaması gereksin? Vurucan kırbacı, çalışsın köleler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…