- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Hakkaten ha görümce de gelin beni aramadı çocuğum hastalandı demiş olabilirAy başkaları da yazmış ama valla kafamda flaş gibi patladı, ben de yazayım: Görümce ne alaka ya? Zannedersiniz size bas bas bağıran, saygısızlık eden, 40 gün evleri ayırdığınız kişi o. Sanki kocanızla her işi hallettiniz de, görümceyi kafaya takmak kaldı. Eee o zaman görümce de 40 gün beni niye aramadı diye trip atabilir bu mantıkla.
Kavgayı eşinizle etmişsiniz, eşinizle aranızdaki sorun nedeniyle görümce sizi aramak zorunda değil ki, pikniğe gidilecekse demek ki en azından birkaç gün önce planlamışsınız, piknikten 1-2 gün önce eşinizi hiç karıştırmadan görümcenize telefon açıp piknik için hazırlık yapalım, sen ne yapacaksın ben ne hazırlayayım diye sormadınız mı? Sorsaydınız erkeğin karışmaması gereken piknik hazırlıklarıyla ilgili sorun da yaşamazdınız.
Piknik erkek işidir deyip son noktayı koyayım mıAiiy sizinle zıtlaşınca çarpılıyor muyuz Mune Hanım, bir deneyeyim dedim.Erkeğin niye piknik hazırlıklarına karışmaması gereksin? Vurucan kırbacı, çalışsın köleler.
Ya da görümce hiçbir şey düşünmemiş de olabilir. Yani öyle ekstra bir düşünceli olma sorumluluğu yok ki. Zaten arada telefonlaşacak kadar bir samimiyetleri olsa, piknik öncesi de telefonlaşır, plan yaparlardı. Eee demek ki iletişim yok. O zaman bu 40 günde bu beklenti ne alaka?Hakkaten ha görümce de gelin beni aramadı çocuğum hastalandı demiş olabilir
İşte Bu herşeyi bırakıp gittikten sonra yok mu bana bi destek olan, omuz veren hissiYa da görümce hiçbir şey düşünmemiş de olabilir. Yani öyle ekstra bir düşünceli olma sorumluluğu yok ki. Zaten arada telefonlaşacak kadar bir samimiyetleri olsa, piknik öncesi de telefonlaşır, plan yaparlardı. Eee demek ki iletişim yok. O zaman bu 40 günde bu beklenti ne alaka?
Koy kız. Erkek kısmısı yerini bilsin. O piknik sepeti hazırlanacak, o beyaz atlet giyilecek ve o mangal yapılacak beyefendi. Yoo yoo daha azı kurtarmaz, yersin kırbacı.Piknik erkek işidir deyip son noktayı koyayım mı
Görümcenizle öncesinde sorununuz da yokmuş niye şimdi durduk yere laf ediyorsunuz ki hakkında?
Eşiniz aileme ne söylersen söyle demiş diye bir iki laf söyleyeyim demişsiniz ama böyle maceralara hiç gerek yok.
Normal insana denir belki ama eşiniz zaten ailesi konusunda sıkıntıliymış dönün diye söz verince bambaşka bir insana verilmedi bu adam.
Tam bir hafta ara varmış ama öyle deme.Normal insana da söylenmez bence. Ortada çocuğu havale geçirmiş bir kadın varken trip atan her insana senin araman gerekirdi cevabı verilir zaten.
Tam bir hafta ara varmış ama öyle deme.
Bana kalırsa ablan niye aramadı kardeşin niye gelmedi muhabbetleri toptan saçma zaten. Önemli olan eştir, 40 gün ayrı kalmışsın eve dönmüssün derdin görümcenin arayip araması mi olur insanın?
Ama adamla zaten ailesi üzerinden sıkıntı yaşıyorken yarayı sürekli kasimanin bir anlamı yok demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?